[ROM] MIUIHU9 8.4.26 [Utolsó MIUI9]
-
walaky
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Re: [ROM] MIUIHU8 6.6.30
Az első, a problémát leíró hsz-ben írtam, hogy háromszor raktam fel TWRP-t, a harmadik verzió a multitool volt, jelenleg is ez van a telefonon. ROM-ot fel tudok rakni (jelenleg a 6.6.30 miuihu van rajta), de jó lenne, ha fel tudnék tenni egy teljesen működő TWRP-t is, vagy legalább meg lehetne fejteni, hogy mi az oka, hogy eddig minden próbálkozásom hibás (de használható) végeredményt hozott, mert ha a készülékkel van gond, menne szervízbe, de nem küldeném ki spanyolországba, hogy aztán teljesen hülyének nézzenek, mert semmi baja nincs a készüléknek (nameg nem is a twrp a hivatalos recovery a készülékre). Nem tartom magam zseninek, de azért értek valamelyest a romoláshoz, annó ZTE Blade 3-ra, majd SGS3-ra raktam fel a miui-t, ezután következett 1.5 év MI3, amit szintén rendszeresen romolgattam komolyabb gondok nélkül. Most megvettem pár hete az MI4C-t, és bár megoldottam a romcserét is, de vannak ilyen nagyon érdekes dolgok a telefonnal, és ezeket szeretném megoldani.
- Tomy
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
- megköszönte: 3 alkalommal
Medálok
Értem én azt tudom mondani, hogy próbáld meg felrakni a TWRP 3.0.0-0-át (ha még nem próbáltad) mert ez nálam hibátlanul működik vagy egy éve.
Mi2S--->MI3--->MI4--->MI MIX2S
-
walaky
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Valami 3.0.0.0 szintén volt, ami a semmire se reagál kategóriát erősítette, azt dobtam is lefele gyorsan. nem esküszöm meg, hogy ez volt-e, de este kipróbálom, max megint visszarakom a 2.8.7.0-át
köszi
-
zsola400
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 Lite
-
Medálok
-
incs11
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Üdv!
Bocsi előre ha butaságokat kérdezgetek vagy értetlenkedek,de még elég új vagyok a témában
Szóval az Mi4c-n jelezte a frissités, hogy elérhetővé vált a 6.6.30as frissités. Elinditom,ujraindul,
majd TWRP-be nem érzékeli a touchot és nem tudok továbbmenni. Tud valaki segiteni, mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszi!
Bocsi előre ha butaságokat kérdezgetek vagy értetlenkedek,de még elég új vagyok a témában
Szóval az Mi4c-n jelezte a frissités, hogy elérhetővé vált a 6.6.30as frissités. Elinditom,ujraindul,
majd TWRP-be nem érzékeli a touchot és nem tudok továbbmenni. Tud valaki segiteni, mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszi!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Mit akarsz TWRP-ben tapogatni telepítés közben? Minden automatikus! Javaslom, hogy cseréld le a TWRP-t újabbra a Multitool segítségével.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- teo8028
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Kb. 2 percet kell várni, mielőtt elindul a tapogató.incs11 » Ma, 12:15 írta:Üdv!
Előre is köszi!
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Kicsit pontosítanád, esetleg egy képernyőképet, hogy hol keressem?simihifi » 2016.07.07. 13:24 írta:Én is így voltam. Az engedélyeknél a kérdőjeles cuccokat állítsd pipára, tehát a googlnek adj teljes jogot mindenhez.(Gmail, és goggle beállítások) Nekem ez megoldott.Atomhuzat » Ma, 11:17 írta:GMAIL-el viszont még mindig nem barátkozott meg a rendszer. Gondoltam a 8-as megoldja, de egyszerűen, ha mobilneten vagyok, nem jelez, ha van új email. Kizárólag wifi-n. Valaki járt már hasonló cipőben?
Még anno 7-esen jött elő(nem állítottam semmit, hol jött hol nem), azóta viszont csak wifi-n jönnek az emailek. Persze, ha belépek a gmail-ba és lehúzom, hogy frissítsen akkor minden okés. De hát ugye az körülményes.
A Biztonság ikon alatt, az Engedélyek résznél?
- beegeez
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Medálok
Sziasztok,
hívásvárakoztatásnál másnál is van olyan (5-ből 1x kb), hogy a várakoztatott adatai nem jelennek meg? Csak a 3 ikon és a hangjelzés... Ha a vonalban lévő leteszi, elő lehet hozni a várakozót a felső zöld sávra kattintással.
Esetleg az új verzióban javítva lesz?
Tapatalkkal küldve az én Mi-4c eszközömről
hívásvárakoztatásnál másnál is van olyan (5-ből 1x kb), hogy a várakoztatott adatai nem jelennek meg? Csak a 3 ikon és a hangjelzés... Ha a vonalban lévő leteszi, elő lehet hozni a várakozót a felső zöld sávra kattintással.
Esetleg az új verzióban javítva lesz?
Tapatalkkal küldve az én Mi-4c eszközömről
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
6.6.30
Gyári böngésző, címsorba (amikor ugye weboldal is lehet, de ha csak egy szót írok be akkor rá keres googleba) elkezdek írni valamit, és csak halál lassan lehet gépelni, különben csak minden második vagy harmadik leutest érzékel. Másnak is ilyen halál kaksi??
Gyári böngésző, címsorba (amikor ugye weboldal is lehet, de ha csak egy szót írok be akkor rá keres googleba) elkezdek írni valamit, és csak halál lassan lehet gépelni, különben csak minden második vagy harmadik leutest érzékel. Másnak is ilyen halál kaksi??