Kérdések, válaszok, megoldások
-
visagti
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
-
ar10n
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok!
edigitaltól vettem egy redmi 4X (3/32) telefont. Korábban tőlük vettem több 3S-t is, azok Global bétával jöttek. Ez viszont most Global 8.2 Stable, frissítés után 8.2.10.0 (MAMMIEA). Megszoktam a 3S-nél egy-két dolgot a globál bétával, ezért ezek az eltérések zavarnak ennél a stabilnál. Pl. ha a bal gombbal megjelenítem a nyitott appokat, a stabilnál az istennek se tudom kilőni azt az appot, amiből elkezdtem ezt a műveletet. Először ki kell belőle lépnem a home screen-re és utána engedi bezárni.
Szeretném kérdezni, hogy:
1. tényleg le tudom-e cserélni a stabilt a bétára egyszerűen a telefonra bemásolva a letöltött .zip fájlt és az updater-ben elindítva a műveletet?
2. nem lesz baj, ha már töltöttem rá néhány programot (amik nyugodtan elveszhetnek, nekem mindegy, újra letöltöm)?
3. baj-e ha beléptem a Mi accountba (amivel gondolom párosította a készüléket a fiókkal)?
Egy másik problémám, hogy a 3S-hez képest nagyon eltérő ennek a kijelzője, iszonyú sárgás az egész kép (emiatt kevésbé tűnik kontrasztosnak is), mintha night mode-ban lenne (de ilyen beállítást nem találtam, a read mode pedig ki van kapcsolva), hiába állítom a színhőmérséklet résznél a coolra, maga a kijelző eleve sárgás (fóliát eltávolítottam, természetesen). Ilyet korábban áruházban kirakott LG K10-eknél láttam.
Ez a típus tulajdonsága vagy darabhiba? lehet egyáltalán ilyen kifogással visszavinni (ha vásárlás előtt megtekinthető, kirakott darabja a boltnak sose volt)? Sajnos céges vásárlásnál nincs a szó nélküli elállásra lehetőség (magánra kellett volna venni, és ha jó, visszamenni kicserélni a számlát cégesre, de ez mindig csak utólag jut eszembe).
Előre is kösz a segítséget.
edigitaltól vettem egy redmi 4X (3/32) telefont. Korábban tőlük vettem több 3S-t is, azok Global bétával jöttek. Ez viszont most Global 8.2 Stable, frissítés után 8.2.10.0 (MAMMIEA). Megszoktam a 3S-nél egy-két dolgot a globál bétával, ezért ezek az eltérések zavarnak ennél a stabilnál. Pl. ha a bal gombbal megjelenítem a nyitott appokat, a stabilnál az istennek se tudom kilőni azt az appot, amiből elkezdtem ezt a műveletet. Először ki kell belőle lépnem a home screen-re és utána engedi bezárni.
Szeretném kérdezni, hogy:
1. tényleg le tudom-e cserélni a stabilt a bétára egyszerűen a telefonra bemásolva a letöltött .zip fájlt és az updater-ben elindítva a műveletet?
2. nem lesz baj, ha már töltöttem rá néhány programot (amik nyugodtan elveszhetnek, nekem mindegy, újra letöltöm)?
3. baj-e ha beléptem a Mi accountba (amivel gondolom párosította a készüléket a fiókkal)?
Egy másik problémám, hogy a 3S-hez képest nagyon eltérő ennek a kijelzője, iszonyú sárgás az egész kép (emiatt kevésbé tűnik kontrasztosnak is), mintha night mode-ban lenne (de ilyen beállítást nem találtam, a read mode pedig ki van kapcsolva), hiába állítom a színhőmérséklet résznél a coolra, maga a kijelző eleve sárgás (fóliát eltávolítottam, természetesen). Ilyet korábban áruházban kirakott LG K10-eknél láttam.
Ez a típus tulajdonsága vagy darabhiba? lehet egyáltalán ilyen kifogással visszavinni (ha vásárlás előtt megtekinthető, kirakott darabja a boltnak sose volt)? Sajnos céges vásárlásnál nincs a szó nélküli elállásra lehetőség (magánra kellett volna venni, és ha jó, visszamenni kicserélni a számlát cégesre, de ez mindig csak utólag jut eszembe).
Előre is kösz a segítséget.
- Martinkoncsos
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Medálok
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy kinek milyen a hangminősége a telóval készített videónak?? Most rendeltem egyet magamnak (mi4c-met váltom vele a b20 miatt csak) , viszont hallottam, hogy többeknek rossz a hangminőség.
Köszi a válaszokat
Köszi a válaszokat
- Lui76
- V.I.P.

