[ROM] MIUIHU9 8.4.26 [Utolsó MIUI9]
-
muchacoado
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Egyéb
Re: [ROM] MIUIHU8 6.6.30
-Roothoz telepítsd a SuperSU.zip fájlt recoveryből.
https://drive.google.com/file/d/0B5DlSX ... RuYzA/view
-A Sony billentyűzetet pedig innen lehet letölteni. Szintén recoveryből kell felrakni.
http://forum.xda-developers.com/android ... e-t3056448
https://drive.google.com/file/d/0B5DlSX ... RuYzA/view
-A Sony billentyűzetet pedig innen lehet letölteni. Szintén recoveryből kell felrakni.
http://forum.xda-developers.com/android ... e-t3056448
-
simihifi
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Megváltás ez az új billentyűzet. Nagyon gagyi volt a Sony....rajen » 2016.07.03. 09:50 írta:MIUIHU8 6.6.30 letölthető!
Köszi a frissítést!
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Én is jobban szeretem.
Mások, meg inkább a Sony-t.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
En meg a Googlet
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
walaky
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Sziasztok!
Ismét itt, és ismét érdekes kérdéseim lennének.
Már az első miui8-as romnál is előjött a dolog, és azóta se változott. Nem nagyon használom ezt az híváslistában 1-es sim piros, 2-es sim kék dolgot, viszont így ebben a formában már nagyon zavaró. A screenek régebbiek, csak azóta még nem sikerült leírnom a dolgot. Szóval valahogy valamiért teljesen random módon átirogatja a hívásoknál, hogy melyik simről volt az adott hívás. mellékelek 3 képet, de nem csak a részletezőben jelenik meg hibásan, hanem a teljes listában is, ebben az esetben (még) a helyén vannak a dolgok.
Hívtam egy számot 2x röviddel egymás után. a teljes híváslistában mind2 hívásnál piros 1-es a jelzés, a részletezőben először az egyik hívás, majd a másik hívás is átvándorolt a 2-es simre. a képek sorrendje: 1piros, 1 kék részletező, utána készült a híváslistából, majd a másik részletező, ahol már mind2 kék. (bocsi, ha egy kicsit káosz a dolog
)
A kérdésem az lenne, hogy másoknál ez működik rendesen?
A másik dolog pedig a TWRP. Bár erről lehet, hogy valahol volt már szó, amerre olvasgattam, nem találtam, képtelen vagyok találni egy épkézláb, normálisan működő verziót. Spemalltól jött a telefon TWRP-vel és multi rommal. 2.8.7.0 volt rajta, de a rossz verzió, egyáltalán nem lehetett használni, ezért gyorsan lecseréltem az itt (a másik topicban) található javított verzióra. Ez nagyjából működik, de akármilyen helyzetből, akármilyen restartot nyomok, mindig lefagy, csak kikapcs gomb hosszan nyomásával lehet megoldani. ezek után feltettem egy 3-as verziót (azt is valahol itt olvastam), ott is kezelhetetlenségi problémák voltak, így megpróbálkoztam a multi tool-lal, ami elvileg ugyanazt a 2.8.7.0-át teszi fel, amit elsőre manuálisan felraktam, a probléma is ugyanaz, ugyanúgy lefagy minden restart próbálkozással.
Ez másoknak rendesen működik?
Edit mondja, hogy a screeneket lefelejtettem
Ismét itt, és ismét érdekes kérdéseim lennének.
Már az első miui8-as romnál is előjött a dolog, és azóta se változott. Nem nagyon használom ezt az híváslistában 1-es sim piros, 2-es sim kék dolgot, viszont így ebben a formában már nagyon zavaró. A screenek régebbiek, csak azóta még nem sikerült leírnom a dolgot. Szóval valahogy valamiért teljesen random módon átirogatja a hívásoknál, hogy melyik simről volt az adott hívás. mellékelek 3 képet, de nem csak a részletezőben jelenik meg hibásan, hanem a teljes listában is, ebben az esetben (még) a helyén vannak a dolgok.
Hívtam egy számot 2x röviddel egymás után. a teljes híváslistában mind2 hívásnál piros 1-es a jelzés, a részletezőben először az egyik hívás, majd a másik hívás is átvándorolt a 2-es simre. a képek sorrendje: 1piros, 1 kék részletező, utána készült a híváslistából, majd a másik részletező, ahol már mind2 kék. (bocsi, ha egy kicsit káosz a dolog
A kérdésem az lenne, hogy másoknál ez működik rendesen?
