Erdemes meg megnezni a biztonsag resznel az adattomoritest ha be van kapcsolva kapcsold ki. A chrome-ban is van adattomoritesi lehetoseg azt is kapcsold ki ha bevan.
Ha minden rendben es a chromeban is tudsz gyorsan tolteni, utana lehet a play storeal kiserletezni mert az nem ir letoltesi sebesseget, de latni fogod ha gyors.
Nekem a 5.11.1-es rommal gyorsan told a telefon mindent, de ha megprobalok frissebbre valtani, akkor nekemis visszalassul.
Egyebkent eleg furcsa ez az egesz tobb kulfoldi forumot is atolvastam es valakinek segit ez a dolog valakinek nem.
Talan attol fugg eredetileg milyen rom volt a telefonon volt e a telepitesek kozott factory reset...
Az a 2 keszulek amit mi vettunk a gyari kinai rommal erkezett (az egyik kinaira is volt allitva, nem volt vicces).
Erre telepitettuk fel a kinai developert (akkor meg nem volt multi rom sem) utana a xiaomi.eu multit es utana a miui.hu-t ugy, hogy kozben egyszer sem volt factory reset.
Allitolag az eredeti kinaiban ki-be kapcsolhato a topic gazdak altal emlitet xunlei letoltes gyorsito ami talan ennek az egesz problemanak az okozoja. Lehet, hogy nekem ezert reagal erre igy ez a telefon, aki meg mas rommal kapta annak nem de ez csak 1 felteves