[ROM] MIUIHU9 8.4.26 [Utolsó MIUI9]
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: [ROM] MIUIHU 5.11.5
MIUIHU7 Mi4c 5.11.1 letölthető, a telefon letöltésnél a magyar rom alján Archív romnál.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Deleted User 7561
Koszonom, mar fel is telepitettem ezzel ujra jo a letoltesi sebesseg mindenben...
Lehet kihagyom a 5.11.5-ot hatha a kovetkezoben megint jo lesz, nemcsak a dolphin browserben.
Amugy lehet ugy tunik, hogy ez egy nagy dolphin browsert reklam, pedig nem is hasznalom.
Az egesz dolog csak veletlenul derult ki, mivel a 2. telefont amit rendeltunk cimboram felesege hasznalja es o a dolphin browser rajongo neki kellett feltelepiteni, es azon emiatt a kezdetektol rendben volt a letoltesi sebesseg, en meg a baratnomevel akkor mar szenvedtem egy ideje
.
Lehet kihagyom a 5.11.5-ot hatha a kovetkezoben megint jo lesz, nemcsak a dolphin browserben.
Amugy lehet ugy tunik, hogy ez egy nagy dolphin browsert reklam, pedig nem is hasznalom.
Az egesz dolog csak veletlenul derult ki, mivel a 2. telefont amit rendeltunk cimboram felesege hasznalja es o a dolphin browser rajongo neki kellett feltelepiteni, es azon emiatt a kezdetektol rendben volt a letoltesi sebesseg, en meg a baratnomevel akkor mar szenvedtem egy ideje
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Pedig már majdnem kérdeztem, hogy ott dolgozol e? 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
Deleted User 7561
-
Spre83
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Kicsit pontosabban le tudnád írni h hol találom az 5.11.1-es verziót? Nem találom
Köszi!
rajen » 37 perccel ezelőtt írta:MIUIHU7 Mi4c 5.11.1 letölthető, a telefon letöltésnél a magyar rom alján Archív romnál.
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
-
Spre83
- MIUI látogató

- 10
Köszönöm. Feltettem de én nem érzékeltem a google play store-os letöltéseknél h jelentősen gyorsabb lenne az 5.11.1-es verzió mint az 5-ös.
Lehet h én csináltam vmi rosszul (megj: az új rom felrakása után megint nem ment a system reboot funkció. Ugy tudtam csak ujraindítani h hosszan nyomtam a power gombot. Ti is tapasztaltátok?)
Lenne még 1 kérdésem mint kezdő MIUI felhasználó: Hogyan lehet lecserélni a billentyűzetet? (nagyon idegesít h van egy nagy kijelzős új telefonom, de a helyes betüt alig lehet pontosan eltalálni) Hol találhatok egyszerű magyar v német kiosztást?
Köszi a segítséget előre is!
Lenne még 1 kérdésem mint kezdő MIUI felhasználó: Hogyan lehet lecserélni a billentyűzetet? (nagyon idegesít h van egy nagy kijelzős új telefonom, de a helyes betüt alig lehet pontosan eltalálni) Hol találhatok egyszerű magyar v német kiosztást?
Köszi a segítséget előre is!
-
Deleted User 7561
Csak a dolphin browser feltelepitese utan lesz gyorsabb a letoltes.
Billentyuzetet tudsz rengeteget letolteni a play storebol pl SwiftKey, vagy smart keyboard vagy akármi.
Billentyuzetet tudsz rengeteget letolteni a play storebol pl SwiftKey, vagy smart keyboard vagy akármi.
-
enginev3
- MIUI látogató

- 11
-
Spre83
- MIUI látogató

- 10
Szia! Feltelepítettem a Dolphin Broser-t. El is indítottam. Nem éreztem nagy sebességbeli különbséget az oldalak betöltésénél a Chrome-hoz képest. Kicsit talán gyorsabb Volt. Majd ujra is indítottam a telot. Utána próbáltam meg a Play store-ból letölteni a Facebook progit (kb 40MB-os). Hát kellett neki legalább 1 perc hozzá. Szóval sajnos nekem egyátalán nem gyorsult be.hyena » 2015.11.08. 23:59 írta:Csak a dolphin browser feltelepitese utan lesz gyorsabb a letoltes.