Bootloader nyitása
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Re: Bootloader nyitása
De a telefon rá sincs dugva, csak amikor belépek a jelszavammal és az emailemmel, tölt, aztán nincs jogosultságom hozzá, azt írja. Telefon még képben sincs. Ha valamit elrontottam a gmailes kéréssel, esetleg csinálnék másik emailt, de nem lehet kérni másik jogot a pc-n, a weboldalon.
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Korábban engedte már ezzel a címmel, de akkor még nem volt hozzárendelve a miaccounthoz az email cím, nem volt minden zöld a mi accountnál, és leállt. Aztán hagytam a dolgot, de most már szeretném végigcsinálni, minden zöld az accountánl, de a megadott email nem jogosult már. Ez nem is gond, kérnék én újat, várok én 10-14 napot az új engedélyre, csak nem tudok kérni, mert egyből a Fastboot-os telefon és a MiUnlock tool letöltési lehetőség jön fel a weboldalon.
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Dugd ra a telefont es ugy inditsd el
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Semmi. Rádugott telefonnal Fastboot módban is ugyanaz. A lényeg nem gond az újra kérés, hogy lehet nullázni a http://en.miui.com/unlock/ weboldalt, hogy tudjak kérni. Gondolom a weboldal nem tudja, hogy ki vagyok, mi a miaccountom. Vagy ha lenne másik telefonom, akkor hogy kérhetnék engedélyt, ha nem tudok a weboldalról? És mindíg a program letöltésének a lehetősége és a Fastbootos delefon kép fogad az oldalon?
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Nekem hasonló gondom volt, mert 2 accounttal is kértem nyitást, és nem volt hajlandó accot váltani, valahol biztos eltárol valamit. vagy 8x ki kellett lépnem az egyikkel, mire hajlandó volt beengedni a másikkal.
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Egy gmaillel kértem engedélyt csak. De egy másik gmaillel és a mostanival is Miband-en voltam összekapcsolva. Miband már nincs. Lehet akkor a másik gmail bonyolítja a dolgot. Korábban beengedett a Mi Unlock program, csak nem csináltam végig a nyitást, de most már azt írja nem támogatott az eszközöm. Kijelentkezni weboldalon lehet? Mert már ki-be jelentkeztem vagy 10x, de így sem enged tovább. A másik emailt hogy lehetne letiltani, vagy mi a Xiaomi email címe ezzel kapcsolatban? Én erre service.eu@xiaomi.com az email címre írtam a problémáról, válaszolni fognak ra, élő cím ez?
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok
Jelentkezz be az újjal, aztán nézd meg a mi unlockot. Ott kattints a fórumra. Nekem nagyon sokáig a másik felhasználót hozta be, hiába léptem be a forumon az új felhasználóval. illetve az új felhasználót is töltsd ki 100%-osra itt: https://account.xiaomi.com/
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Fórumon lehet kérni új engedélyt? Én nem tudok már a http://en.miui.com/unlock/ oldalon, kijön a kék kép, rámegyek az unlock now-ra, de utána a fastbootos telefon és az unlock program letöltési linkje fogad. Vagy ezen a Fastbootos képernyőn van valahol új kérelem kérése link, és csak az én figyelmemet kerülte el. 50x ki be lépegettem a korábban engedélyezett emailemmel, de továbbra sincs engedélyem nyitásra. Új accountot csinálok, de a weboldal nem dobja az engedély kérését. e-mail címet tud valaki ami közvetlen a xiaomi unlock csoportjához fut be, és ott levélben kérek tőlük.
Na egy másik pc-vel tudtam kérni egy unlock engedélyt. A böngésző valószínű megjegyezte a belépésemet, és hogy kaptam már engedélyt, de az úgy látszik 30 nap után lejárt már. Most várok az engedélyre, és bénázok tovább. De most már aznap nyitok, nem várok.
Na egy másik pc-vel tudtam kérni egy unlock engedélyt. A böngésző valószínű megjegyezte a belépésemet, és hogy kaptam már engedélyt, de az úgy látszik 30 nap után lejárt már. Most várok az engedélyre, és bénázok tovább. De most már aznap nyitok, nem várok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rolmillion 2016.07.12. 10:32-kor.
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok