Koszi. Esetleg ebben tudnal segiteni. Akadt egy kis gondom, Kaptam engedelyt a bootloader nyitasra de ezt az uzenetet kapom ha megprobalom nyitni a miflash unlock progival, binding time is too short less than 26 hours. Most tenyleg varni kell 26 orat? Vagy en rontok el valamit?dimi11 » 23 perccel ezelőtt írta:IGEN NEKEM IS EZ VAN FENT!nababika » Ma, 15:26 írta:Szia. Egy linket tudnal adni a romhoz? Letoltottem egy ilyet xiaomi.eu_multi_HMPro_7.5.25_v8-6.0, de mar kezdek belezavarodni a verziokba es nem akarok rosszat ratenni. Koszi.
[HOGYAN] Rom telepítés (kínai, global, stb., unbrick)
-
nababika
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Re: [HOGYAN] Rom telepítés (kínai, global, stb., unbrick)
-
dimi11
- MIUI látogató

- 9
-
Csontos
- MIUI látogató

- 9
Hello tudnal kuldeni linket?;)a multi tool sem talalom ;):√ meg eszre vettem hogy melegszik a telefon lehet hogy a katyvasz rossz rom miat?
-
Csontos
- MIUI látogató

- 9
Csak telefonrol nem tudom ugye ezeket a muveletek elvegezni?:√minden kepp kell hozza pc?
-
dimi11
- MIUI látogató

- 9
dimi11 » Ma, 18:04 írta:Ezt sajnos nem tudom.
-
dimi11
- MIUI látogató

- 9
Várjunk csak !! Te úgy próbáltad nyítni a bootloadert, hogy a "katyvasz ROM (webshopos) van fent ?? Mert úgy nem biztos hogy meni fog !! Ebben az esetben kövesd az első oldali leirást.nababika » Ma, 17:23 írta:Koszi. Esetleg ebben tudnal segiteni. Akadt egy kis gondom, Kaptam engedelyt a bootloader nyitasra de ezt az uzenetet kapom ha megprobalom nyitni a miflash unlock progival, binding time is too short less than 26 hours. Most tenyleg varni kell 26 orat? Vagy en rontok el valamit?dimi11 » 23 perccel ezelőtt írta:IGEN NEKEM IS EZ VAN FENT!nababika » Ma, 15:26 írta:Szia. Egy linket tudnal adni a romhoz? Letoltottem egy ilyet xiaomi.eu_multi_HMPro_7.5.25_v8-6.0, de mar kezdek belezavarodni a verziokba es nem akarok rosszat ratenni. Koszi.
-
dimi11
- MIUI látogató

- 9
Igen kell!Csontos » 58 perccel ezelőtt írta:Csak telefonrol nem tudom ugye ezeket a muveletek elvegezni?:√minden kepp kell hozza pc?
-
Csontos
- MIUI látogató

- 9
Aha okay akkorirok majd ha mar minden megvan es nyon koszonom a segitseget
-
dimi11
- MIUI látogató

- 9
Ha tudok szívesen segítek! A témával kapcsolatban itt is találsz dolgokat: https://prohardver.hu/tema/re_bemutatta ... _1-50.html
-
cgyozo
- MIUI látogató

- 11
Sziasztok.
Budapesten vállal valaki stabil rom telepítést Redmi Pro-ra?
Szívesen megfizetem, de nekem nincs sajnos se időm se idegzetem hozzá és ez a kínai webshop rom olyan dolgokat produkál, hogy az botrány.
Budapesten vállal valaki stabil rom telepítést Redmi Pro-ra?
Szívesen megfizetem, de nekem nincs sajnos se időm se idegzetem hozzá és ez a kínai webshop rom olyan dolgokat produkál, hogy az botrány.