Segítség!
-
sjocika
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Re: Segítség!
Most csatlakoztam a Mi Fit alkalmazashoz es a beallitasoknak megtaláltam a színkombináciokat ugyhogy igen színesem van koszonom szepen! Amugy 2015.12.30.-an rendeltem a Xiaomishop oldalrol es ma jott meg
-
venom75
- MIUI látogató

- 10
-
sjocika
- MIUI látogató

- 10
Nagyon szépen köszönöm! Amugy melyik app a magyar? Mert a Mi Fit amit a Play Áruházból szedtem le az angol...
-
venom75
- MIUI látogató

- 10
-
sjocika
- MIUI látogató

- 10
Be állítottam 3db applikaciot hogyha ertesites jon rezegjen. Pl Messenger, sms telefonhivas de egyikre sem.jelez semmit se miert? Illetve hogy tudom azt be allitani kézzel hogy szinkronizaljon? Megtett lepeseket stb?
-
venom75
- MIUI látogató

- 10
Én letöltöttem a Mi Fit appot, ott kellett csinálni egy fiókot.Magasság, testsúly,név stb. A telefonon be kell kapcsolni a Bluetooth-ot az összehozza a karkötőt a telefonnal. Utána mindent a telefonon tudsz beállítani illetve ellenőrizni de csak ha a Bluetooth be van kapcsolva, akkor frissít.
-
sjocika
- MIUI látogató

- 10
Sikerült összehangolnom minden ok! Kivéva ez az applikacios ertesites hiaba allitom be sms,facebook messenger , nem ertesit ha jon pl sms vagy fb messengeren uzenet...
-
venom75
- MIUI látogató

- 10
Azt a hibát nem tudom miért lehet, és hogyan tudod megoldani.
Én karácsonyra kaptam, azóta nagyon jól működik, nagyon szeretem. Még karácsony előtt rendeltünk hozzá 5 db fekete pót pántot (sok helyen olvastam, hogy gyorsan elszakadnak), de még nem kellett egyiket sem felhasználni......nagyon jó bírja a strapát az enyém....pedig heti 5-ször járok edzeni és az mellet tűzoltó vagyok.
Én karácsonyra kaptam, azóta nagyon jól működik, nagyon szeretem. Még karácsony előtt rendeltünk hozzá 5 db fekete pót pántot (sok helyen olvastam, hogy gyorsan elszakadnak), de még nem kellett egyiket sem felhasználni......nagyon jó bírja a strapát az enyém....pedig heti 5-ször járok edzeni és az mellet tűzoltó vagyok.
-
sjocika
- MIUI látogató

- 10
Hát akkor ez egyenlőre titok marad...
amugy honnan rendeltél hozzá pót pántot ( ha szabad tudni ) én személy szerint ezért ruháztam be erre a mi bandra az edzés miatt heti 5minimum, illetve hogy van benne Ebresztoooooooo..
)))
-
venom75
- MIUI látogató

- 10