- 9
Medálok
@vagyula @rajen
Újraindítás után : (Klo Bugreport)
java.lang.UnsatisfiedLinkError: dalvik.system.PathClassLoader[DexPathList[[zip file "/system/framework/cloud-common.jar", zip file "/system/framework/android-support-v13.jar", zip file "/data/app/com.miui.klo.bugreport-1/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/com.miui.klo.bugreport-1/lib/arm64, /system/lib64, /vendor/lib64]]] couldn't find "libklobugreport_jni.so"
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:984)
at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1562)
at com.miui.klo.bugreport.service.FeedbackBackgroundService.<clinit>(FeedbackBackgroundService.java:98)
at java.lang.Class.newInstance(Native Method)
at android.app.ActivityThread.handleCreateService(ActivityThread.java:3212)
at android.app.ActivityThread.-wrap5(ActivityThread.java)
at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1604)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:160)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6193)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:898)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:788)
Tapatalkkal Redmi 4X-ről
Újraindítás után : (Klo Bugreport)
java.lang.UnsatisfiedLinkError: dalvik.system.PathClassLoader[DexPathList[[zip file "/system/framework/cloud-common.jar", zip file "/system/framework/android-support-v13.jar", zip file "/data/app/com.miui.klo.bugreport-1/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/com.miui.klo.bugreport-1/lib/arm64, /system/lib64, /vendor/lib64]]] couldn't find "libklobugreport_jni.so"
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:984)
at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1562)
at com.miui.klo.bugreport.service.FeedbackBackgroundService.<clinit>(FeedbackBackgroundService.java:98)
at java.lang.Class.newInstance(Native Method)
at android.app.ActivityThread.handleCreateService(ActivityThread.java:3212)
at android.app.ActivityThread.-wrap5(ActivityThread.java)
at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1604)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:160)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6193)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:898)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:788)
Tapatalkkal Redmi 4X-ről
Minden okkal történik, de az ok néha csak annyi, hogy hülye vagy és rossz döntést hoztál
-
vesztomi
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Szia! Amit én tapasztaltam a 4X-nél, ott nem volt probléma a hangminőséggel. 3-4 videót is csináltam már vele, és inkább meglepően jó a visszajátszott hang minősége, mint rossz. Én épületen belül voltam, a felvett emberke az épületen kívül, köztünk egy üveges ajtó volt. A hang mégis olyan volt, mintha mellettem állt volna az egyén.Martinkoncsos » Ma, 14:03 írta:Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy kinek milyen a hangminősége a telóval készített videónak?? Most rendeltem egyet magamnak (mi4c-met váltom vele a b20 miatt csak) , viszont hallottam, hogy többeknek rossz a hangminőség.
Köszi a válaszokat
Ez az én saját tapasztalatom, remélem tudtam segíteni
- Martinkoncsos
- MIUI érdeklődő

- 9
Medálok
- Martinkoncsos
- MIUI érdeklődő

- 9
Medálok
Köszi, közben meg is jött
Tetszetős, de egy kérdés megint: fejlesztőit szeretném a stabil heyett, van valami teendő itt vagy mipcsuite-tal meg tudom tenni?! (Mi4cnél miuihu volt, most kipróbálnám a globál fejlesztőt, ha már van rá opció) BL zárva mi recovery van rajta 100% hogy nem webshopos rom.
Illetve a céges levelezésének miatt a miuihu nem opció sajnos
a magisk hide-on sajnos átlát a maas360, letiltja a mobilt egyből, merthogy rootolt
Tetszetős, de egy kérdés megint: fejlesztőit szeretném a stabil heyett, van valami teendő itt vagy mipcsuite-tal meg tudom tenni?! (Mi4cnél miuihu volt, most kipróbálnám a globál fejlesztőt, ha már van rá opció) BL zárva mi recovery van rajta 100% hogy nem webshopos rom.
Illetve a céges levelezésének miatt a miuihu nem opció sajnos
-
ar10n
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
bár a kérdéseimre senki nem válaszolt, így kénytelen voltam rizikózni, de gond nélkül sikerült az updater-en keresztül stabilról fejlesztőire a fentebb mások által belinkelt .zip fájllal.
Senkimásnak nem tűnik fel a kijelző sárgássabb színe, csak nekem?
Vagy ez is olyan lutri, mint a 3S-nél volt az akku ereje?
Senkimásnak nem tűnik fel a kijelző sárgássabb színe, csak nekem?
Vagy ez is olyan lutri, mint a 3S-nél volt az akku ereje?
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
3S-nél, de már a 3-ra nál is kétféle kijelző volt, BOE és EBBG. Valószínűleg EBBG-s 4x-et kaptál, az sárgább.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
iPhone 12 Pro