Redmi 3 Pro
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Redmi 3 Pro
Akkor biztos, hogy zárt, hangold össze a MI fiókoddal, és kérj nyitási engedélyt a http://en.miui.com/unlock/ oldalon.
Nekem négy nap alatt megjött, de 10 napot írnak.
Akkor este csak ROM cserét szedem össze, aztán vasárnap a többit megírom, hogy nyitott bootloaderrel hogyan folytasd az életet.
Minden esetre, ami fontos, hogy csinálj a jelenlegi telefonodról egy MiCloud biztonsági mentést, mert azzal sokkal könnyebb átköltözni az új telefonodra. Én is azt csináltam, egy éjszaka alatt minden megvolt.
Nekem négy nap alatt megjött, de 10 napot írnak.
Akkor este csak ROM cserét szedem össze, aztán vasárnap a többit megírom, hogy nyitott bootloaderrel hogyan folytasd az életet.
Minden esetre, ami fontos, hogy csinálj a jelenlegi telefonodról egy MiCloud biztonsági mentést, mert azzal sokkal könnyebb átköltözni az új telefonodra. Én is azt csináltam, egy éjszaka alatt minden megvolt.
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Azt jól látom, hogy akkor addig az új telóban kell lenni a sim kártyának, amíg megjön az engedély a nyitásra? Vagy csak nem értem az egészet.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Nem kell benne lennie, csak konkrétan a nyitáskor.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
-
JackDownload
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
OFF TOPIC: - Redmi Note 3 Pro - (mit is keresek én itt, bocsi) Eltelt a 10 nap és még nem küldték a SMS és MiUnlockerbe is csak az az üzenet fogad, hogy nincs megfelelő jogosultságom metódus elvégzéséhez. Kicsit körülnéztem találtam egy nem hivatalos módszert a bootloader nyitására.
Valaki már próbálta ?
Hivatalos megoldással is ugrik a garancia?
Lekértem a bootlader státuszát és ez fogadott "Device unlocked: unknown" ötlet, hogy mit jelent?
Valaki már próbálta ?
Hivatalos megoldással is ugrik a garancia?
Lekértem a bootlader státuszát és ez fogadott "Device unlocked: unknown" ötlet, hogy mit jelent?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JackDownload 2016.06.10. 15:59-kor.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
A MI fiókodra és nem a telefonszámodra. Telszám nélkül is lehet MI fiókot regisztrálni. Hidgy nekem, én is így csináltam és 5. nap megjött az engefélyező SMS.wocsok17 » 9 perccel ezelőtt írta:És ha addig nem teszem át, honnan tudja mire kérem a nyitást?
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
JackDownload:
Nem hivatalos módot nem próbálnék, mert könnyen tégla lehet a telefonból.
A bootloader vissza tudod zárni, így a gari jó esetben megmarad.
Melyik unlockert használod?
Nem hivatalos módot nem próbálnék, mert könnyen tégla lehet a telefonból.
A bootloader vissza tudod zárni, így a gari jó esetben megmarad.
Melyik unlockert használod?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Wocsok, ahogy ígértem:
A cuccokat [linkgomb=itt][/linkgomb] találod. Csomagold ki egy helyre, hogy minden meglegyen.
Mindenképp csinálj egy felhő biztonsági mentést a jelenlegi telefonodról, még jól fog jönni
A menet: Download módban MiFlash-sel felrakod a kínai stabil romot. [linkgomb=Leírás]http://xiaomitips.com/guide/how-to-flas ... d-redmi-3/[/linkgomb]
ADB Driver, és a mappában Lévő MiPhone és Misetup telepítése után, a miflash mappában lévő Fastboot romot rakd fel. ADB telepítő van a leírásban, meg a mappában is. (Nem tudom már melyik működött, ezért van benne kettő)
Ezután [linkgomb=innen]http://en.miui.com/download-298.html[/linkgomb] töltsd le a kínai fejlesztői romota telefonodra, majd a telefon updater appjából telepítsd fel (előtte amúgy még be fog frissíteni 7.3-as stabil ROM-ra.
Ha megvan, akkor a kezdő beállításoknál lődd be, hogy nem új készülék, és a biztonsági mentésedet szépen leszedi felhőből.
A MIUI Unlock progira egyelőre nem lesz szükséged, tekintve, hogy először engedélyt kell kérni a nyitásra.
TWRP-t, multitoolt még nekem is gyakorolnom kell
Szerk: [linkgomb=Gapps]http://xiaomitips.com/guide/install-gap ... installer/[/linkgomb]
Egyébként a kínai appstore-ból is simán lejön. ÉN szenvedtem a beállítással kb két napot, de meglett
Ha elakadsz, akkor kérdezz, akár privátban is, elméletileg online leszek.
Hajrá!
Toportyán
A cuccokat [linkgomb=itt][/linkgomb] találod. Csomagold ki egy helyre, hogy minden meglegyen.
Mindenképp csinálj egy felhő biztonsági mentést a jelenlegi telefonodról, még jól fog jönni
A menet: Download módban MiFlash-sel felrakod a kínai stabil romot. [linkgomb=Leírás]http://xiaomitips.com/guide/how-to-flas ... d-redmi-3/[/linkgomb]
ADB Driver, és a mappában Lévő MiPhone és Misetup telepítése után, a miflash mappában lévő Fastboot romot rakd fel. ADB telepítő van a leírásban, meg a mappában is. (Nem tudom már melyik működött, ezért van benne kettő)
Ezután [linkgomb=innen]http://en.miui.com/download-298.html[/linkgomb] töltsd le a kínai fejlesztői romota telefonodra, majd a telefon updater appjából telepítsd fel (előtte amúgy még be fog frissíteni 7.3-as stabil ROM-ra.
Ha megvan, akkor a kezdő beállításoknál lődd be, hogy nem új készülék, és a biztonsági mentésedet szépen leszedi felhőből.
A MIUI Unlock progira egyelőre nem lesz szükséged, tekintve, hogy először engedélyt kell kérni a nyitásra.
TWRP-t, multitoolt még nekem is gyakorolnom kell
Szerk: [linkgomb=Gapps]http://xiaomitips.com/guide/install-gap ... installer/[/linkgomb]
Egyébként a kínai appstore-ból is simán lejön. ÉN szenvedtem a beállítással kb két napot, de meglett
Ha elakadsz, akkor kérdezz, akár privátban is, elméletileg online leszek.
Hajrá!
Toportyán
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toportyan 2016.06.11. 00:03-kor.
-
nagypal
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Sziasztok! Két hete vagyok tulajdonosa egy XIAOMI Redmi Note 3 Pro-nak. Előtte még nem volt okos telefonom. Naponta szembesülök azzal a problémával, hogy hívás alatt nem hall a másik fél. Újraindítás után egy időre eltűnik a hiba. Angol fórumokon olvastam hogy ez gyakori jelenség más típusoknál is, de a Note 3-nál nem akadtam megoldásra. Tudnátok segíteni?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Kérlek a saját telefonodnak megfelelő fórumon kérdezz, ez a Redmi 3 Pro topicja