Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Re: Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Kaptok onnan supportot a ROM-on kívül? Bármit csináltok a miui.hu-n azt engedélyeztetnetek kell? Kb. ennyire gondoltam, hogy meg kell felelnetek az elvárásoknak, de gondolom onnan a ROM-on kívül más segítséget nem várhattok. Lehet most sem tudtam megfogalmazni érthetően...

CM12 - Android 5.1.1 by Pocarropa - 红米Note WCDMA国际版 - 联通版
Bakkerman
MIUI rajongó
MIUI rajongó
12
Telefonom: Xiaomi Mi3
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Bakkerman »

bocs a hülye hasonlatért de erről az egészről az indiánok és az üveg golyó jut eszembe ,
hagy ne részletezzem , mert nem tudnám úgy elmagyarázni hogy valakit meg ne sértsek (-|
a támogatás dolog, az ott fuccsolt be hogy nem volt kellő képen elhintve a köztudatba
én is akkor szereztem róla tudomást, mikor elindult a medál móka :-/
egyéb iránt minden tiszteletem a staff tagoké, ^:)^ nagy munkát vettek a nyakukba azzal hogy létre hozták ezt az oldalt,
fordították, ki pofozták a magyar romokat és össze kovácsoltak egy közösséget ^:)^
na már most itt per pill a közösségen volna a hangsúly, hogy amit nehézkes munkával össze hoztatok azt egy huszár vágással el is lehet cseszni.
ne legyen igazam, próbáltam közérthetően fogalmazni, nem meg bántani senki önérzetét, ha nem sikerült akkor "mea culpa"
pár apróság ami érdekelne úgy kiegészítés gyanánt:
1. mikortól él ez a diszkriminatív frissítés?
(WayteQ-os vagy!?!- tessék itt a friss ropogós rom, jaa hogy csajna mobil, ülj a kispadra majd 2hónap múlva sorba állhatsz)
2. csak a MIUI HU fejlesztői, vagy az általatok fordított összes rom csúszik a megjelenéstől számított 2 hónapot?
3. nem lehetett volna ezt a helyzetet másképpen megoldani?
e pluribus unum :)
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

A 2-re egyértelmű a kommüniké válasza: a Redmi Note 2-re vonatkozik. És ezentúl minden újonnan megjelenő készülékre, amihez a miui.hu készít ROM-ot és a partnerek forgalmaznak, így jut(hat) a miui.hu tesztkészülékhez. Én így értelmeztem.

Az 1-es? Vagy a kommüniké kiadásától. Vagy amikortól a partnerek megkapták a miui.hu ROM-ot és azzal kezdték forgalmazni. (Túl nagy diffi nem lehet a kettő között)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Milestone2 2015.10.10. 21:17-kor.
tokyo
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: tokyo »

Elöszőr is respect Vagyulaéknak a rengeteg befektetett energiáért.
Szögezzük le, hogy ezzel a magyar Xiaomi közösség mint olyan átment üzletszerű kéjelgésbe.
Hogy a hasonlatoknál maradjak mintha az ncore fizetőssé válna....
Nekem abszolút nem szimpatikus húzás, annak ellenére, hogy nem érdekel a magyar nyelv a miui-ban.
Ha nem csinálnak többet magyar nyelvet, nekem akkor is jó lesz a teló.
Sajnálom azokat a kereskedőket akik azt gondolják, hogy így piaci előnyre szert tesznek, Vagyuláékat pedig azért mert /gondolom/ üveggyöngyökért eladták a lelküket,
és leginkább sajnálom azokat a fórum és közösséghez tartozókat akik ilyen kellemetlen helyzetbe kerültek.
Kifejezetten rossz irányba mentek el a dolgok ebben az ügyben.
Legutoljára még1x , 1000 köszönet a Vagyula féle csapatnak aki eddig nem sajnálta az idejét, energiáját... de számomra innentől elsősorban "csak" üzleti partnerek.
Kösz.
tamassszabo92
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: tamassszabo92 »

Ez így ebben a formában nagyon nehezen nyelhető le. =((

szerk.: miért nem működik az, hogy amikor valakinek válaszolok, akkor idéz tőle?
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Lehetne erre megoldas, kerdes mennyire myitott a wayteq pl. Lehetne garanciat venni a kinai telokra is, 6 honap 5-6000 ft. Utanna johetne a frissites otan.
Amugy ez a mikor kerul ki a netre a rom dologrol is kar beszelni. Romot menteni nem sok ideig tart, aztan megkapja a jonep akar masnap a friss pl. Note2
romot.
Beta tester csapatot is lehetne felallitani.

Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
mdav88
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

kovbandi » 2 perccel ezelőtt írta:Lehetne erre megoldas, kerdes mennyire myitott a wayteq pl. Lehetne garanciat venni a kinai telokra is, 6 honap 5-6000 ft. Utanna johetne a frissites otan.
Amugy ez a mikor kerul ki a netre a rom dologrol is kar beszelni. Romot menteni nem sok ideig tart, aztan megkapja a jonep akar masnap a friss pl. Note2
romot.
Beta tester csapatot is lehetne felallitani.

Off: tavolabbrol szemlelve minden andriod felhasznalo beta teszter... :D
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Medálok

Hozzászólás Szerző: Boss81 »

Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem tök mindegy mit mondunk ,ezt megszivtuk és kész nem lesz rom majd csak hetek múlva, ez van , legközelebb okosabb lesz az ember . De azért vezetőség válaszolhatott volna valamit
Xiaomi Redmi Note 2 / MIUI7
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Az oldal felhasznaloira alapozva lehetne sztem beta teszter csapatot felallitani. Max kovezkeuo het szerdan kerulne ki a MiuiHu.. Amugy nekem akkor is az az erzesem, a Wayteq el vissza a helyzetevel, pedig a legnagyobb haszonelvezoje o. Idaig is gondolom korrekten a magyar nyelvert meg az egyebekert, mert lenyegeben ti supportoltatok az o arujukat - kiveve a szerviz persze - jutalekot kaptazok. Jah nem? Idaig jok voltatok nekik ingyen? Nem tudom milyen feltetelekben alapodtatok meg, de ezek utan fizet is nektek ezert, mert megerdemlitek, meg nem mellesleg lehuzhatnak a wc-n a telokat magyar nyelv nelkul....

[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
XenHai
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: XenHai »

Milestone2 » 21 perccel ezelőtt írta:A 2-re egyértelmű a kommüniké válasza: a Redmi Note 2-re vonatkozik. És ezentúl minden újonnan megjelenő készülékre, amihez a miui.hu készít ROM-ot és a partnerek forgalmaznak, így jut(hat) a miui.hu tesztkészülékhez. Én így értelmeztem.

Az 1-es? Vagy a kommüniké kiadásától. Vagy amikortól a partnerek megkapták a miui.hu ROM-ot és azzal kezdték forgalmazni. (Túl nagy diffi nem lehet a kettő között)

Üdv
Akkor ezek szerint a 2 hónapos korlátozás nem él a Prime verzió esetében ?
Ugyan is egyik "partneretek" sem árulja.
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”