A másik dolog pedig a TWRP. Bár erről lehet, hogy valahol volt már szó, amerre olvasgattam, nem találtam, képtelen vagyok találni egy épkézláb, normálisan működő verziót. Spemalltól jött a telefon TWRP-vel és multi rommal. 2.8.7.0 volt rajta, de a rossz verzió, egyáltalán nem lehetett használni, ezért gyorsan lecseréltem az itt (a másik topicban) található javított verzióra. Ez nagyjából működik, de akármilyen helyzetből, akármilyen restartot nyomok, mindig lefagy, csak kikapcs gomb hosszan nyomásával lehet megoldani. ezek után feltettem egy 3-as verziót (azt is valahol itt olvastam), ott is kezelhetetlenségi problémák voltak, így megpróbálkoztam a multi tool-lal, ami elvileg ugyanazt a 2.8.7.0-át teszi fel, amit elsőre manuálisan felraktam, a probléma is ugyanaz, ugyanúgy lefagy minden restart próbálkozással.
Ez másoknak rendesen működik?
Edit mondja, hogy a screeneket lefelejtettem
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
TWRP-vel Én is állandóan szívok/szívtam.. twrp3.0.2-0_by_mic_libra.zip féle oldotta meg nálam a problémát. Flashify alól tettem fel, nem pedig fastbootban.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Redmi 3-on kb csak úgy működik a TWRP, ha Updaterből indítom, de akkor hibátlan, Ha recoveryből akarom elindítani, akkor vagy nem indul el, vagy olyan bootloopba kerül a telefon, hogy csak a MiFlash oldja meg a problémát. Nem tudom, hogy nektek hasznos-e az infó, de nálunk megoldotta a gondot. Multitoollal érkező TWRP van fent, nem tudom pontosan melyik.
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
GMAIL-el viszont még mindig nem barátkozott meg a rendszer. Gondoltam a 8-as megoldja, de egyszerűen, ha mobilneten vagyok, nem jelez, ha van új email. Kizárólag wifi-n. Valaki járt már hasonló cipőben?
Még anno 7-esen jött elő(nem állítottam semmit, hol jött hol nem), azóta viszont csak wifi-n jönnek az emailek. Persze, ha belépek a gmail-ba és lehúzom, hogy frissítsen akkor minden okés. De hát ugye az körülményes.
Még anno 7-esen jött elő(nem állítottam semmit, hol jött hol nem), azóta viszont csak wifi-n jönnek az emailek. Persze, ha belépek a gmail-ba és lehúzom, hogy frissítsen akkor minden okés. De hát ugye az körülményes.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Nézd meg itt engedélyezve van e:
Biztonság - Adatforgalom - korlátozás
Pipa van az Adat oszlopban?
Biztonság - Adatforgalom - korlátozás
Pipa van az Adat oszlopban?
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
Igen, a létező összes alkalmazásnak WIFI és adatkapcsolat engedélyezve van.
Viszont alul a statisztikánál, mikor nézem a mobil adatforgalmat, pld a tegnapi nap a messenger evett 3mb-ot, a gmail semmit. Hónapra levetítve(ugyan csak pár napja van fent a 8-as) pedig csak akkor evett a mobil adatból, amikor Én magam frissítettem le. Meg hát ugye Én magam is meglepődök, mikor reggel elmegyek itthonról, legközelebb délben vagyok wifi közelében(ugye wifi - adatkapcsolat állandó ON) és egyszer csak megjelenik,hogy 4 új üzenet délelőttről.
Gmail-en belül a fiókomnál is " A Gmail szinkronizálása " Pipa
Most is magam szinkronizáltam le, bedobott egyből 7,8KB-ot. Tegnapra pedig semmit, holott jócskán voltam mobilneten.
Viszont alul a statisztikánál, mikor nézem a mobil adatforgalmat, pld a tegnapi nap a messenger evett 3mb-ot, a gmail semmit. Hónapra levetítve(ugyan csak pár napja van fent a 8-as) pedig csak akkor evett a mobil adatból, amikor Én magam frissítettem le. Meg hát ugye Én magam is meglepődök, mikor reggel elmegyek itthonról, legközelebb délben vagyok wifi közelében(ugye wifi - adatkapcsolat állandó ON) és egyszer csak megjelenik,hogy 4 új üzenet délelőttről.
Gmail-en belül a fiókomnál is " A Gmail szinkronizálása " Pipa
Most is magam szinkronizáltam le, bedobott egyből 7,8KB-ot. Tegnapra pedig semmit, holott jócskán voltam mobilneten.