[MEDÁL] MIUI örökké

Itt lehet medálokat szerezni (ideiglenesen kikapcsolva)
Lezárt
Avatar
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 28424
Csatlakozott: 2013.12.11. 23:22
10
Telefonom: Xiaomi 13
Tartózkodási hely: Győr
 megköszönte: 18 alkalommal
 megköszönték: 44 alkalommal
Gender:
Kapcsolat:

Medálok

[MEDÁL] MIUI örökké

#1

Hozzászólás Szerző: rajen »

Szasztok!

Meséljétek el, hogy kerültetek kapcsolatba a MIUI-val és kaptok egy [medal=Love MIUI Forever]http://miuiandroid.hu/forum/images/ranks/lovemiui.png[/medal] medált!
Lehet csak a softver, vagy hardver, haver kezébe láttátok, olvastatok róla valahol, stb. Részletes sztorikat várunk! :D :ymhug:


MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Avatar
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2014.10.02. 21:04
9
Telefonom: Xiaomi Mi5
Tartózkodási hely: Nagykőrös

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#2

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Samsung Galaxy Minin volt először MIU romom. Mivel a gyári rendszerrel nem voltam megelégedve, az XDA oldalán keresgéltem a Romokat. Cyanogenmod 7.2 volt rajta sokáig, meg több egyéb rendszer. Ott találtam rá először unofficial MIU portra. A mintaképek alapján megtetszett, felraktam. Igaz volt több verzió - port - is rá, végigpróbáltam mindegyiket, majd egyiknél leragadtam, eléggé stabil volt, szinte mindegyik funkció működött rajta.
Amikor eladtam, egy Galaxy S+-t vettem, arra alapból az első napon MIUI Rom-ot raktam rá, nem is kerestem mást. Ezután HTC Desire HD-nál is ezt a vonalat követtem, csakúgy mint az S3-nál. ( amikor másik telót vettem, általában az előzőt meghagytam telepítgetős telefonnak. Volt azokon minden, a CM romok teljes palettája, AOKP, PACMAN stb Romok, de egyik se jött be úgy, mint a MIUI)
Ezután már alap volt számomra, hogy egy Xiaomi telefont veszek, így kötöttem ki a Redmi 1S-nél.
Szoktam szoftveresen mókolni telefonokat, akinek csak tudom, a MIUI-t ajánlom, és mindenki nagy megelégedéssel használja.
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
Avatar
Nataniel
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 555
Csatlakozott: 2014.12.06. 08:20
9
Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
Tartózkodási hely: Berlin
Gender:
Kapcsolat:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#3

Hozzászólás Szerző: Nataniel »

Motorola Defy-n használtam elöször még a 2.2 gyári rendszer helyett :) Heti frissitettem péntekente :) Akkor szerettem bele a Miui-ba :) Cyanogen és MiUi, nem sok opció volt akkor :) és persze a Defí Wajkui :) (Amiért tisztelet és hála Wajkmesternek :) )
Avatar
petz765
MIUI rajongó
MIUI rajongó
Hozzászólások: 260
Csatlakozott: 2014.02.15. 10:04
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3s

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#4

Hozzászólás Szerző: petz765 »

Én defy plusszal kezdtem el a MIUI t. Wajk mindenek felett.
Xiaomi Hongmi HM2013023 and Xiaomi Mi3TD will no more get updates from us... R.I.P. ...
Avatar
tiger71
MIUI látogató
MIUI látogató
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2014.12.19. 21:08
9
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#5

Hozzászólás Szerző: tiger71 »

rajen » Tegnap, 22:30 írta:Szasztok!

Meséljétek el, hogy kerültetek kapcsolatba a MIUI-val és kaptok egy [medal=Love MIUI Forever]http://miuiandroid.hu/forum/images/ranks/lovemiui.png[/medal] medált!
Lehet csak a softver, vagy hardver, haver kezébe láttátok, olvastatok róla valahol, stb. Részletes sztorikat várunk! :D :ymhug:
Sziasztok!

Sok-sok telefon megfordult már a kezembe... Rengeteg KÍNAI CSODA mellett, több "nevesebb" (vagy nevetségesebb) márka készülékei is... Szeretek bíbelődni a telefonokkal (root, rom csere...stb), keresve a legjobb és optimálisabb rendszert! ;) Próbáltam sok "buherált" romot, de a mindig a MIUI romokhoz jutottam el, melyek kinézetben, kezelhetőségben, stabilitásban mindig magasan vitték a pálmát! :)
Régi álmom volt egy Xiaomi telefon, mely álom egy hete megvalósult...Boldog tulajdonosa lettem egy Xiaomi Mi3 készüléknek! Azóta élvezem minden előnyét, és szépségét; a telefonnak és a MIUI romnak is! :)
Túl vagyok több mint 20 év telefon használaton, s azt hiszem eljött az ideje, hogy letáborozzak itt... Ennek a tábornak a Xiaomi adja alapját, a MIUI rom az erősségét, s ezen magyar fórum, pedig az ízét és pikantériáját!

Köszönöm, hogy itt lehetek!

Köszönöm, a sok-sok munkát és törődést, amit adtok!

MIUI FOREVER!

