Recoverybe nekem se akar újraindulni ha rányomok, de ezen kívűl még nem találkoztam olyan problémával ami eddig ne lett volna

Köszönöm ismét a munkátokat!
Más: Volna egy olyan kérdésem, hogy Eredetileg Multi volt a telefonomon. Utána frissítettem MIUIHU-ra. Nem tiszta telepítés volt csak ráhúztam a magyart. A hét elején csináltam egy wipe all data-t, mert voltak fura dolgai a telefonnak. Újraindult és úgy kezelte mintha MIUIHU tiszta telepítés lenne. Na szóval a kérdés,hogy ez így elég vagy a tiszta telepítéshez más kéne?
Az említett problémám az volna, hogy nagyon melegszik a telefon a kamera körül. Elég hozzá 10-20 perc facebook is(videó,böngészés...).Töltés közben is melegszik. Régebben is volt ez a jelenség nem a wipe all data-nak köszönhető. Valahol mintha olvastam volna, hogy a proci fel van húzva alapból (talán 1.2 helyett 1.4re és ez okozza). Sárga folt a kijelzőn nem található még, de nem is szeretném ha idővel jelentkezne ezért szeretnék valami megoldást találni.
A másik az volna,hogy zene hallgatás közben meg-meg áll egy pillanatra a hallgatott szám.
És végül mikor "újra raktam" a MiCloudból visszaállította az alkalmazásokat,beállításokat. Minden jól működik. Csak egy problémám volna vele,hogy az értesítések között beragadt egy "1 fájl visszaállítása"(visszaállítás a MiCloud-ból) és nem akar semmit csinálni és ha bezárom idővel újra megjelenik. Bármilyen hülyén hangzik is, de nagyon zavar
Szóval erre a pár csekély problémámra szeretném ha tudnátok javasolni valamit.
További szép napot!