Kérdések, válaszok, megoldások
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Redmi 3 és Redmi 3 Pro ugyanaz. Mondjuk a ujjlenyomatolvasót nem értem, hogy hogy működik, de megy.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Köszönöm 
Tapatalkkal küldve az én HM 1S eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Mint Mi3 és 4.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Kis dilemmám van. 2 napja megkértem a bootloader feloldását. Várok még az SMS-re, de ahogy okosodtam a MIUI rendszer terén azt néztem, hogy a gyári stabil és fejlesztői romok lezárják majd a bootloadert. Akkor marad nyitva ha mindíg más forrásból származó egyéb ROM-ot teszek fel. Angolul tudok, a nyelv annyira nem zavar, viszont ha a nyitás engedély megjön azt csak 30 napig használhatom. Ha nem használom fel kérhetek majd még egyszer, ha esetleg magyar, egyéb nem gyári ROM-ra vágynék? Minden esetben lezáródik a bootloader a gyári romoknál?
Gyári ROM a legjobb minden esetben és minden készüléknél? Vagy az egyéb kiadott ROM-ok néha jobban sikerülnek? A nyelv annyira nem fontos, Google dolgokat felteszem google.apk-val. Root sem kell.
Gyári ROM a legjobb minden esetben és minden készüléknél? Vagy az egyéb kiadott ROM-ok néha jobban sikerülnek? A nyelv annyira nem fontos, Google dolgokat felteszem google.apk-val. Root sem kell.
- teo8028
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Szerintem használd fel az engedélyt, és most válassz egy nem gyári romot!
Angol ott is lesz.
Sent from my Mi-4c
Angol ott is lesz.
Sent from my Mi-4c
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Rakj fel egy gyárit, utána nyisd ki, majd ne piszkáld, míg nem jön egy jóféle ROM más forrásból 
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
-
Dorogim
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sziasztok,
Nem olyan rég sikerült beszereznem a Redmi 3-as telefonom, viszont amikor próbálom létrehozni a Mi fiókom hosszú gondolkodás után azt írja, hogy "nem állítható be a fiók, nem sikerült a bejelentkezés". Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm előre is!
Nem olyan rég sikerült beszereznem a Redmi 3-as telefonom, viszont amikor próbálom létrehozni a Mi fiókom hosszú gondolkodás után azt írja, hogy "nem állítható be a fiók, nem sikerült a bejelentkezés". Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm előre is!
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Re: Mi Fiok regisztracio
Szia!
Probald meg bongeszobol, sikerulni fog!
A gyari rom valoszinuleg minden esetben lezarja a bootloader-t. Ezt nem probaltam ki.
A fejlesztoi rom csak akkor zarja le a bootloadert, ha ugy telepited MiFlash-el.
A harmadik feltol szarmazo romok a sajat jol felfogott erdekukben nem fogjak lezarni a bootloader-t.
Azt a 30 napos reszt olvasd el megegyszer!
Szerintem az azt mondja, hogy 30 naponta kerhetsz az Mi Fiokoddal nyitasi engedelyt a telefonokra.
Peldaul annyira megtetszett a Redmi 3, hogy rogton 3-at is vettel belole,
akkor ha mindet a sajat fiokoddal szeretned nyitni, akkor a kerelmek kozott 30 napot kell varnod.
Igy leghamarabb 3 honap alatt tudnad kinyitni a 3 db Redmi 3-at.
A nyitasi engedely szerintem nem evul el. Kertem egy masik telefonra is engedelyt,
tobb, mint egy honapja megjott, de meg nem hasznaltam fel.
A sajatomra felhasznaltam, de ott is ugyanugy a "How to unlock" oldal fogad kerelmezoi oldalon.
Ha nem zavarnak a kinai karakterek, s a kinai szoftverek, akkor hasznald a kinai stabil fejlesztoi romot, zart bootloader-rel!
A gyari romoknak a legnagyobb elonyuk a zart bootloader-rel valo kompatibilitas.
Zart bootloader-rel (es a dm-verity-vel) megmondhato, hogy erintetlen-e a telefon szoftvere. Pont ugyanaz, mint a szamitogepeknel a SecureBoot.
Ha megis a kinyitas mellett dontesz, akkor mar erdemes mas verziokat hasznalni: xiaomi.eu, miui.su, ...
Tyuklabmentes, GApps-os, balrol huzva tarcsazo zarkepernyos, angol verziok ezek.
A gyari stabil es a heti fejlesztoi rom-ok kozott szerintem csak ido eltolodas van, szerintem.
