MiBand 2

Neked is lesz?

Nem várok, most kell, megrendelem bárhonnan!
98
47%
Megvárom a hazai forgalmazókat (garancia előnyben)
43
20%
Áhh... meg vagyok a mostanival.
39
19%
Megvárom, amíg a fórumon sorsolnak! :D
30
14%

Szavazatok száma: 210

Veres
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Egyéb

Re: MiBand 2

Hozzászólás Szerző: Veres »

jobarathok » 2017.08.14. 10:08 írta:Gondolom a befelezi = befejezi :)

Nekem Runkeeper-rel volt ilyen problémám. Nem ismerem a Honor menüjét, de valahol az energiagazdálkodás / akkumulátor használat részen kell engedélyezni, hogy ne korlátozza a rendszer a MiFit futását. Egy próbát megér :)
Köszönöm. Megpróbálom.
homann75
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Hozzászólás Szerző: homann75 »

petykoka » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:09 írta:Sziasztok! Én is tulajdonisa lettem egy mi band 2 -nek.ahogy olvasom a hsz-okat,mindenkinek elsőre minimum két hetet kibírt,nekem 4-5 napot és ahogy nézem a töltöttségi szintjét most sem fogja tovább bírni. Mit csinálok rosszul?
Sziasztok!

Nekünk is hasonló a problémánk.
Nálunk a Gearbestről rendelt nagyon hamar lemerül. Az enyém 1 éves és több napot (6-7) kibír. Ez meg alig 2 napot. Az újat egy r3s-sel, az enyémet egy r4x-szel használjuk. Alkalmazások: mifit, MiBandTools
Ugyanazzal a beállításokkal használjuk, és az alvás adatok sem stimmelnek az újnál. Rosszabb alváskor mutat 90 pont körül, az enyém pedig 70 körül.
Mi lehet a gond?
Xiaomi Redmi Note 7 (4/64) - Rom: MIUI V10 Global Stabil - Kernel: Eredeti - Recovery: Eredeti + Amazfit Bip
homann75
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Hozzászólás Szerző: homann75 »

petykoka » 2017. augusztus 10., csütörtök 21:09 írta:Sziasztok! Én is tulajdonisa lettem egy mi band 2 -nek.ahogy olvasom a hsz-okat,mindenkinek elsőre minimum két hetet kibírt,nekem 4-5 napot és ahogy nézem a töltöttségi szintjét most sem fogja tovább bírni. Mit csinálok rosszul?
Sziasztok!

Nekünk is hasonló a problémánk.
Nálunk a Gearbestről rendelt nagyon hamar lemerül. Az enyém 1 éves és több napot (6-7) kibír. Ez meg alig 2 napot. Az újat egy r3s-sel, az enyémet egy r4x-szel használjuk. Alkalmazások: mifit, MiBandTools
Ugyanazzal a beállításokkal használjuk, és az alvás adatok sem stimmelnek az újnál. Rosszabb alváskor mutat 90 pont körül, az enyém pedig 70 körül.
Mi lehet a gond?

Újabb hírek:
A napokban spontán (azaz valami frissítés folyamán) rendeződött a probléma és már sokkal több napot bír. Az enyém is kb. 10-12 napot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára homann75 2017.09.05. 22:42-kor.
Xiaomi Redmi Note 7 (4/64) - Rom: MIUI V10 Global Stabil - Kernel: Eredeti - Recovery: Eredeti + Amazfit Bip
badfear
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Hozzászólás Szerző: badfear »

A legújabb frissítésben látom, hogy belekerült a régen kivett early bird alarm (vagyis gondolom, hogy most került vissza, de cáfoljatok, ha nem). Viszont nem találom az alkalmazásban. Nektek van ötletetek?
Criminal017
Medálgyáros
Medálgyáros
11
Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok

Hozzászólás Szerző: Criminal017 »

Hogy érted, hogy visszakerült? Hol írják?
Xiaomi Mi Max 4/128
badfear
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Hozzászólás Szerző: badfear »

Ott írja középen. Vagy félre értek valamit?
petykoka
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: petykoka »

Sziasztok! Nekem egyik napról a másikra abbahagyta a lépés számlálást és már második napja 0át mutat. Mi a teendő ilyenkor?
jobarathok
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: jobarathok »

Ha ez ugyanaz, ami nekem volt, akkor nem tudom a választ, de egyszer csak "meggyógyult".
Nálam mindig számolt, de másnap reggel már nem mutatta. Néha egy, néha két napot hagyott így ki. Érdekesség, hogy a MiBandage tárolta tovább az adatot, csak a MFit feledkezett meg róla. Kb. 2-3 hét adhoc viselkedés után megjavult.
Criminal017
Medálgyáros
Medálgyáros
11
Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok

Hozzászólás Szerző: Criminal017 »

badfear » Ma, 16:24 írta:Ott írja középen. Vagy félre értek valamit?
Ahá! Szerintem a leírásban maradt, Mi Band 2-höz nincs early bird.
Xiaomi Mi Max 4/128
MVSV
V.I.P.
V.I.P.
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
 megköszönték: 2 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: MVSV »

Sziasztok! Egy kis segítség kellene!!!
Ma jött egy frissítés a MiFit-hez (3.0.5) Frissült és a Firmware is sikeresen. De ezek után elindítottam a MiFit-et de nem kapcsolódott a Band 2-höz. Bluetooth ki be, telefon újraindít, de semmi. Próbáltam a bluetoothnál szét párosítani, de nem tudom törölni a párosított eszközöktől, Bluetooth eszköz profilnál csak a Mac cím van és hogy Leválasztva. Átnevezni tudnám, illetve a MiFit megnyitás.
Unpair volt MiFitből, és az eszközök listájából is törölve lett. MiFit Uninstall, Telo Restart. MiFit Install,
Bluetoothnál folyamatosan ott van a Band 2 a párosított eszközöknél. Hiába keresem blutoothnál nem jelenik meg az eszközök között.
Párom Redmi Note 3-ja látja és párosítható vele illetve a párosítás törölhető.
Van valami tipp esetleg valakinek?
Fő telefon: Mi11 Lite 5G NE
Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi Smart Band”