Redmi 3 Pro
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Re: Redmi 3 Pro
Bocsi, ezt mindig elfelejtem...túl sok infót olvasok itt, aztán néha keverem őket. 
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Van Redmi 3 Pro-ra is Spemall rom, a PH!-n megtalalod, de az folmegy zart BL-re is.Bagoly29 » Ma, 14:16 írta:Sziasztok. Nyitott bl-re milyen romot érdemes feltenni ami legalább nagyjából tud magyarul?
Kunyermald el Puppyfox-tol a forditott romjat! Az is megy zart BL-el.
De van Cyanogenmod is ra! Az nagyon jol tud magyarul! Nyitott BL kell neki!
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
-
sazoo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
-
MexRed
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
-
Medálok
Sziasztok !
2 éve használok Redmi 1S-t, és íímádom ! ( persze itteni Rom ). redmi3 pro vásárlásán vagyok, de persze vannak kérdéseim: kamerája "jobb"-e mint az 1s-nek? ( nekem nagyon bevállt, és isten igazából BSI kamerásat kerestem volna), mennyire nyűg, vagy cserélhető a rajta levő rom? Vane-e nagy érezhető különbség az 1s és 3pro között ( gondolom van a Ram, és proci miatt ), valamint, hogy Eu-ból honnét "érdemes" rendelni? Tudom, ezek szubjektív kérdések, de nekem fontosak, mert ezt az 1s-t imádom, és legalább ilyen jót szeretnék ( mondom ezt volt Iphone, és Samsung után ) ui: a választásnál a szempontjaim jó proci: 8 mag, 3 Gb ram, legalább olyan jó kamera mint az 1s-en, újlenyomatolvasó, és nem akartam 5.5 inch méretet .
Köszönöm, ha Valaki válaszol
2 éve használok Redmi 1S-t, és íímádom ! ( persze itteni Rom ). redmi3 pro vásárlásán vagyok, de persze vannak kérdéseim: kamerája "jobb"-e mint az 1s-nek? ( nekem nagyon bevállt, és isten igazából BSI kamerásat kerestem volna), mennyire nyűg, vagy cserélhető a rajta levő rom? Vane-e nagy érezhető különbség az 1s és 3pro között ( gondolom van a Ram, és proci miatt ), valamint, hogy Eu-ból honnét "érdemes" rendelni? Tudom, ezek szubjektív kérdések, de nekem fontosak, mert ezt az 1s-t imádom, és legalább ilyen jót szeretnék ( mondom ezt volt Iphone, és Samsung után ) ui: a választásnál a szempontjaim jó proci: 8 mag, 3 Gb ram, legalább olyan jó kamera mint az 1s-en, újlenyomatolvasó, és nem akartam 5.5 inch méretet .
Köszönöm, ha Valaki válaszol
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Szeretni fogod, én is arról váltottam.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
sazoo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Srácok !
Valaki tudja melyik System app tartalmazza az ujjlenyomat olvasás funkciót? Redmi 3 Pro esetében természetesen.
Köszi: sazoo
Valaki tudja melyik System app tartalmazza az ujjlenyomat olvasás funkciót? Redmi 3 Pro esetében természetesen.
Köszi: sazoo
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Jó lenne tudni amúgy, mire gondolsz pontosan 
Hol lehet beállítani, vagy, hogy egyáltalán mi az a progi, ami vezérli az egészet?
Hol lehet beállítani, vagy, hogy egyáltalán mi az a progi, ami vezérli az egészet?
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
- marciszf
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Köszönöm a segítséget, felment a fejlesztői kinai rom a 32 bites rendszeren hiba nélkül. 
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sziasztok. Esetleg tudja valaki hogy az appok ikonjait hogyan lehet lekicsinyíteni? olyan nagyok, nem sok fér el egy oldalon.