Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok!
Nincs a plugin/install mappában mpk,
rn mappa van, azon belül 101041/1005228
Bemásoltam már mindenhova 80 Mi Robot Vacuum (Global) EU kódot (német szerver az ajánlott) de nem sikerült magyarra állítani.
Tudtok segíteni?
Sziasztok! Segítsetek légyszi. Telepítettem a Magyar Mi Home alkalmazást a telefonra. Párosítottam a Vacuum Mop Pro robotporszívót. Az eszközt kiválasztva a nyelv angol. Elvileg magyar nyelvű plugin-t kellene keresnem hozzá, és ezt bemásolni a megfelelő könyvtárban. Kérdéseim:
- Létezik e a Vacuum Por Pro porszívóhoz magyar plugin (apk file)?
- Ha létezik és letöltöm, hová kell másolni a telefonon? A videó szerint az apk állományt a plugin/install/mpk mappába kell tenni? Nekem az install mappán belül nincs mpk mappa. Csak egy rn mappa.
Sziasztok!
Már nagyon régen foglalkoztam ezzel az appal. Még mielőtt megváltozott a fájl struktúra.
Jól értem ha van egy eszközöm és a hozzá tartozó main.bundle fájlban átírom az angol szöveget magyarra akkor most így működik a magyarítás?
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Megjött a roborock s5 max porszívóm amit mihome appal szeretnék használni. A párosítás azonban nem megy. Kínai régió vagyok, a telefon is onnan jött. Hogyan álljak neki? Köszönöm. Zoli
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14