Mi Fit 2.2.4

Lezárt
vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Re: Mi Fit 1.3.114 (Frissítve: 02.18) FIGYELEM ! NÉVVÁLTOZÁ

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Működik október óta, ahogy kell.
Djibouti
MIUI Tag
MIUI Tag
12
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE

Hozzászólás Szerző: Djibouti »

Azt be lehet állítani, hogy ne oldjon fel a képernyőzár ha megvan a Bluetooth kapcsolat akár sok méteres körzetben is, csak ha tényleg közel van a miband a telefonhoz?
vagyula
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Nem,az "érzékenység" sajnos nem állítható, de ha hátrateszem a kezem,akkor már nem oldja fel a képernyőt.
waces
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi4

Hozzászólás Szerző: waces »

mar reggel a band szépen áttöltötte az éjszakai adatokat. után elmentem dolgozni androidos telefon itthon maradt okkal, hisz ugyse kell, mert a band megjegyzi a lépéseket és - gondoltam - majd este áttöltöm. hazaértem, indítom a mi appot, nem szinkronizál, a reggeli állást mutatja. nézem my device alatt. nincs párosítva band. unpair, pair. szépen párba kerül a telefonnal, viszont látszolag egyetlen egy lépést sem rögzített reggel óta (látja, hogy töltöttség 85%, tehát biztos, hogy ment nap közben, mert merült olyan 4-5%-ot).
ez mitől lehet? gyakori az ilyen? stb ;)
köszi
Greench88
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: Greench88 »

Sziasztok!

Tegnap óta én is MI Band tulajdonos lettem, azonban problémám akadt a kütyüvel...nagy nehezen sikerült párosítanom a telefonnal (adott volt a KitKat és a BT 4.0), egy óra használat után azonban megszakadt a kapcsolat és azóta nem látja az alkalmazás a karperecet. :(( A bluetooth menüben látom, de az alkalmazás nem találja. Próbáltam magyar, angol és kínai verziókat is, de semmi eredménye. Az eset előtt annyi történt nemsokkal, hogy amikor frissített a karperec firmware-e, akkor nem ért véget a folyamat de utána megnéztem és frissült a legújabb kiadásra. Utána még használtam egy ideig, majd derült égből villámcsapás...Mit tehetek ilyenkor? Próbáltam kölcsön telefonnal is, de az még a bluetooth menüben sem látta, az enyémmel ellentétben.

Minden tippet előre is köszönök! ^:)^
Sanyci
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: Sanyci »

Üdv!
Ki lehet nyerni valahogy az adatokat a MiCloud-ból, vagy a telóból?
Lehetséges lenne egy olyan fw a kütyüre, ami jelezné a karkötőn is, ha megszűnt a kapcsolat a telefonnal?
...a feloldás biztonságát én még azzal is fokoznám, hogy csak akkor oldana fel a képernyőzár, ha mondjuk, 2x megráztam a csuklómat...
Martinmassa4
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note

Hozzászólás Szerző: Martinmassa4 »

vagyula írta:Nem,az "érzékenység" sajnos nem állítható, de ha hátrateszem a kezem,akkor már nem oldja fel a képernyőt.
Nekem note-on is feloldotta.
Djibouti
MIUI Tag
MIUI Tag
12

Frissült a HTC ONE-om Lollipopra. Egy ideig gond nélkül ment a Miband. Aztán nem jelzett semmit. Nem lehetett párosítani. Nem találták egymást a telefonnal. A Bluetooth beállításnál újra párosítottam a karkötőt a telefonnal. Most jó. Viszont nem találom a telefon beállításokban ahol engedélyezni kell a MiFit, az alkalmazás jelzések miatt.
Freddycom
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Freddycom »

Djibouti » Tegnap, 19:14 írta:Frissült a HTC ONE-om Lollipopra. Egy ideig gond nélkül ment a Miband. Aztán nem jelzett semmit. Nem lehetett párosítani. Nem találták egymást a telefonnal. A Bluetooth beállításnál újra párosítottam a karkötőt a telefonnal. Most jó. Viszont nem találom a telefon beállításokban ahol engedélyezni kell a MiFit, az alkalmazás jelzések miatt.
Itt találod:

1.)Open your device's Settings menu
2.)Under "Device," touch Sound & notification.
3.)Touch Notification access.
You'll see a list of apps that can access your notifications.
Djibouti
MIUI Tag
MIUI Tag
12

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ha előbb kérdezek, nem megy rá egy hétvége és megspórolok plusz néhány ősz hajszálat. :-)
Lezárt

Vissza: “Mi Fit (MiBand)”