Kipróbáltam a 5.3.8-at (pontos url-t beírva megtaláltam még itt), de ha nagy nehezen meg is találja az app a légtisztítót (wifi-k között amúgy látszik), akkor is connecting timeout-ot dob az utolsó pontnál továbbra is. Lehet meg kéne próbálnom egy még régebbi verziót?
[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
-
TommyAngelo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Nem az előttem lévőt idéztem, de ok, nem idézek... 
Kipróbáltam a 5.3.8-at (pontos url-t beírva megtaláltam még itt), de ha nagy nehezen meg is találja az app a légtisztítót (wifi-k között amúgy látszik), akkor is connecting timeout-ot dob az utolsó pontnál továbbra is. Lehet meg kéne próbálnom egy még régebbi verziót?
Pedig 5.3.10-nél lett offline és azóta nem sikerült újra felvennem. @csonkasz, ha zippelve feltöltöd valahova, azt nagyon megköszönöm. Ha nem tudod felölteni, az se baj, akkor írok mail címet! Köszi!
-
csonkasz
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Egyéb
Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in
Írj mail címet és küldöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2018.06.28. 09:53-kor.
Ok: NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!!
-
TommyAngelo
- MIUI látogató

- 11
csonkasz
- MIUI érdeklődő

- 11
Indítottam a feltöltést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2018.06.28. 09:54-kor.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
@csonkasz szabályzatot tessék betartani. Feleslegesen ne idézd az előtted szólót!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Jonathan63
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Pixi
- MIUI látogató

- 8
Sziasztok,
Arra esetleg nincs lehetőség, hogy a mérés grafikon tartomámyokat csökkentsük? Pl hőfok esetén -20 - 50 fok, légnyomás esetén 90 - 110kpa? Sokkal látványosabb lenne a grafikonos megjelenítés.
De pl a konnektor esetén a teljesítmény grafikon rugalmas, és az adott értékekhez igazítja a tartomány megjelenítést.
Nem tudom van-e erre lehetőség. Mondjuk a hőfok esetén nem is értem a 100-az mert a szenzorok csak 60-ig mérnek ha minden igaz.
Arra esetleg nincs lehetőség, hogy a mérés grafikon tartomámyokat csökkentsük? Pl hőfok esetén -20 - 50 fok, légnyomás esetén 90 - 110kpa? Sokkal látványosabb lenne a grafikonos megjelenítés.
De pl a konnektor esetén a teljesítmény grafikon rugalmas, és az adott értékekhez igazítja a tartomány megjelenítést.
Nem tudom van-e erre lehetőség. Mondjuk a hőfok esetén nem is értem a 100-az mert a szenzorok csak 60-ig mérnek ha minden igaz.
-
TommyAngelo
- MIUI látogató

- 11
5.1.37-es verzióval, kínai régióval egyből jó lett minden, hát én szerintem hagyom is így egy darabig! Köszönöm @csonkasz
-
Deleted User 28900
Sziasztok! Elkészítettem a Xiaomi Mi Wifi Amplifier 2 plugin magyar nyelvű változatát.
plugin/install/mpk/124/6650.apk fájlt kell felülírni
Kérem az adminisztrátorokat, hogy frissítsék a listában! A fordítás nem tökéletes, de javítok még rajta.
Letöltés: https://ufile.io/xk4y6

plugin/install/mpk/124/6650.apk fájlt kell felülírni
Kérem az adminisztrátorokat, hogy frissítsék a listában! A fordítás nem tökéletes, de javítok még rajta.
Letöltés: https://ufile.io/xk4y6

-
Deleted User 28900
Elkészítettem továbbá az okoshosszabbító (Mi Smart Power Strip) fordítását is, viszont nem vagyok jártas ezekben a dolgokban, így néhány fordítás nagyon amatőrre sikeredett. Az árkalkulációt jelenleg nem tudtam megoldani hogy forintban mérje. A többi fordítás viszont remélhetőleg rendben van.
Letöltés: https://ufile.io/yg20t

Letöltés: https://ufile.io/yg20t