MiBand 2
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: MiBand 2
Se GPS se semmi benne, max a pulzus mérő, a többit meg a telefon tudja mérni, megtett táv, sebesség, tengerszint feletti magasság, stb.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Akit érdekel: AliExpress-en (11.11 alkalmával) 21-25 USD között lesz. Péntekre felkészülni 
- jansen12p
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 7
-
Medálok
jansen12p írta:Sziasztok!
Már eléggé rég óta szemezgetek ezzel a kis okosággal , eddig azért nem került még szóba se, mert a Redmi 1S-em aksiját konkrétan szét kajálta volna - de a (számomra) akksi király Redmi 3 PRO-t már kevésbé kajálná meg , ezért eléggé hezitálok rajta ,hogy megvegyem (eustock).
Sajnos a piston 3-am halófélben van és biztosan veszek egy új pistont (hybrid) és hát akkor ha meggyőződök róla ,hogy a mi band 2 is megéri akkor már miért ne rendeljem egybe a kettőt ?
Nektek úgy összességében mi a véleményetek a kis okosságról ? - Mi az ami szerintetek nagy gyengesége lehet ? (Engem ami egy kicsit zavar ,hogy folytonos pulzus mérést nem lehet csinálni - amikor beülök szakdolgozat védésre plXD)
Előre is köszi mindenkinek !
Na megrendelve eustockról :3 - Remélem nem bánom meg
- Na meg hogy a GLS-es faszi majd egy kicsit rugalmas lesz, mert ha én akkor pont órán vagyok akkor "otthon" nem fogom tudni átvenni Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
"Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Siemens CF62 -> LG KE 970 Shine -> Samsung S5620 Monte -> Samsung Galaxy S Advance I9070 -> Xiaomi Redmi 1S -> Xiaomi Redmi 3 PRO -> Redmi Note 7
Siemens CF62 -> LG KE 970 Shine -> Samsung S5620 Monte -> Samsung Galaxy S Advance I9070 -> Xiaomi Redmi 1S -> Xiaomi Redmi 3 PRO -> Redmi Note 7
- zozo67
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Nincs
Medálok
jobarathok
konkrétan hol láttad ezt az akciót?
kérhetek linket?
konkrétan hol láttad ezt az akciót?
kérhetek linket?
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
- jansen12p
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Hali!
Valaki esetleg nem tudja ,hogy aliexpressen lévő "film", vagy satöbbi szép néven futó screen potectorok azok fóliák tulajdonképpen , vagy hasonlóak a telefonokhoz kapható tempered glassokhoz ?
Valaki esetleg nem tudja ,hogy aliexpressen lévő "film", vagy satöbbi szép néven futó screen potectorok azok fóliák tulajdonképpen , vagy hasonlóak a telefonokhoz kapható tempered glassokhoz ?
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Zozo67
Talán még nem késő, holnap reggel 9 óráig él a 11.11. Keress rá a "mi band 2" -re, nekem többet is hozott még tegnap, aztán elraktam a wish list-be.
Példának itt van kettő, de az egyiknél már csak fóliával együtt kapható, ezért drágább viszont használható a 2 dolláros kupon. Fontos! Mobil applikációból általában olcsóbbak!
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.HTeKef
vagy
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.pdM6yY
Talán még nem késő, holnap reggel 9 óráig él a 11.11. Keress rá a "mi band 2" -re, nekem többet is hozott még tegnap, aztán elraktam a wish list-be.
Példának itt van kettő, de az egyiknél már csak fóliával együtt kapható, ezért drágább viszont használható a 2 dolláros kupon. Fontos! Mobil applikációból általában olcsóbbak!
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.HTeKef
vagy
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.pdM6yY
- zozo67
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Nincs
Medálok
köszi.
Átgondolom ez annyira nem rossz ár
Átgondolom ez annyira nem rossz ár
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Nekem így a két Mi Band 2 + a két fólia összesen 13.900, HUF volt. Hazánkban a legolcsóbb helyen egy darab 13.300,- (kiszállítással!) Így inkább várok pár hetet, hogy megérkezzen 
- jansen12p
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Criminal017 » Ma, 18:02 írta:Tempered glass nincs egyelőre, az összes fólia.
Köszi szépen !