Azaz ami most latsz a fejlesztoiben, azt majd par honap mulva latod viszont a stabil rom-ban.
Meg persze a root lehetosege, de ez nalad nem sokat szamit.
Ha szeretsz akar hetente frissiteni (nem kotelezo), akkor a fejlesztoi a nyero. Egyebkent a stabil is jo lehet neked.
Hogy melyik a jobb, gyari vagy a nem gyari ... amig nincs global rom, addig szamomra a nem gyariak a nyerok.
A kinai rom-ok a kinai piacra keszultek. A nem gyariak pedig tobbsegeben nemzetkozi piacra.
En lusta voltam magamnak kitakaritani a kinai fejlesztoit, ezert inkabb nem gyarit hasznalok.
Probald meg bongeszobol, sikerulni fog!
Szia!rolmillion » Ma, 20:24 írta:Kis dilemmám van. 2 napja megkértem a bootloader feloldását. Várok még az SMS-re, de ahogy okosodtam a MIUI rendszer terén azt néztem, hogy a gyári stabil és fejlesztői romok lezárják majd a bootloadert. Akkor marad nyitva ha mindíg más forrásból származó egyéb ROM-ot teszek fel. Angolul tudok, a nyelv annyira nem zavar, viszont ha a nyitás engedély megjön azt csak 30 napig használhatom. Ha nem használom fel kérhetek majd még egyszer, ha esetleg magyar, egyéb nem gyári ROM-ra vágynék? Minden esetben lezáródik a bootloader a gyári romoknál?
A gyari rom valoszinuleg minden esetben lezarja a bootloader-t. Ezt nem probaltam ki.
A fejlesztoi rom csak akkor zarja le a bootloadert, ha ugy telepited MiFlash-el.
A harmadik feltol szarmazo romok a sajat jol felfogott erdekukben nem fogjak lezarni a bootloader-t.
Azt a 30 napos reszt olvasd el megegyszer!
Szerintem az azt mondja, hogy 30 naponta kerhetsz az Mi Fiokoddal nyitasi engedelyt a telefonokra.
Peldaul annyira megtetszett a Redmi 3, hogy rogton 3-at is vettel belole,
akkor ha mindet a sajat fiokoddal szeretned nyitni, akkor a kerelmek kozott 30 napot kell varnod.
Igy leghamarabb 3 honap alatt tudnad kinyitni a 3 db Redmi 3-at.
A nyitasi engedely szerintem nem evul el. Kertem egy masik telefonra is engedelyt,
tobb, mint egy honapja megjott, de meg nem hasznaltam fel.
A sajatomra felhasznaltam, de ott is ugyanugy a "How to unlock" oldal fogad kerelmezoi oldalon.
Ha nem zavarnak a kinai karakterek, s a kinai szoftverek, akkor hasznald a kinai stabil fejlesztoi romot, zart bootloader-rel!
A gyari romoknak a legnagyobb elonyuk a zart bootloader-rel valo kompatibilitas.
Zart bootloader-rel (es a dm-verity-vel) megmondhato, hogy erintetlen-e a telefon szoftvere. Pont ugyanaz, mint a szamitogepeknel a SecureBoot.
Ha megis a kinyitas mellett dontesz, akkor mar erdemes mas verziokat hasznalni: xiaomi.eu, miui.su, ...
Tyuklabmentes, GApps-os, balrol huzva tarcsazo zarkepernyos, angol verziok ezek.
A gyari stabil es a heti fejlesztoi rom-ok kozott szerintem csak ido eltolodas van, szerintem.
Azaz ami most latsz a fejlesztoiben, azt majd par honap mulva latod viszont a stabil rom-ban.
Meg persze a root lehetosege, de ez nalad nem sokat szamit.
Ha szeretsz akar hetente frissiteni (nem kotelezo), akkor a fejlesztoi a nyero. Egyebkent a stabil is jo lehet neked.
Hogy melyik a jobb, gyari vagy a nem gyari ... amig nincs global rom, addig szamomra a nem gyariak a nyerok.
A kinai rom-ok a kinai piacra keszultek. A nem gyariak pedig tobbsegeben nemzetkozi piacra.
En lusta voltam magamnak kitakaritani a kinai fejlesztoit, ezert inkabb nem gyarit hasznalok.
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Nagyon szépen köszönöm az átfogó választ. Még egy gondolat. Ha a kinyitást megkapom, felhasználom, utána ha gyárival lezáródik, azt a nyitási engedélyt felhasználhatom többször is, vagy egy engedélyt csak egy nyitásra használhatók?