[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home

Amika
MIUI látogató
MIUI látogató
7
Telefonom: Nincs

Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in

Hozzászólás Szerző: Amika »

Sziasztok
A MI Home Security Camera-hoz hol találok magyarítást? Eredetivel nem tudom telepíteni.
Köszi
botond19960617
MIUI látogató
MIUI látogató
7

Hozzászólás Szerző: botond19960617 »

ios ra hogy lehet meg sinani a magyaroaitas
MVSV
V.I.P.
V.I.P.
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
 megköszönték: 2 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: MVSV »

Sziasztok. Mi Robot Vacuum (Global)-nál, hogy lehet resetelni a térképet, hogy újbúl feltérképezze a lakást? Valamiért nem mutatja a térképet, elindítom a porszívózást, megcsinál kb 5nm-t majd azt mondja, hogy kész, de térképet nem rajzol. Vissza megy a dokkplóba és kész. Ötlet esetleg?
Fő telefon: Mi11 Lite 5G NE
Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),
Kép
ezsolt74
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Hozzászólás Szerző: ezsolt74 »

Sziasztok.
Arra van valakinek ötlete hogy a Mi Security Camera 360 az utolsó frissítés óta miért nem működik rendesen?
Az élő képet nem hajlandó megjeleníteni, viszont a 10mp-es mozgásérzékeléseket simán felveszi, amit utána meg is tudok nézni.
A Mi Home Angol, és a régió Kínára van állítva.
A Mi Home-ot már újratelepítettem, de azután se működik.
sebibalu
MIUI látogató
MIUI látogató
7

Hozzászólás Szerző: sebibalu »

Sziasztok. A yeelight favoritot nem lehet már létre hozni ?
lzsolt75
MIUI Tag
MIUI Tag
9
Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro

Hozzászólás Szerző: lzsolt75 »

Sziasztok!
Két problémával fordulok hozzátok. A Mihome5.5.43 magyar verzióját használom. A profil menüben furán jelenik meg a menüpontok megnevezése. Ha scrollozom a képernyőt, akkor látszok, ha nem mozdítom, akkor eltünik a felirat.
A másik problémám már egy termékkel van. Vettem egy Mi Flora-t és tele van kínai írásjelekkel. Van ami angolul is van, de javarészt kínai. Ha felmásolom a magyarított apk-t a flora-hoz, akkor se történik semmi, ugyanúgy jelenik meg, mint előtte. Eltávolítottam a mi home-ot, töröltem a plugin mappát is. Amikor feltettem a mi home-ot, bejelentkeztem az Mi fiókomba betöltötte az eszközeimet újból, nem is kellett csatlakoznom hozzájuk. Mijia bluetooth hő és páratartalom mérőim vannak, meg egy smartmi párásítóm.
A rendszerem: Redmi note 3 SE, Havoc OS-el (9-es droid). Ha van valami tippetek mi tudok csinálni, írjatok! Köszi! KépKép

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről

Xiaomi Mi 9T PRO (Raphael)
hevesij
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Samsung S5

Hozzászólás Szerző: hevesij »

Mivel én csináltam a Plant Monitor magyar fordítását, ezért hátha tudok segíteni... a plugin magyarítása alapvetően jól működik - magyar benne minden.
Gondolom a Mi Home kínai régión van. Amikor letöltötte hozzá legelőször a plugint az a 229-es mappában 20727 számú volt? Ha igen, akkor a felülírás előtt teljesen leállítottad az alkalmazást, nem csak kiléptél belőle, de a háttérben futott tovább?
lzsolt75
MIUI Tag
MIUI Tag
9
Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro

Hozzászólás Szerző: lzsolt75 »

Igen, minden igy van ahogy írtad. Hogy tudok egy alkalmazást kilőni? Ha az alkalmazás kezelőbe megyek, ott a kényszerített leállítás nem akar működni, mintha mindig egyből elindulna.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről

Xiaomi Mi 9T PRO (Raphael)
bencsyp
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: bencsyp »

Sziasztok. Szeretnék magyarositani, de ha kicsomagolom nem találtam azt a file amit a cikkben írnak , melyik filet keressem amiben kéne forditanom ?
Xifangee
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Hozzászólás Szerző: Xifangee »

Sziasztok,

Nálam is ugyan ez a helyzet :( nem találtam rá megoldást. Mivel nem egyedi, szerintem nem nálunk van a hiba.

Annyi még, hogy van 2 Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus okos RGB LED szalag ami pár napja frissült és azóta csak akkor hajlandó megjelenni a mi appba illetve csatlakozni a routerhez, miután a routeren kikapcsoltam az intelligens csatlakozást 2.4 és 5 Ghz között. Előtte nem volt ilyen problémám.
Ötlet valakinek?

Üdv,
G.

babilon írta: 2019.08.08. 18:07 Szia,

lett erre Neked valamilyen megoldásod? Én most vettem egy ugyan ilyen izzót a nem hivatalos shopból és teljesen ua a jelenség nálam is amit leírtál.

Köszönöm előre is válaszodat
Üdv
Gyuri

hg6idn írta: 2019.03.07. 09:46 Sziasztok!
2-3 hete nem találom a megoldást MI GW és Philips ZhiRui E27 lámpa párosításra. Lakás világítást szeretném okosítani, amihez beszereztem GW, 3 PH ZhiRui-t, smart switchet, és Cube-t. Lámpán kívül minden megy, kínai szerveren. Lámpa hozzáadáskor megtalálja a lámpát ( resetelés utáni lámpa állapot), telefon lekommunikálja a WiFi adatokat, WiFi- re kapcsolódik, IP címet ka, de nem csatlakozik a MiHome-hoz. Kezdetben UPC ConnetctBox volt a router, de ott nem tudtam DNS-t állítani, így arra gondoltam a UPC routet a hiba forrása. Múlt hétvégén beüzemeltem egy TP-Link router, UPC box modem üzemmódban van, így már DNS-nek a Google-t be tudtam állítani. De sajnos a jelenség ua. Amiket próbáltam:
magyarított Mi Home
Playes MiHome
Kínai szerver, Eu szerver
De sajnos nem megy, vettem egy Tradfri lámpát, hátha azzal megy, de az meg úgy tűnik hibás, mert a resetelés után nem villog, és a nem is jelenik meg mindt hozzáadható eszköz. Mivel a MiHome app nagyon bejön, és stabilan megy a távelérése, jönnek a push üzenetek (páratartalomhoz rendeltem) nem szeretném abbahagyni a projektet. Van esetleg valami ötlet mit tudok tenni? 3 db Ph ZhiRui lámpám van, mindhárom ugyan úgy viselkedi.
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Smart Home”