[ROM] MIUIHU9 (HENESSY - MTK) [Utolsó MIUI9]
-
Gabor94
- MIUI Tag

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Re: [ROM] MIUIHU9 7.9.14 (HENESSY - MTK)
Másnál is jelentkezett ez a lomha töltés? Eddig 2 óra 47 perc kellett a teljes feltöltéshez, most 1% majd 10 perc...
Xiaomi Black Shark 2 8/128
-
Janosfi
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
-
Medálok
-
Gabor94
- MIUI Tag

- 9
-
Medálok
most semennyi, mert úgy ahogy van, brick...telefonálás közben kikapcsolt, aztán újra be, és a MI logónál megállt...úgy kuka ahogy van...még jó hogy ennyire dícsérték a Xiaomi-t, én meg elhittem. az utóbbi fél évben csak szart szarra halmoznak, optimalizálatlan, bugos, laggol, fortyog mint a katlan...
Xiaomi Black Shark 2 8/128
-
steevo
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Sziasztok.
Lehet, hogy már volt róla szó, csak elkerülte a figyelmemet, akkor elnézést.
A rendszer, illetve az új ikon animációkat, hogy tudom működésre bírni a 9es verzióban?
Korábban, volt erre beállítási lehetőség is, de most nem tudom megtalálni azt sem..
Előre is köszi.
Lehet, hogy már volt róla szó, csak elkerülte a figyelmemet, akkor elnézést.
A rendszer, illetve az új ikon animációkat, hogy tudom működésre bírni a 9es verzióban?
Korábban, volt erre beállítási lehetőség is, de most nem tudom megtalálni azt sem..
Előre is köszi.
- nekromanta
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Üdv,
nem vagyok egy telefonguru: letöltöttem tegnap a hivatalos miui 9 global rom-ot, az en.miui.com-ról, ami nyilván alapból támogatott a saját frissítés appnál is. Remélem, még nem próbáltam. (Redmi Note 3 SE)
Ez most ahhoz képest egy Magyarországra jobban passzoló ROM, de szintén hivatalos-közeli?
Garanciális szempontból érdekelne
A MIUI 8 nem igazán tetszik a 7-hez képest, ezért csiklandoz a 9, de akkor inkább használjam a garancia lejártáig azt amit letöltöttem a hivatalos oldalról? Főleg hogy egyenlőre még nem is tudom mi az a TWRP, és a nyitott bootloader, így lehet nem is tudnám fölrakni akkor sem ha akarnám
Gondolom a rom telepítés gyári 'üres' állapotba rakja vissza a telefont, úgy készüljek rá adatmentésileg, pl a témákhoz sajna nem félek hozzá root nélkül, hogy simán átmásolgassam máshová sajnos... (hacsak nem a MIUI\theme\.data mappát kéne átmásolnom valahová mert így szétmappázva nem tudtam őket egyesével beazonosítani ...)
nem vagyok egy telefonguru: letöltöttem tegnap a hivatalos miui 9 global rom-ot, az en.miui.com-ról, ami nyilván alapból támogatott a saját frissítés appnál is. Remélem, még nem próbáltam. (Redmi Note 3 SE)
Ez most ahhoz képest egy Magyarországra jobban passzoló ROM, de szintén hivatalos-közeli?
Garanciális szempontból érdekelne
A root ugye garanciavesztés alapjáraton. Ebből sejtem, hogy ez csak rajongói ROM.Root integrálva (SuperSU)
A MIUI 8 nem igazán tetszik a 7-hez képest, ezért csiklandoz a 9, de akkor inkább használjam a garancia lejártáig azt amit letöltöttem a hivatalos oldalról? Főleg hogy egyenlőre még nem is tudom mi az a TWRP, és a nyitott bootloader, így lehet nem is tudnám fölrakni akkor sem ha akarnám
Gondolom a rom telepítés gyári 'üres' állapotba rakja vissza a telefont, úgy készüljek rá adatmentésileg, pl a témákhoz sajna nem félek hozzá root nélkül, hogy simán átmásolgassam máshová sajnos... (hacsak nem a MIUI\theme\.data mappát kéne átmásolnom valahová mert így szétmappázva nem tudtam őket egyesével beazonosítani ...)
- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
Akkor neked milyen telefonod van?
-Henessy
-Kenzo
-Kate
Mert a rom miatt nem mindegy!
Aida64 app a Playröl letölthető, és ellenőrizd!
Hivatalos rom telepítése után egy full ures telefont kapsz amit Miflashel tudsz feltenni!
Amúgy az is érdekelne hogy most milyen rom van a telefonodon,és nem frissít Miui9-re
Redmi Note 3pro MIUI 9 7.9.14 Fejlesztői
-Henessy
-Kenzo
-Kate
Mert a rom miatt nem mindegy!
Aida64 app a Playröl letölthető, és ellenőrizd!
Hivatalos rom telepítése után egy full ures telefont kapsz amit Miflashel tudsz feltenni!
Amúgy az is érdekelne hogy most milyen rom van a telefonodon,és nem frissít Miui9-re
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
- nekromanta
- MIUI látogató

- 10
Eszköz: kate
Termék: kate
Úgy tűnik: kate
Az en.miui.com-on 3 féle rom tölthető le, de csak egy van a Special Edition-re így gondolom azzal nagy hibát nem vétek.
Kár, hogy a MI PC Suite nem működik a telefonnal (ez azért elég égő támogatás szempontjából) így marad a papír és ceruza módszer témák/appok kimentésére....
UPDATE:
Jah, és látom a téma címében a henessy szót, oké, így nincs is több kérdésem, köszönöm a választ.
A fórumon levő szövegek egy részét még nem teljesen értem sajnos, de akkor 3 új szót már tanultam
Termék: kate
Úgy tűnik: kate
Az en.miui.com-on 3 féle rom tölthető le, de csak egy van a Special Edition-re így gondolom azzal nagy hibát nem vétek.
Kár, hogy a MI PC Suite nem működik a telefonnal (ez azért elég égő támogatás szempontjából) így marad a papír és ceruza módszer témák/appok kimentésére....
UPDATE:
Jah, és látom a téma címében a henessy szót, oké, így nincs is több kérdésem, köszönöm a választ.
A fórumon levő szövegek egy részét még nem teljesen értem sajnos, de akkor 3 új szót már tanultam
- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
Én csak azért kérdeztem mert a Henessy rovatnál tetted fel a kérdésed,és nem az International Editionnál!
http://www.miui.hu/forum/viewtopic.php?t=2738
http://www.miui.hu/forum/viewtopic.php?t=2738
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
- nekromanta
- MIUI látogató

- 10
Off Topic
Mert eddig azt sem tudtam, hogy az un. International Edition az a Special Edition, mert eddig a hivatalos oldalon nem láttam erre utalást, és azt sem tudtam, hogy van kódnevük is ;)
Special Edition-re meg csak egy téma volt, ha jól emlékszem, és az sem a ROM-mal kapcsolatos tán.
Tényleg nem vagyok guru, csak egy jelenleg nem tejesen elégedett Xiaomi tulajdonos, s keresem mitől lehetnék elégedettebb
Special Edition-re meg csak egy téma volt, ha jól emlékszem, és az sem a ROM-mal kapcsolatos tán.
Tényleg nem vagyok guru, csak egy jelenleg nem tejesen elégedett Xiaomi tulajdonos, s keresem mitől lehetnék elégedettebb
-
zzoolliikkaa
- MIUI érdeklődő

- 10
A miuihu 8 utolsó rom frissül OTAn miuihu 9 re? Vagy kézi frissítés kell?