MiBand 2
-
MexRed
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
-
Medálok
Re: MiBand 2
Sziasztok !
Ismét rosszul mérte az alvást. 3 ó 22p, 0 mélyalvás , 28 perc éber. Bal kéz elég szoros rögzítés.
Valami ötlet ?
Ismét rosszul mérte az alvást. 3 ó 22p, 0 mélyalvás , 28 perc éber. Bal kéz elég szoros rögzítés.
Valami ötlet ?
-
taltos0711
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Szia!
Nincs esetleg valami kosz az alján lévő ablakon, ahol a pulzust méri? Az elalvási odőpont egyébként megfele csak útközben valahol hajnalban befejezi a mérést és ennyi?
Nincs esetleg valami kosz az alján lévő ablakon, ahol a pulzust méri? Az elalvási odőpont egyébként megfele csak útközben valahol hajnalban befejezi a mérést és ennyi?
-
MexRed
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
-
Medálok
22.31 - 02.21 ig mért. Az elalvási idő kb stimmel, de egyszer 0.20h körül voltam fent ( kimis mentem az ágybó ), de utána 6.10h körül keltem fel. Nincs semmi kozs a mérö szenzor előtt.
Még arra tudok gondolni, hogy amikor tentikélek, pont azt a kezemet teszem a fejem alá, persze közötte a párna. Lehet, hogy ott mozdúlhat meg úgy, hogy nem mér ?
Abban az esetben is kellene még egy alvás ciklusnak lennie a tényleges ébredésik, amúgy meg elég szorosan van a kezemen.
Tehát , passssssz
Még arra tudok gondolni, hogy amikor tentikélek, pont azt a kezemet teszem a fejem alá, persze közötte a párna. Lehet, hogy ott mozdúlhat meg úgy, hogy nem mér ?
Abban az esetben is kellene még egy alvás ciklusnak lennie a tényleges ébredésik, amúgy meg elég szorosan van a kezemen.
Tehát , passssssz
-
taltos0711
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Nem gondolnám, én használom már egy ideje és én is néha a fejem alá teszem a kezem, de nem történt még soha ilyesmi... Olyan van, hogy pár perccel eltéveszti a lefekvést vagy felkelést, főleg ha előtte mondjuk olvas az ember az ágyban vagy TV-t néz, de ott jómagam is nehezen mondom meg, hogy valóban mikor aludtam el
.Egyszóval szerintem más lehet a gond, lazán tartom én is a kezemen, abszolút nincs rászorítva...
Mindig csak addig méri, még fel nem kelsz éjszaka egy kis időre?
Mindig csak addig méri, még fel nem kelsz éjszaka egy kis időre?
-
petykoka
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Sziasztok! Én is tulajdonisa lettem egy mi band 2 -nek.ahogy olvasom a hsz-okat,mindenkinek elsőre minimum két hetet kibírt,nekem 4-5 napot és ahogy nézem a töltöttségi szintjét most sem fogja tovább bírni. Mit csinálok rosszul?
- nl32
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 6 Pro
Ha csak alap dologra használod (csak rezeg, ha jön ertesites) kibír 2 hetet. Ha kiírja az email, sms, stb szövegét az nagyon eszi az akkumulátort.
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
-
rnorbert
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Nekem 3 hetet bír, pedig hívást, mailt, vibert, smst, mindent jelez. 30 percenként mér pulzust. És fél óránként biztos jön üzenet, vagy hívás.
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
-
toshiba
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen kütyüt! Érdeklődnék, hogy tud-e valaki "megbízható" kínai eladót? Elég széles a választék alin, ebayon. Vagy érdemes lenne itthonról rendelni?
Előre is köszönöm!
Szeretnék egy ilyen kütyüt! Érdeklődnék, hogy tud-e valaki "megbízható" kínai eladót? Elég széles a választék alin, ebayon. Vagy érdemes lenne itthonról rendelni?
Előre is köszönöm!
- zozo67
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Nincs
Medálok
Én kintről vettem de már itthon is értelmes áron van:
http://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/mi ... -reszletek
http://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/mi ... -reszletek
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
-
toshiba
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X