Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
Vigyorka
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Re: Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Hozzászólás Szerző: Vigyorka »

hriska » 16 perccel ezelőtt írta:Szeretném leszögezni,hogy ez a helyzet nem az anyagi megélhetés miatt alakult így,ami nem mellesleg még nem fix!
Mi hobbiként kezeljük ezt a dolgot mind a mai napig és így is fogjuk kezelni,hisz mindannyian családos vagy család alapítás előtt álló emberek vagyunk,akik nem mellesleg fő állásban dolgozunk valahol és munka mellett csináljuk,pusztán önszorgalomból ezt a dolgot.
Igen,az igaz hogy nem jó dolog ha a hobbiba pénz is keveredik,de gondoljuk át kicsit.
Hatan vagyunk és ahhoz,hogy minden telefonra tudjunk romokat készíteni az eszközre is szükség van.A partnereink sem hozhatnak be minden fajta telefont,hisz nem mindegyikben van üzleti fantázia (amiben láttak fantáziát,abból kaptunk is készüléket tőlük!) ,aminek van is alapja,hisz nem mindegyik készülék sikerült top készülékre.Ebből kifolyólag ezeket a készülékeket önerőből kellene beszerezzük,ami viszont már nem kevés anyagi ráfordítással jár....És ha xiaomi ezt a tempót tarja a telefonok piacra dobásával,akkor lesz néhány a közel jövőben!
Lehet most kövezni,szidni minket de egyet senki sem mondhat ránk:
Hogy nem voltunk elég önzetlenek és nem tettünk meg eddig minden tőlünk telhetőt ezért a közösségért!És bárhogy is alakul a jövő,ez nem fog változni..... :ympeace:
Őszinte KÖSZÖNET(ünk) a munkátokért!!!!!
De a helyzet az HELYZET. /és most az van!/
A jelenlegi megoldásotok nem megoldás!
(((A járható utat Én sem tudom. Azt Nektek kell megtalálni. Jelenleg úgy nézz ki, hogy az átlag felhasználó hátsóját tömtétek ki és Ők ezt nem igazán élvezik. (BOCS!) ..és hosszabb távon Ti sem fogjátok élvezni.)))
(((Régi szép DChub-os idők! Jó és összetartó közösségek.)))
tothmarci
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Redmi 2

Hozzászólás Szerző: tothmarci »

A szoftverért ne kérjetek pénzt, inkább legyen egy éves tagdíj, mondjuk 5-10k és ezzel elérhetőek lennének egész évben a készülékekre elérhető szoftverek, lenne benne ingyenes belépés a miui eseményekre, meg amit még gondoltok hozzá.
Valaki felvetette hogy számla meg nav, ebben is van valami, kell egy céget csinálni (ha még nincs) és hivatalosan a tagdíjat ki lehetne számlázni a tagok felé, hogy ebbe se tudjon belekötni senki se, és akkor szolgáltatásként tudna működni a történet.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Vigyorka » 16 perccel ezelőtt írta: (((Régi szép DChub-os idők! Jó és összetartó közösségek.)))
Szép világ is volt az... amit ingyen kaptál, ingyen tovább adtad...
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
E38fanatic
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: E38fanatic »

Szerintem. eg mindenki nyugodjon le es a sajat dolgaval foglalkozzon. Azzal h sokan szemrehanyast tesztek csak ellenszevvesse valtok/valunk a csapat szamara amivel lehet h rossz iranyba terelitek a dontesuket plusz az idejuket es a sajatotokat is raboljatok. Engem mar faraszt ez az egesz tortenet. en az eu stocktol rendeltem felajanlottak h vigyem szervizbe es megkapom a magyar ronot. Ha lehetne oda adnam masnak ezt a lehetoseget :DDDDD
Amugy meg az eustocknak tenyleg jo arai vannak a tobbi cehhez kepest. Kb 50-55tol olcsobban sehol nem lattam a neten sem persze vammal/afaval egyutt szamolva es ok 60-61 ezerert adjak garanciaval. 5-8 ezer ft egy magyar romert es garanciaert nem sok raadasul max 2 nap es negkapja az ember.
szoval mindenkinek nagy szuuuuszaaaaa
tamassszabo92
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: tamassszabo92 »

Pedig van, ahol már 44 ezerért is megkapod, nincs áfa és vám, a szállítás is ingyenes. Van, akinek a 15 ezer forint különbözet igenis sok.

És itt elő lett adva a helyzet a közösségnek, ahol mindenki kinyilváníthatja a véleményét, és ki is nyilvánítja. Én csak a saját tanácsodat tudom adni neked. Törődj a magad dolgával, ne határozd meg, más mit érez a sajátjának. :)
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Megette igy mar a fene a forum hangulatat, es mar ti is latjatok.

Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
E38fanatic
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: E38fanatic »

tamassszabo92 » 2 perccel ezelőtt írta:Pedig van, ahol már 44 ezerért is megkapod, nincs áfa és vám, a szállítás is ingyenes. Van, akinek a 15 ezer forint különbözet igenis sok.

És itt elő lett adva a helyzet a közösségnek, ahol mindenki kinyilváníthatja a véleményét, és ki is nyilvánítja. Én csak a saját tanácsodat tudom adni neked. Törődj a magad dolgával, ne határozd meg, más mit érez a sajátjának. :)
Egy linet kérhetnék? :D
Gagacs
MIUI imádó
MIUI imádó
11
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
 megköszönte: 3 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Gagacs »

kovbandi » 21 perccel ezelőtt írta:Megette igy mar a fene a forum hangulatat, es mar ti is latjatok.

Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
Sajna tényleg. :( De én akkor is kitartok!!!!!! :)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem...
Harkat
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: Harkat »

Na most ha jól értem, akkor én pl most rendeltem MI4C-t, 2 hónap múlva lesz rá magyar ROM ingyenesen? S ha időközben jön ki update, vagy utána, akkor ismét 2 hónap? Természetes amíg van munkám támogatom az egészet, csak informálódom, hogy jól fogtam-e fel :)
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

A multi romban attól kezdve lesz magyar nyelv, amit folyamatosan frissítenek. De emberek, ez még csak terv! Ha elérjük szavazásban a minimum 10%-ot, akkor lehet belőle végleges.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”