Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Én csak most jutottam odáig, hogy tiszta telepítéssel feltettem a xiaomi.eu devet. Figyelni fogom a Google alkalmazások viselkedését is, aztán meglátjuk...
Nekem a miui8-bol hiányzik az akkumulátor profilokbol az az opció hogy ba tudjam állítani a wifi mikor kapcsoljon ki,és a fényerőt is levette amire beállítottam!Vagy esetleg ezt a funkció máshol találom meg?
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
A tegnapi napon érkezett meg a Redmi Note 3 Pro 3/32 telefonom Aliról dupla DHL-el.
Rom: MIUI Global 7.1 | Stable. 7.1.9.0.0
Van vele egy kis gondom: Az itthoni T-home-os wifis cisco modemmel/routerrel a wifi sebessége valami borzalmas. 1,2 MB/s a letöltés 0,7 a feltöltés. (minden más eszközömmel hibátlan a sebesség) Találkozott már valaki ezzel a problémával? Neten rákeresve azt tanácsolták sorstársamnak hogy cseréljen Routert vagy Rom-ot.
Ez utóbbit próbálnám ki, úgyis kíváncsi vagyok a MIUI8-ra, de elveszek a különböző rom megnevezésekben és verziókban. Milyen romot tudnátok javasolni erre a telóra, amin minden működik, és viszonylag újabb?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14