Cyanogenmod 12.1
-
rulli
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Cyanogenmod 12.1
mondj valamit légyszives a kamerájáról a mokee-romnak. meg úgy általában a véleményed róla ha lehet. mert én most vova.vafin féle aosp-t használok. ami nagyon jó amúgy, xposed is fut rajta, sony zenelejátszóval, végre a füles hangerőgombjai is működnek, van ikonja is a statusbar-on ami nekem a cm12.1-ből nagyon hiányzott mivel sokat használom fülessel, és az ikon mutatja hogy headsetnek érzi a telefon vagy fejhalgatónak. mivel AOSP és nem CM vagy Mokee(az is CM) ezért működik az mtk engineering is, úgyhogy be sikerült állítani a füles mikrofonjának hangerejét. de ... de a kamerával nem vagyok megelégedve.... több alkalmazást is leszedtem és nem tetszik az eredmény... néha átvált túl sötétre ha váltok a kamerák között. nem tudom hogy most hogy a mic hangerő jó, és netán telepítek egy új romot akkor az újra el fog csesződni vagy úgymarad?
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Screen on time mennyi a Mokee romnál? Csak kiváncsiságból kérdezném. MiBandel használja valaki, működik vele?
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
-
kakamato
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Egyéb
- Jettero
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: POCOPHONE F1
-
Medálok
Meglepő, hogy arányában, a 3Ds javul a legtöbbet... :-0
Hozzászólás Tapatalk használatával.
- Redmi router AC2100, MiWiFi stable version 2.0.23 - kínai;
- Mi WiFi Router 4, MiWiFi 2.26.175 | Stable - kínai (extenderként);
- POCOPHONE F1, MIUI by mi-globe.com 12.0.1 | Stabil.
-
Csonglee
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Szerintem nem az MTK-n fog múlni hanem a xiaomi-n. És erős a gyanúm, hogy a Májva már elhozza a zárt bootloadert is.DaWe94 » 2016.02.05. 02:49 írta:Amíg nem lesz nyilvános a kernel forrása, addig úgy sem lesz olyan rom ami a MIUI szintjét hozza mindent összevetve. Kipróbáltam már én is rengeteget, de mindegyiknek van valami idegesítő baja.![]()
Na és.. nagy valószínűséggel soha nem lesz nyilvános, a kedves MTK miatt.
A kernelt meg nem adja ki. Sajnos ezzel a lépéssel a xiaomi érzés számunk véget is ér, akik nem romolnak azoknak meg elkezdődik egy új korszak.
Várjuk meg mi lesz a nóta vége. Redmi 2pro-n is szebben fut a CM12 és jobb az akku idő is. Lehet egyik oka a zárásnak a konkurens romok egyre erősebb megjelenése. ettől persze a MIUI egy szuper rom, elképesztő beállítási lehetőségekkel, ami lehet átlép a túl sok kategóriába. Egy kezdő droidos az tuti nem kívánja, a tácsvíz is az egyszerűség irányába indult el, mert átesett a ló túloldalára. Lehet a megoldás az lenne, ha az összes plusz menüt betennék egy gépház menüpontba, és úgy mint a fejlesztői menüt, feloldáshoz kötnék. Így alapból használhatóbb lenne egy "kezdőnek" és a jártasabb felhasználók is megtalálnák a romba azt amit szeretnek.
-
Deleted User 9416
Én azért nem használom a MIUI-t, mert nincs rá XPosed. Így rá vagyok kényszerítve a CM-re (amit alapvetően nem szeretek az alapfilozófiája miatt - Lásd One+ kibaszás, közeledés a mikrofoshoz, Google mentesíteni akarja az Androidot, stb.).
Szóval ha végre meg tudnák oldani az XPosed kompatibilitást, én visszaváltanék Miuira.
Szóval ha végre meg tudnák oldani az XPosed kompatibilitást, én visszaváltanék Miuira.
-
Deleted User 9416
Ha van rajtam kívül más is, aki az XPosed hiánya miatt váltott MIUIHU rendszerről, számukra jó hír, hogy sikerült a 6.3.3 verzióra XPosedet telepítenem bootlop nélkül: http://en.miui.com/thread-182209-1-1.html
Mai napon (2016.03.15) működő változat letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/ctggn ... 2_MIUI.zip
Mai napon (2016.03.15) működő változat letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/ctggn ... 2_MIUI.zip
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Cm12.1-en es Mokeen a Sim2-n van 3g? Kijelzőidőben mennit tudtok belöle kihozni?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
-
Deleted User 9416
Egyetlen alternatív romban sincs 3g a második simen.
Én most teszem vissza a MoKee mentésem, mert tettem egy próbát a miuihuval, most hogy végre működik rajta az Xposed, azonban a rom maga katasztrófa a CM után. Lassú, fagyogat, eldobja a második simen a hívásaim (de olyan szinten, hogy újra kell indítani a telót hogy újra használhassam a kettes simet), minden hívás után hibaüzenetek, és még sorolhatnám.
Most hogy a Xiaomi is zárja a BL-t, a kernelt nem adja ki (hogy helyettük a közösség csináljon normális romot), soha többet Xiaomi telefon. Szóval erősen gondolkodom rajta, hogy eladom ezt a telefont, mert nagyon nem felel meg az igényeimnek. Ahhoz képest mennyire dicsőítették, egyre nagyobb .... ez is.
Én most teszem vissza a MoKee mentésem, mert tettem egy próbát a miuihuval, most hogy végre működik rajta az Xposed, azonban a rom maga katasztrófa a CM után. Lassú, fagyogat, eldobja a második simen a hívásaim (de olyan szinten, hogy újra kell indítani a telót hogy újra használhassam a kettes simet), minden hívás után hibaüzenetek, és még sorolhatnám.
Most hogy a Xiaomi is zárja a BL-t, a kernelt nem adja ki (hogy helyettük a közösség csináljon normális romot), soha többet Xiaomi telefon. Szóval erősen gondolkodom rajta, hogy eladom ezt a telefont, mert nagyon nem felel meg az igényeimnek. Ahhoz képest mennyire dicsőítették, egyre nagyobb .... ez is.
- Jettero
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: POCOPHONE F1
-
Medálok
Ilyet hibát mástól nem olvastam, tehát inkább az van, hogy az Xposed mégse fut rendesen a miuihu-val. Lehet, hogy a multival jobban együttműködik. Megérne egy kísérletet.
- Redmi router AC2100, MiWiFi stable version 2.0.23 - kínai;