Kérdések, válaszok, megoldások

Sekypapa
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Kapcsolat:

Medálok

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: Sekypapa »

Thx for help :)
Kép

广交友,无深交(guǎng jiāo yǒu,wú shēn jiāo) -A friend to everybody is a friend to nobody.
E38fanatic
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: E38fanatic »

subalgapeti » Ma, 09:12 írta:Nekem is a DHL hozta a Redmi Note 2 Prime-ot /egy pénteki nap reggel rendeltem és utána következő kedden már hozták is, nincs ÁFA és VÁM / és ha bevámolták volna akkor a kereskedőnek a papírt kellett volna átküldeni és ő kifizeti a költségeket/ és még sok mindent vettem és soha semmit nem kellett fizetnem.
Amúgy 1 jó tanács én mindig mindent egyesével rendelek és a fizetési tranzakciót is külön-külön fizetem ki!

Köszönöm a pm-et amit küldtél. Neked azért nem volt vám és áfa mert a cég akitől rendelted ugy oldja meg a dolgokat h először elmegy angliába ott van valami emberük aki elintézi a vámot és áfát. Valahogy kibulizzák és utána jön ide. Ennek 21dodo a díja. Én is tőlük akartam rendelni, de mivel nekem nincs bankszámlám és csak emiatt nem akartam létrehozni ezárt inkább megrendeltem az eustockból. Eddig 2 alis eladót tudok aki így csinálja a top-one és a chigon mindkettő áfa és vám lerendezésével küldi amit rendelsz. A top-one-tól nekem 56 lett volna nillking tempered glassal a 16gb-os modell kb az ajándékokkal így most 61 a teló plusz 2300 a nillkin tempered glass és még kb 500 egy szürke szilikon tok ebayről. Ezért mondtam, hogy jóval drágábbra jött ki az eusoktól. Persze mint kiderült a TD verzió is jó itthon így még olcsóbbna meg lehet úszni ha top-onetól rendeli valaki a cuccot és nem kell neki a 2000ft-os tempered glass hanem beéri egy 500 ft-os megoldással. Én semmi képp nem ajánlom az eu stockot. Egy előnye van h feltették rá a multi romot és csók a családnak, meg esetleg a garancia miatt lehet náluk reklamáni, de mivel még senkinek nem volt garanciális problémája nem tudni h elküldenek-e melegebb éghajlatra vagy normálisan járnak el.
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Két kiegészítés. Volt akinek már kellett garanciát intézni az eu-nál és másnapra küldték az új készüléket. Illetve nem multiROM-ot raknak már rá hanem valóban a miui.hu magyar ROM-ot. A többiben igazad van.
E38fanatic
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Én vsaárnap v hétfőn adta mle a rendelést és kedden multival érkezett szerdán már kint volt az oldalukon h magyar rommal küldik. Igazad van, de a lényegen ne mváltoztat anniy plusz nyújtanak h egy romot ráraknak. De az h TD-t küldenek FDD helyett az számomra akkor is gusztustalan és becsapva érzem magam az meg tuti h többet nem vásárolok tőlük.
BoSSanCS
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: BoSSanCS »

Ez sajnos a legtöbb helyen így van, de abban egyetértek veled, hogy ha FDD-ként hirdetik mindenhol, akkor elvárná az ember, hogy valóban minden téren FDD-t küldjenek, ne pedig egy TDD modellt, amiben engedélyezve lettek az FDD sávok. Még ha gyakorlatilag ugyan az is a két telefon, jogosan érezheti a vevő magát becsapva. Szerintem az esetek 90%-ában csak TDD telefonokat árulnak, kevés a ténylegesen és eredetileg is FDD (pontosabban FDD+TDD).
E38fanatic
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Szerintetek van értelme reklamálnom emiatt?
Gadhead
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Medálok

Hozzászólás Szerző: Gadhead »

A különbség a két verzió között 1 betű (TDD-FDD) a matricán. Ténylegesen ugyanaz a telefon! Amint EU vagy HU ROM kerül rá a szoftveres korlát megszűnik. Ha eladó lennék egyértelműen én is az olcsóbbat venném és azt árulnám. Nincs itt semmi átverés. Valójában tudja az FDD-t akkor mi a probléma? 1 év garanciát kaptok és számlát. Egyedül azért nem ott vettem mert Prime-ot szerettem volna mindenképpen.

Mellesleg nagyon várjuk a MIUIHU-t, a tegnapi "bejelentésből" lesz valami? :D
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Azt csak a Team tagjai tudják...
BoSSanCS
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: BoSSanCS »

Itt nem arról van szó, hogy különböző lenne a két telefon, hanem magán az elven, egyik sem vállalta be azt, hogy ténylegesen úgy hirdetik a telefont az oldalukon, hogy "ez eredetileg egy TDD telefon, de funkcionalitásban tudja az FDD sávokat is, mivel megoldottuk". A másik meg hogy ha veszel egy új telefont azt várod, hogy egy ténylegesen becsomagolt telefont kapj, ne egy olyat, amit előtte már kibontottak, nyomkodtak, ráraktak egy másik romot, stb...
E38fanatic
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Az aksi nektek h bírja? Esetleg mivel lehetne az üzemidőt kitolni? Leszámítva h nem használom? :DD
Nálame leg hullámzó a teljesítménye, mivel vanamikor standby-ban alig merül van amikor meg elég rendesen. A futó alkalmazásokat rendszerint kilövöm. Na meg az is elég gáz h mindent kinyomva sincs szinte soha 1 gb-nál több szabad ram. Persze nem akad meg egyebek csak nem értem h mi eszik meg 1 gb ramot.
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 2”