Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok, megpróbálom itt is, a kérdések válaszok topikban elég rég volt mozgás
Régen jártam erre, mivel a Note 2-őm működött (ahogy kell). Ma reggel bekapsoláskor csakk MI logó jelenik meg és semmi más. Mi recovery 2.0.1 es van fent. Kérdés: életet lehelni bele csak az összes adat törlésével lehetséges? vagy van más barátibb megoldás (is)? köszi
Redmi Note2 | Mi Band 1S | Piston 3 | Redmi 3S | Mi Band 2 | Redmi Note4 | Redmi Mi A2 Lite
Szia, nálam is megtörtént ma reggel töltés alatt. Sehogy nem lehet recoveryről gyárira visszaállítani, így marad a laptopról fastboot-olás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Milestone2 2019.06.17. 20:55-kor.
Ok:Kérlek, ne idézd a közvetlen előtted szólót. Szabályzat tiltja. Köszi.
Sziasztok! Segítség kellene a Redmi note 2-höz. kis időre elraktam, majd most szeretném feltámasztani, de nem indul el, csak a fekete képernyő meg az MI logo látszik. Viszont a heggesztő nyuszit is elő tudom hozni,meg a bekapcs+hangerő fel gombos menüt. Mi pc suitra is tettem. Letöltötte hozzá az 1.4gb stabile romot,majd flash-el telepítette. a teló újraindult, de ugyanúgy fekete képernyő plusz az mi logo. Valakinek van ötlete mit lehet vele kezdeni?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14