Cyanogenmod 12.1
-
hatvania
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Cyanogenmod 12.1
Srácok!
Cm után visszatennem a miuit! De teljes formát után sem megy. Egyszerűen csak teker a miui felirat és kész .
Ötletek?
Cm után visszatennem a miuit! De teljes formát után sem megy. Egyszerűen csak teker a miui felirat és kész .
Ötletek?
-
Deleted User 9416
csinálj még egy teljes wipe-ot, és újra tedd fel. Az helyrerakja a változott partíciós táblát
-
hatvania
- MIUI Tag

- 10
Újra tettem a twrp-t. Update.zip a neve a legújabb fejlesztői romnak. Sd kártyáról telepítettek formát után. Supersu telepítve, tepeitws utam dalvin cache törlés....és csak teker a bogaram :/
-
KILLERLALA
Belépsz a TWRP-be ott a törlés, azon belűl a speciális törlés na ott mindenhol pipa kivéve sd kártya!!! A rendszer és a belső tárhelynél is pipa !!!
Csuszka elhúz !!!! Ezután telepítés, megkeresed az sd kártyán a rom-ot telepít !!!
Lehet elsőre megakad, hibát ír piros betükkel !!! Semmi pánik, visszalépsz a telepítés menübe, újra elindítod a telepítést ekkor már le fog futni !!!!!
Első indulás kicsit tovább tart de jó lesz nyugi !!!!!!
Csuszka elhúz !!!! Ezután telepítés, megkeresed az sd kártyán a rom-ot telepít !!!
Lehet elsőre megakad, hibát ír piros betükkel !!! Semmi pánik, visszalépsz a telepítés menübe, újra elindítod a telepítést ekkor már le fog futni !!!!!
Első indulás kicsit tovább tart de jó lesz nyugi !!!!!!
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Teljes wipe/törlés után ha újraindítod a telefont TWRP-ben, akkor elsőre felmegy/fel kellene mennie a romnak.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
KILLERLALA
Földim !!! Nem megy fel mert a CM változtat a partición meg az ég tudja min, rendszer és a belső tárhely is kukába mehet, az a faxa amit irtam !!! Lezongoráztam már párszor én is !!!!!
Az a tuti amit írtam !!!

Az a tuti amit írtam !!!
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Hidd el, én hiszek neked!
Nem is vitattam semmit, én is azt írtam, teljes wipe (kivéve SD). Csak azt írtam, hogy ha ez megvolt, install előtti újraindítás TWRP módban általában azt eredményezi, hogy már az első installálás is felmegy piros betűs hibaüzenet nélkül. De csinálja csak úgy, ahogyan Te leírtad. Ezen a területen, sokkal tapasztaltabb vagy. 
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- zsizsef
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
Milyen twrp-t használsz?hatvania » Ma, 10:41 írta:Újra tettem a twrp-t. Update.zip a neve a legújabb fejlesztői romnak. Sd kártyáról telepítettek formát után. Supersu telepítve, tepeitws utam dalvin cache törlés....és csak teker a bogaram :/
-
hatvania
- MIUI Tag

- 10