Üdv Pali
Avatar
Tomy
MIUI imádó
MIUI imádó
Hozzászólások: 422
Csatlakozott: 2014.10.20. 18:59
9
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
Tartózkodási hely: Debrecen
 megköszönte: 3 alkalommal
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#6

Hozzászólás Szerző: Tomy »

Helló

Én olvastam a Miui-ról.Majd jobban utána nézve nagyon megtetszett. így találtam rá Xiaomi készülékekre már lassan, egy évre használok és nagyon elégedett vagyok vele. :D ^:)^ Jah és köszönöm az eddigi munkátokat nagy respect nektek ^:)^ ^:)^ .
Mi2S--->MI3--->MI4--->MI MIX2S
Avatar
Kinsiinoo
Medálgyáros
Medálgyáros
Hozzászólások: 300
Csatlakozott: 2014.12.24. 20:24
9
Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#7

Hozzászólás Szerző: Kinsiinoo »

Már az LG GT540 Optimusom óta imádtam a telefonokat szétmókolni, jobbá tenni és kipróbálni a jobbnál jobb romokat.ű
Megfordult a kezem alatt rengeteg ezen belül a Cyanogen is de az LG-től kezdve a Huawei Y300-amig mindig a MIUI-nál ragadtam meg. Ez volt számomra kényelmes könnyen testre szabható,átlátható, letisztult. Mikro megláttam ,hogy jött egy számomra kecsegtető tudással rendelkező telefon MIUI-val egyből lecsaptam a Redmi Note 4G-re amit azóta is boldogan használok. Egy valamit tudok mindenkinek mondani, MIUI FOREVER!! ;) ;) ;)
Avatar
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
Hozzászólások: 6282
Csatlakozott: 2014.10.02. 10:08
9
Telefonom: POCO X3
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
 megköszönte: 1 alkalommal
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#8

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Hi!
Hol is kezdjem?! Inkább csak tömören összefoglalom.
Csak a mostani (Redmi Note) telómon találkoztam először közvetlenül a MIUI-val, mint operációs rendszerrel.
Igaz, előtte sokat hallottam róla, de nem éreztem késztetést a kipróbálására, inkább a CM modokat részesítettem előnyben.
A Note-tal készen kaptam és mondhatom szerelem lett az első tapizásra. :ymhug:
Bár mint tudjuk, korántsem hibátlan, a 3G Note-ra elhúzódik a v6 fejlesztése, de mostmár nyilvánvalóvá vált, ez az ideális rendszer a számomra. :-bd
Erősen remélem, a rendszer fejlődése töretlenül folytatódik :ympray:
Poco X3 NFC (surya) - MIUI by xiaomi.eu 14.0.1.0 Stabil - A12
Gadhead
MIUI rajongó
MIUI rajongó
Hozzászólások: 225
Csatlakozott: 2015.02.14. 07:47
9
Telefonom: Egyéb
Tartózkodási hely: Dunaújváros

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#9

Hozzászólás Szerző: Gadhead »

Sziasztok!

Alig több mint egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa Redmi Note 4G készülékemnek. Megvallom őszintén előtte nem is hallottam erről a ROM-ról. Android rendszereket használok már jó pár éve, de eddig ez tetszik legjobban.
Örülök, hogy Xiaomi termékre esett a választásom. És mivel már most eldöntött tény, hogy a következő telefonom is Xiaomi készülék lesz nem valószínű, hogy más rendszerre váltok. Mindig izgatottan várom a heti frissítéseket.
Tehát nem csak a ROM hanem a Xiaomi termékek iránt is meg van a szerelem :) Beszerzés alatt MiBand,Piston füles és még power bankkal is szemezgetek. A MiKey-t pedig a fórumnak köszönhetem :)
Avatar
BikaF1
MIUI imádó
MIUI imádó
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2014.08.04. 20:57
9
Telefonom: Redmi 9T
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#10

Hozzászólás Szerző: BikaF1 »

Már az android hőskorában hallottam róla, hogy ki fog jönni egy csúcs szuper telefon, ami alapjaiban különbözik az androidtól, de mégis "az". Ez az MI1 volt. Nagyon érdekelt a dolog, de elsőre kb. ennyi volt. Aztán első androidos telefonomnak, ami egy Red Bull-os Huawei U8230, a Pulse nagy testvére volt lelkesen figyeltem különböző fórumait, azóta is hálával gondolok vissza egy magyar srácra, aki részletesen leírta, hogyan lehet rootolni, custom recoveryt tenni rá, romot cserélni stb. Akkoriban a CM romokat részesítettem előnyben, jobb is volt az optimalizáltsága a telefonra, de a gyári 2.1-es rendszert a CM7.2-nek hála sikerült feltornászni 2.3.7-ig. Egyszer aztán az xda valamelyik fórumjában találkoztam egy portolt MIUI rommal, ami már nem csak mod volt, hanem tényleg egy félig meddig működő rom. Két verziója létezett, és több sebből vérzett, a legkomolyabb pl.: a telefon lokalizációs beállításaitól függően force close-olt, vagy sokszor kék halált hozott, de mindezek ellenére egy életre megtanultam a MIUI nevet. Néhány másik telefontípust követően aztán úgy gondoltam rendelek egy Xiaomit kínából, de nagyjából ez időtájt kezdte el forgalmazni az edigital is hazánkban, így kicsit könnyebb volt a beszerzése egy Redmi 1s-nek. Immár négy hónapja megvan, nincs semmi gondom vele, nem úgy, mint néhány, hazánkban még nagyobb nevű termékkel. Hihetetlen, hogy mennyire különbözik mindentől, amit eddig próbáltam. És, ahogy mondani szokták, hol van még a vége! Kb. ennyi. Hajrá MIUI Magyarország!
Redmi 9T - MIUI14 xiaomi.eu ROM stabil | Redmi 4X - MIUIHU 11
Lezárt

Vissza: “Medálok”