4G-re meg jött a frissítés! Köszönöm szépen!
MIUI7 5.9.1 Letölthető
-
Koszti65
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Medálok
Re: MIUI7 5.9.1 Letölthető
Sziasztok!
Nálam jól működik idáig minden.
- Gagacs
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
- megköszönte: 3 alkalommal
-
Medálok
Na, amit az angol fórumon kiolvastam a téma app testreszabás menü hiánya nem hiba, direkt van így.!!!!
De talán javítanak ha rosszul vettem ki a dolgot
Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
De talán javítanak ha rosszul vettem ki a dolgot
Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem...
- KaiotEch
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
Annyi a hiba, hogy ha a telefonon veszel fel contactot, akkor az Office-ba csak a javasolt névjegyek közé kerül be, nem az élesbe. Ez Office 2010 alatt látható, de a 2013 alatt már nincs. Veszélyforrás továbbá még ebben az, hogy a javasolt névjegyeket az outlook bármikor törölheti.q7i73 » Ma, 10:05 írta:#KaiotEch
Nem tudom pontosan mi volt a hiba, de nálam szépen szinkronizál a vállalati, a Hotmail és a Gmail fiókokkal is. Levél és naptár is.
- TomiOhl
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
kra1o5-féle nincs az én telefonomra, de ahogy olvasom, az a sima CM12.1, olyan már van. A Resurrection Remix azon alapszik, de jópár extra opció van még benne, tehát jobban testre szabható, ezért szeretem. Valamint a beállítások elrendezése is stock droidos, nem olyan, mint CM-ben.zeno79 » Ma, 01:05 írta: Le tudod írni mi a különbség például a kra1o5-féle, a SlimLP, a ResurrectionRemix ROMok között?
Miért használsz most Slim-et, aztán ha jön az új RR a hétvégén akkor azt? Miért nem a kra1o5-féle alap CM12.1-et?
A ResurrectionRemix jobb mint a sima CM12.1?
Mi a túró az az Xposed vagy mi amit mindenhol látok h nem sikerül telepíteni meg mittomémmi...?
Én mindig is a kra1o5-féle romot preferáltam, tudom, egyik másik ROM-ban több a feature (ezáltal a hiba is sokszor, vagy a kevésbé minőségi/alapos fejlesztés).
A Slim AOSP-n alapszik (ez talán plusz), és csak a fontosabb extrák kerültek bele (így is talán kicsit többet tud, mint a CM). Specialitása a Layers theme engine, amivel akár alkmazásonként más témát lehet beállítani.
Xposed-hez különböző modulokat lehet telepíteni, amivel aztán még több dolgot testreszabhatsz, vagy letilthatsz hirdetéseket, engedélyezheted, hogy a YouTube a háttérben is folytassa a lejátszást, stb. Mindet le se tudom írni, érdemes utánanézni az ajánlott Xposed moduloknak, van sok hasznos.
-
susi
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Az éjjel frissült a telefonom (Redmi 1S). Azóta sajnos a zárképernyőről eltűnt a Lánchíd! Vissza lehetne kapni? Please!
- q7i73
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
-
Medálok
Erre nem tudom a választ, hogyan működik most, mert a névjegyeimet nem engedem szinkronizálni a vállalati Exchange-dzsel. A Gm. és Hotm. szinkron megy.KaiotEch » Ma, 14:53 írta:Annyi a hiba, hogy ha a telefonon veszel fel contactot, akkor az Office-ba csak a javasolt névjegyek közé kerül be, nem az élesbe. Ez Office 2010 alatt látható, de a 2013 alatt már nincs. Veszélyforrás továbbá még ebben az, hogy a javasolt névjegyeket az outlook bármikor törölheti.q7i73 » Ma, 10:05 írta:#KaiotEch
Nem tudom pontosan mi volt a hiba, de nálam szépen szinkronizál a vállalati, a Hotmail és a Gmail fiókokkal is. Levél és naptár is.
Mi4/Mi6/Mi8/Mi9
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Vagy visszarakod amelyikben volt, vagy sajnos nem. De majd küldd el nekem is azt a romot!susi » Ma, 13:59 írta:Az éjjel frissült a telefonom (Redmi 1S). Azóta sajnos a zárképernyőről eltűnt a Lánchíd! Vissza lehetne kapni? Please!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
susi
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Ma éjjel frissült OTA-n MIUI6 5.8.6 fejlesztői-ről MIUI7 5.9.1 fejlesztői-re.
Ha a témáknál testre szabom a háttérképet úgy néz ki, hogy rendben van minden megvan a híd, az alatta lévő rétegen ott a kép, de aktiválás után mintha nem az a réteg válna aktívvá amelyiken van az óra és híd, hanem marad az előző híd nélküli réteg, de a kép cserélődik rendben.
És köszönöm a segítséget!
Ha a témáknál testre szabom a háttérképet úgy néz ki, hogy rendben van minden megvan a híd, az alatta lévő rétegen ott a kép, de aktiválás után mintha nem az a réteg válna aktívvá amelyiken van az óra és híd, hanem marad az előző híd nélküli réteg, de a kép cserélődik rendben.
És köszönöm a segítséget!
-
jony27
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 10T
Kérdeztem már párszor de választ nem kaptam rá, meg kérdem még egyszer hogy lesz-e a közeljövőben magyar fejlesztői rom a note 4g re?
Köszönöm.
Tapatalk-kal küldve az én HM NOTE 1LTE-el
Köszönöm.
Tapatalk-kal küldve az én HM NOTE 1LTE-el
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Lesz.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT