Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
mdav88
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Re: Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

Nem aruljak de ugyanazt a romot kapjak. Jelen allas szerint tehat 2 honap bunti.
tamassszabo92
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: tamassszabo92 »

Korrekt.
Ajve
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: Ajve »

Ez nem biztos, hogy jó húzás a Wayteq részéről. Tudtommal több magyarországi partnernek ők biztosítanak készüléket (pl Edigital) és hátteret (garancia), na most ezekre a készülékekre se lesz ROM? Vagy ezekre lesz? Akkor talán lehetne listázni, hogy hol lehet majd megvenni MIUIHU ROM-al a telefonokat, csak tisztán látás végett. Ha pedig ezekbe az üzletekbe nem lesznek MIUIHU a telefonokra, az egy elég nagy öngól a Wayteq részéről (azért egy Edigital vagy Mediamarkt sokkal ismertebb, mint a leginkább navigációról ismert Wayteq).
MIUIHU csapata érthető valahol, nem akarnak saját pénztárcából finanszírozni egy hobby-t (ami szolgáltatássá nőtte ki magát). Ezzel viszont ártani fognak a rajongói közösségnek (gondolom bele volt kalkulálva), függetlenséget veszítettétek el, majd kiderül mi lesz az ára (lehet, hogy semmi és megy tovább minden, mint eddig is).
grafnet
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s

Hozzászólás Szerző: grafnet »

Nos, nagyon új vagyok még itt!
Soha nem rendeltem még semmit Kínából!
Ez volt az első olyan telefon, ami miatt minden eddigi elvemet felrúgtam!
Mielőtt rendeltem volna elkezdtem olvasgatni a fórumokat. Nagy jó kis "csapatnak" tűnt ez az egész miui. Heti frissítések, elfogadott-beépített visszajelzések, találkozó, stb.
Nesze neked, megrendeltem! Minden írott oldalon azt írták van benne magyar nyelv (sajnos nem tudok sokat angolból). Megérkeztek az első fecskék: nincs benne magyar! :-(
Nem gond, jön a fordítás!
Mégsem: nincs készülék!
Hopp: mégiscsak lesz!
Ahhh: most csúszik, Találkozó van!

Na, végre van magyar nyelv! De,... mégsincs 2 hónap múlva!

Nem értem én ezt! Miért pont most, miért pont ennél a készüléknél?! Ja, mert rohadt sokat tud, baromi kevés pénzért! Tuti sokan veszik majd! Rendeljétek "Tőlünk", mert ez már tud magyarul, igaz kicsit drágábban, de HU garanciával!

Igen, elismerésem a sok melóért, biztosan köszönik is a korábbi tulajok!

Én, személy szerint hasonlóan gondolkodok, mint néhány korábbi hozzászóló (zsörtölődő!) sok apró fillér több, mint néhány nagy forint!
Javaslom vezessétek be: fizetsz - kapsz. Minél kisebb az összeg, annál többet.

Magyarok vagyunk, úgyis megtaláljuk a kiskaput. Nem akarok példákat írni, de legalább három "kiskapu" van az én fejemben, amivel egy fillért sem kaptok, viszont nekem lesz magyar ROMom. Mindezt úgy, hogy nem értek hozza.

Egy kicsit másképp kellett volna ezt le kommunikálni!
tamassszabo92
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Megint csak mondom, ha már van megegyezés, a tagsági díjért ROM vagy a kis összegért ROM már lehetetlen dolognak tűnik, mert akkor felrúgják a megegyezést. Épp ezért illett volna előbb egyeztetni a közösséggel, ez így most már veszett fejsze nyele.

Sajnos ebből tényleg az lesz, hogy sokan egyszerűen trükközéssel fogják megszerezni a romot. Ez pedig csak még inkább közösségromboló hatású lesz.
Vigyorka
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Vigyorka »

Necsak a Wayteq -t szidjátok van azon a térfélen még egy szereplő az Eustock is.
tamassszabo92
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Nekem ez azért is visszás, mert ez egy nagyon visszataszító kereskedői magatartás, igaz, hogy több szereplő van (eustock, waytech, xiaomishop), de ez így kemény monopolizálás és a vevők rákényszerítése (legalábbis próbálkozás szinten, mert sokan pont emiatt fognak máshol vásárolni - kínai webshop) arra, hogy tőlük vásároljanak. Ahelyett, hogy az árakkal próbálnák felvenni a versenyt, elsajátítanak (még ha ideiglenesen is) egy olyan dolgot, amit eddig az egész közösség élvezhetett.
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Akarki is van benne, szemet huzas volt igy falhoz allitani rajeneket. Komolyan rendesen lovet kernek a helyukben toluk. Lenyegeben a full helpdesket ok csinaljak helyettuk. Mas cegek komoly szakembergardat foglalkoztatnak ezert.
Ennyi erovel veszek egy Lg G3-t, pattintok ra egy official Miuit es inkabb hasznalom angolul, de nagyon az au erzesem kihasznaljak azt, amitt itt a MiuiHu vezetosege felepitett. Sehol nem lenne ez a marka kis hazankban, ha ok nem vettek volna a hatukra.
Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
tothmarci
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Redmi 2

Hozzászólás Szerző: tothmarci »

Örömteli, hogy legalább a fórum részét olvasni lehet regisztráció nélkül, de talán célszerű lenne/lett volna a regisztrációt is lekapcsolni legalább a mai napra.

Látom a vélemények vegyesek, van aki a miui teamet szidja, van aki a forgalmazót, van aki mindkettőt, vagy csak az egyiket, és vannak olyanok is akik elfogadják a helyzetet.

Sajnos a közleményben olvasott támogatás nagyon kevés, sőt nevetséges (szánalmas) így első körben az jön le, hogy mindenki csak elvárja a sült galambot, de azért nem tesz semmit, talán szerencsésebb lett volna az egész tagsági részt már a fórum indulásának leges-legelején elkezdeni, és akkor mindenki azt szokja meg, vagy már támogatás hiányában miui team se lenne...

Nyilván belekalkulálták ezt a srácok, hogy anyázásból is lesz bőven, de talán az értelmesebb tagok megmaradnak, és támogatni fogják a teamet a jövőben is, bár már sokan leírták de kell egy tagsági rendszer, amiből biztos anyagi forrása lesz a teamnek, és akkor talán függetlenebb tudna maradni mint jelenleg.
Az anyázás helyett inkább ezen kellene ötletelni.
gaabee24
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: gaabee24 »

Sziasztok, megértem a 2 hónapot, bár azt nem értem, hogy sem a Wayteq sem a xiaomishop nem árulja a telefont, mikor fogja, amikor már mindenki aki akarta már behozta magának Kínából?

Természetesen ez nem a Ti hibátok, csak mire kijön a magyar nyelvű ROM addigra lesz vagy szűk féléves a telefonom...

Köszönet a munkátokért! ^:)^
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”