Kérdések, válaszok, megoldások
-
Jakuza
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
-
roobee
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Poco F5 Pro
Sziasztok !
Valakinek volt már olyan hiba a készülékkel ,hogy a sim 2 ről kezd hívást és amikor felveszik a telefont szétkapcsol. De fogadni fogadja a hívásokat sms-t is fogad és küld is, a sim 1 működik rendesen.
Kártya csere megoldotta a problémát.
Valakinek volt már olyan hiba a készülékkel ,hogy a sim 2 ről kezd hívást és amikor felveszik a telefont szétkapcsol. De fogadni fogadja a hívásokat sms-t is fogad és küld is, a sim 1 működik rendesen.
Kártya csere megoldotta a problémát.
-
Kuter
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Szoval ha lenne egy redmi 3 akkor menne a magyarnyel beforgatása is?rajen » Tegnap, 17:21 írta:Tudod saját rom alapvető eleme a telefon. Nem kölcsönbe, örökbe, mert minden héten kell tesztelni! Nincs minden telefonra pénzünk, nem vagyunk gazdagok, időnk sincs 74 romot megcsinálni. MTK lett a csapatban, arra van.
Mert ha igen akkor összeszervezek egy telefon árát támaogatáskén.
Üdv Kuter.
-
Kuplung1973
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
OTG használattal kapcsolatban vannak tapasztalatok? Direkt ennek megléte ill. támogatása miatt cseréltem korábbi telefonomat erre. Van egy 4 portos, töltéssel is támogatott otg elosztóm ami a dual os tablet windowsos felületén használva kifogástalanul működik, minden külső hdd-t (fat32) és pendrive-ot felismer ill azok között file cserét lehetővé tesz. (droidos oldalon sosem indítottam a tabletet így nem tudom ott is megy-e) Ezt a rendszert kellene üzemeltetnem utazáskor, a felvett anyagok hdd-re juttatásához, mivel laptop stb nem megoldható (tablet sem). A hibajelenségem: csak egyetlen meghajtót ismer fel a felhelyezéskor, azon a tárhelytől függetlenül 1.44GB szabad helyet jelöl és semmi file műveletet nem engedélyez rá. Root explorerrel csekkoltam az engedélyeket (amennyire értek hozzá) de nincs változás. A telefonom most május elején érkezett xiaomishop.eu-ról, és mivel nem volt magyar nyelv rajta miflash-el feltettem a fórumban találhatót, de abban nem volt magyarországi területi beállitási lehetőség így leszedtem, most egy pre rootolt angol van fent 7.1.3.0.(LHPCNCK). a készülék többi funkciója tökéletes, az sd kártya és a belső tárhely közötti másolási lehetőségek működnek, stb... Ezt az otg dolgot meg kell oldanom júliusiig, ha nem megy, meg kell válnom ettől is.
-
callo
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4 Prime
Támogatnám.Kuter » 2016.05.16. 14:31 írta:Szoval ha lenne egy redmi 3 akkor menne a magyarnyel beforgatása is?rajen » Tegnap, 17:21 írta:Tudod saját rom alapvető eleme a telefon. Nem kölcsönbe, örökbe, mert minden héten kell tesztelni! Nincs minden telefonra pénzünk, nem vagyunk gazdagok, időnk sincs 74 romot megcsinálni. MTK lett a csapatban, arra van.
Mert ha igen akkor összeszervezek egy telefon árát támaogatáskén.
Üdv Kuter.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
+1
Tapatalkkal küldve az én HM 1S eszközömről
Tapatalkkal küldve az én HM 1S eszközömről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2016.05.18. 16:33-kor.
Ok: Nem idézzük az előttünk szólót!
Ok: Nem idézzük az előttünk szólót!
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- Papp18
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Sziasztok!
Az ébresztő funkció ikonja kinn marad akkor is, ha nincs beállítva aktív ébresztés. Zavaró, az ember azt hiszi be van állítva valami és nem akar reggel 5-kor téves ébresztésre riadni. Hogyan lehet eltüntetni a jelzést, ha nincs aktív ébresztés?
Az ébresztő funkció ikonja kinn marad akkor is, ha nincs beállítva aktív ébresztés. Zavaró, az ember azt hiszi be van állítva valami és nem akar reggel 5-kor téves ébresztésre riadni. Hogyan lehet eltüntetni a jelzést, ha nincs aktív ébresztés?
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
egyik ébresztőd ismétlődőre van állítva. Én is így jártam, megszívatott. Menj az ébresztőóra menübe, és nézd végig mindet, mit is ír ott. Amelyiknél furcsaságot látsz, ott állítsd át a beállításokban Egyszerire, vagy kapcsold ki-be, és az ismétlődő ébresztés kikapcsolása opciót válaszd.
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
calamites
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
-
Medálok
-
csoki21
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok!
nem rég vásároltam egy redmi 3 prot.
a google play néha nem telepíti az appokat, ezért gondoltam cache és data tisztítást csinálok a beállításokban, hogy hátha megoldódik ezzel a telepítési probléma.
A beállításokban ugy megkerestem a google playt rámentem az app infora, majd az összes adat mellet a Computing.. felirat volt, vártam én, hogy betöltse az adatokat, de semmi. Próbáltam más appokat de ugyanez a helyzet. Tud esetleg valaki segíteni, hogy mi lehet a hiba?
köszi előre is.
nem rég vásároltam egy redmi 3 prot.
a google play néha nem telepíti az appokat, ezért gondoltam cache és data tisztítást csinálok a beállításokban, hogy hátha megoldódik ezzel a telepítési probléma.
A beállításokban ugy megkerestem a google playt rámentem az app infora, majd az összes adat mellet a Computing.. felirat volt, vártam én, hogy betöltse az adatokat, de semmi. Próbáltam más appokat de ugyanez a helyzet. Tud esetleg valaki segíteni, hogy mi lehet a hiba?
köszi előre is.