Redmi 3 Pro
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sajnos nem mivel kiírja hogy nem található, és leáll. Am felraktam ido_xhdpi_images_6.6.18_20160523.0000.23_5.1_cn ezt a gyárit és updetelni akartam le is szedte magának a frissítést rendesen ami 6.6.30, TWRP-be elvileg le is futott a telepítés de most lehetséges a bootloop mert kb 1 perc töltődés után újraindul.
Teendő? Miután felraktam a gyárit unlokot ráengedtem nehogy visszazárás miatt legyen valami. Miuitoolal feltettem a TWRP-t és utána akartam frissíteni. Most be jön még a TWRP de hogyan tovább.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bagoly29 2016.07.01. 23:15-kor.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Redmi 3 Pro
Az bootloop, futtasd le még egyszer az unlockot
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
Így már azt sem engedi. Olyan mintha nem jó verzió lenne rajta. Couldn't verify device. ezt írja.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bagoly29 2016.07.01. 23:30-kor.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Fastboot módban??
Akkor marad a Flash
Akkor marad a Flash
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
Nyitva volt ezek szerint mert csak felment fastboobtban a fent említett verzió.
Toportyan ezekszerint ido_xhdpi_images_6.6.18_20160523.0000.23_5.1_cn ez a verzió nem jó multi előtt? Pedig onnan töltöttem le amit trebrona belinkelt ide korábban a multit. Kezdem elölről. Sikeresen bejött megint a miui 8. Újra letöltöm a multit lehet hogy nem jött le jól az előbb.
Toportyan ezekszerint ido_xhdpi_images_6.6.18_20160523.0000.23_5.1_cn ez a verzió nem jó multi előtt? Pedig onnan töltöttem le amit trebrona belinkelt ide korábban a multit. Kezdem elölről. Sikeresen bejött megint a miui 8. Újra letöltöm a multit lehet hogy nem jött le jól az előbb.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Jónak kellene lennie az a 6.6.18-as kínai fejlesztői rom elvileg. Kínai stabilra is felmegy elvileg amúgy.
De a 6.6.30. kínai fejlesztőinek is van fastboot romja, az is felmegy MiFlash-el. Mellé TWRP, és mehet a multi
Én közben ott tartok, hogy multitool segítségével felment a 3.0-ás TWRP, azzal pedig felnyomtam a multit. Ilyenkor szokott bootlopba kerülni, de egyelőre lóding van.
De a 6.6.30. kínai fejlesztőinek is van fastboot romja, az is felmegy MiFlash-el. Mellé TWRP, és mehet a multi
Én közben ott tartok, hogy multitool segítségével felment a 3.0-ás TWRP, azzal pedig felnyomtam a multit. Ilyenkor szokott bootlopba kerülni, de egyelőre lóding van.
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Azért elég sok sületlenséget összehordtok...
Ha van TWRP a telefonon teljesen mindegy, milyen rom van fent, TWRP-vel fel lehet tenni a multi romot. A dev. rom csak a nyitás miatt kell, semmi köze a következő romhoz.
1. updeter alkalmazás megnyit
2. jobb felső sarok 3 pötty
3. reboot to recovery (ezzel twrp-be bootol, ha már fent van ugye)
4. twrp-ben wipe factory reset
5. install zip (betallózod a dev. zipet, onnan ahová előzőleg tetted. belső tárhely vagy külső SD)
6. folyamat lefut
7. biztonság kedvéért wipe cache, dalvik cache
8. reboot system
Mi logo sokáig, majd a folyamatjelző csík, amíg "újraépíti" a dalvikot, ezután elindul öröm és bódottá.
Ha van TWRP a telefonon teljesen mindegy, milyen rom van fent, TWRP-vel fel lehet tenni a multi romot. A dev. rom csak a nyitás miatt kell, semmi köze a következő romhoz.
1. updeter alkalmazás megnyit
2. jobb felső sarok 3 pötty
3. reboot to recovery (ezzel twrp-be bootol, ha már fent van ugye)
4. twrp-ben wipe factory reset
5. install zip (betallózod a dev. zipet, onnan ahová előzőleg tetted. belső tárhely vagy külső SD)
6. folyamat lefut
7. biztonság kedvéért wipe cache, dalvik cache
8. reboot system
Mi logo sokáig, majd a folyamatjelző csík, amíg "újraépíti" a dalvikot, ezután elindul öröm és bódottá.
iPhone 12 Pro
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Köszi, hogy itt vagy 
Baromi fáradt vagyok már, egész héten aludtam annyit, mint egy átlag ember egy éjszaka, aztán kavarognak a dolgok. Így visszaolvasva tiszta már a folyamat. Első körben a bootloopból való kikerülésre koncentráltam
Az a durva, hogy ugyanazt csinálom, épp most megy az állapotjelző csík, és még így sem bírom értelmesen összerakni, hogy mi történik.

Baromi fáradt vagyok már, egész héten aludtam annyit, mint egy átlag ember egy éjszaka, aztán kavarognak a dolgok. Így visszaolvasva tiszta már a folyamat. Első körben a bootloopból való kikerülésre koncentráltam
Az a durva, hogy ugyanazt csinálom, épp most megy az állapotjelző csík, és még így sem bírom értelmesen összerakni, hogy mi történik.
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
Óóóóó hogy az a, én kis butuska, persze hogy bootloop volt hisz nem a redmi 3 pro ra valót szedtem le hanem a minote-ra valót.
Elbambultam és nem néztem hogy nekem a HM3 kell.

- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Mindenkivel megesik, az a lényeg, sikerült