Kérdések, válaszok, megoldások

ricsi0307
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: ricsi0307 »

Üdv mindenkinek. Akinek már használatban van véve a készüléke az mennyire látja kárát a 800Mhz-es LTE tartomány támogatásának a hiányát? Én is vásárláson töprengek de ez, hogy itthon csak az 1800 és 2600-os frekvenciára tud csatlakozni nagyon eltántorít mert a 4G ugye a jövő kevesebb is a fogyasztása gyorsabb is. Itthon 50Mb/sec-el jön jelenleg LTE-n míg 3G-n alig 10-el a net. És ez akárki akármit mond jelentős különbség főleg, hogy az elkövetkező 2 évre tervezek vele.
enginev3
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Hozzászólás Szerző: enginev3 »

Megjott a mi4c es jelentem hogy a nagyresze magyar.
Android 5.1.1
Miui 77.0.4
Deleted User 7561

Hozzászólás Szerző: Deleted User 7561 »

Idokozben sikerult megoldani a lassu letoltes problemat.
Mi a Telekom halozatan hasznalunk egy MI4C-t es mukodik a 4G rendesen bar nem tudom mit kellene eszrevennem...
Elvileg holnap megjelenik a global stabil rom amiben lesz magyar nyelv valamilyen szinten.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Nem akarlak elkeseríteni, de global em lesz Mi4C-re:
Q: Which devices could upgrade to MIUI 7 stable version?
A: Global MIUI 7 stable version supported devices are: Mi 3, Mi 4, Mi Pad, Mi Note, Redmi 1S 3G, Redmi Note 4G, Redmi 2/ Prime
China MIUI 7 stable version supported devices are: Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4c, Mi 4i, Mi Note/Pro, Mi Pad, Redmi 1S W, Redmi Note 4G Single SIM, Redmi Note 4G Dual SIM, Redmi 2, Redmi Note 2.
[Tips & Tutorials] MIUI 7 Global / China Stable Version Upgrade FAQ
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
ricsi0307
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: ricsi0307 »

hyena » Ma, 13:52 írta:Idokozben sikerult megoldani a lassu letoltes problemat.
Mi a Telekom halozatan hasznalunk egy MI4C-t es mukodik a 4G rendesen bar nem tudom mit kellene eszrevennem...
Elvileg holnap megjelenik a global stabil rom amiben lesz magyar nyelv valamilyen szinten.

Ha működik akkor gondolom nagyobb városban laksz mert a vidéki 4G lefedettséget 800Mhz-en biztosítják míg a nagy városokban 1800 és 2600-on.Ezzel még én is kibékülnék tekintve, hogy Budapest mellett lakom de sokat fogok járni vidékre melózni és ott álltalában az apartmanok nem csúcs wifivel vannak felszerelve így ha kell a net akkor elvárom, hogy az gyors is legyen. Egyébként mit ajánlotok mi éri meg jobban ibuygou-ról megvenni 78-ért áfa/vám mentesen vagy itthon hardverapróról egy megbízható sráctól aki kínai telefonokkal is kereskedik félig normális garanciával 89-ért?
Deleted User 7561

Ehhh igazad van elneztem valahogy, pedig eskudni mertem volna ra, hogy kozte volt a mi4c is, de talan csak mert nagyon azt akartam latni.
Valojaban a telefont nem en hasznalom hanem a baratnom, bar a rossz nyelvek azt beszelik csak azert vettem neki, hogy legyen mivel "jatszani" :) .
Igaz is megkaptatok mar a mi4c-t elindult mar a fejlesztes netan a jovo honapban lehet szamitani magyar mi4c romra?

rajen » 25 perccel ezelőtt írta:Nem akarlak elkeseríteni, de global em lesz Mi4C-re:
Q: Which devices could upgrade to MIUI 7 stable version?
A: Global MIUI 7 stable version supported devices are: Mi 3, Mi 4, Mi Pad, Mi Note, Redmi 1S 3G, Redmi Note 4G, Redmi 2/ Prime
China MIUI 7 stable version supported devices are: Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4c, Mi 4i, Mi Note/Pro, Mi Pad, Redmi 1S W, Redmi Note 4G Single SIM, Redmi Note 4G Dual SIM, Redmi 2, Redmi Note 2.
[Tips & Tutorials] MIUI 7 Global / China Stable Version Upgrade FAQ
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Ha minden igaz, 1-2 nap és megjön. Ha elég gyorsak leszünk, akkor pénteken a többivel. Ha nem, akkor jövőhéten.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: vagyula »

A vodafone 800Mhzes LTE hálózatát nem fogod tudni használni,de ezzel az összes Xiaomi készülék így van,egyelőre marad a 3g.
kajla
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Mi5
Medálok

Hozzászólás Szerző: kajla »

Sziasztok!

Mi4C-t szeretnék venni, de kételkedek néhány dologban...
Azt írják Sony/Samsung kamerával van szerelve... most ha veszek egyet, akkor az mivel van szerelve? Mitől függ, hogy melyiket kapja az ember? :)
Ha jól olvasom... Magyarországra nem ajánlott ez a modell?
Deleted User 7561

Vegyel nyugodtan nagyon jo telefon.
En a baratnomnek vettem egy Nexus 4 helyett eloszor egy Mi3-at majd egy honap mulva egy mi4c-t.
Nekem jelenleg egy galaxy s6 van de batran melle lehet tenni a mi4c-t ami ar teljesitmeny tekinteteben magasan veri, a miui szoftver pedig sokkal tobb lehetoseget biztosit mint akarmi mas amit eddig lattam.
Ha megmondod milyen programmal tudom leellenorizni a kamera tipusat szivesen megnezem neked, de jo kepeket keszit es mindezt gyorsan teszi :) .
A telelom halozatan van 4g is, lehet kiprobalom benne a vodafonos kartyam is, hogy mit szol a vodafone 4ghez.
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi4c”