Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
- Máté337
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Re: Redmi Note 3 Pro
Tehát az én csomagom azért van Hollandiában mert hajóval jött? A geebuyingtól márc. 10-én küldik a redmi note 3 prot
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
- essz
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3 Pro
-
Medálok
Akksi és kamera bejövős.
Mobilarenás topicjában valaki meglehetősen aktív használattal >2 napig tudta gyűrni, >10 órás kijelzőidővel (6%-os töltöttség). Egy friss review videóban pedig <9 órás adatot láttam, 20%-os akksinál.
Kamera (jelenleg) "természetesen" pocsék képeket csinál rossz fényviszonyok esetén - ellenben ami engem érdekel, nappal viszont jók a fotók, van elegendő előrelépés a Redmi-mhez képest egy esetleges váltáshoz. Rövid 4k-s videó és teljes felbontású képek itt.
MIUI-s memória-használatról kerestem kíváncsiságból összehasonlítást, és - bár nem a pro hanem a helio-s változatról találtam adatot, szerintem nem lehet nagy különbség. Antutu v6 a 2GB-os Note-nál 678MB szabad ramot írt egy összehasonlító videóban, a 3GB-snál pedig 1739MB-ot.
Mobilarenás topicjában valaki meglehetősen aktív használattal >2 napig tudta gyűrni, >10 órás kijelzőidővel (6%-os töltöttség). Egy friss review videóban pedig <9 órás adatot láttam, 20%-os akksinál.
Kamera (jelenleg) "természetesen" pocsék képeket csinál rossz fényviszonyok esetén - ellenben ami engem érdekel, nappal viszont jók a fotók, van elegendő előrelépés a Redmi-mhez képest egy esetleges váltáshoz. Rövid 4k-s videó és teljes felbontású képek itt.
MIUI-s memória-használatról kerestem kíváncsiságból összehasonlítást, és - bár nem a pro hanem a helio-s változatról találtam adatot, szerintem nem lehet nagy különbség. Antutu v6 a 2GB-os Note-nál 678MB szabad ramot írt egy összehasonlító videóban, a 3GB-snál pedig 1739MB-ot.
- tiszag81
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 11
- megköszönte: 2 alkalommal
Medálok
Bármi lehet... :-D rendeltél pro-t?Máté337 » Ma, 13:06 írta:Tehát az én csomagom azért van Hollandiában mert hajóval jött? A geebuyingtól márc. 10-én küldik a redmi note 3 prot
(Gearbest-nél már febr. 19 utántól ígérik a postázást - 246 USD-ért...)
Xiaomi Mi 11
HyperOS 2.0.1.0
HyperOS 2.0.1.0
- Máté337
- MIUI Tag

- 10
-
Medálok
Nem. Először rendeltem Redmi note 3-at, de 1 hónapig tartott mire elindult. Az 1 hónap alatt megjelent a pro változata presaleben, ezért írtam nekik, hogy küldök még pénzt és váltsunk pro-ra. Ekkor még úgy volt, hogy február 25-én küldik. Utána rá pár napra változtattak, és csak március 10-én küldték volna a pro-t. Erre azt mondtam, hogy akkor hagyjuk, küldjétek a sima redmi note 3-at. Majd ha megjön, használom egy ideig, eladom, és veszem azt.
- tiszag81
- MIUI rajongó

- 10
Medálok
Az jó, akkor lesz időd tesztelgetni...
Mostani telómhoz képest már nekem is jó lenne a note 3, viszont nem sűrgős a vétel, így várok kicsit és rászánom azt a pénzbeni különbséget... (mondjuk, ha a dollár ismét esik, akkor nem is lesz drágább... :-D )
;)
Mostani telómhoz képest már nekem is jó lenne a note 3, viszont nem sűrgős a vétel, így várok kicsit és rászánom azt a pénzbeni különbséget... (mondjuk, ha a dollár ismét esik, akkor nem is lesz drágább... :-D )
;)
Xiaomi Mi 11
HyperOS 2.0.1.0
HyperOS 2.0.1.0
-
vtamas87
- MIUI látogató

- 10
Nekem is Hollandián keresztül jött, de attól még kínából, és vámolni kellett. Mikor megkaptam a csomagot, feladás helye Hollandia, viszont felette ott volt a másik címke is, amivel Kínából küldték. Mondjuk nem értem, hogy ha én euból kapom akkor miért vámolják.... Lehet a kínaiaknak van vmi vámmentes várakozó raktára Hollandiában, és onnan küldik tovább. Aztán akinek szerencséje van az megússza akinek nincs az nem.Máté337 » Ma, 13:06 írta:Tehát az én csomagom azért van Hollandiában mert hajóval jött? A geebuyingtól márc. 10-én küldik a redmi note 3 prot
- Máté337
- MIUI Tag

- 10
-
Medálok
De giftként adják fel, kb úgy, hogy ráírják azt, hogy 20 dollár az értéke. Elvileg kevés esély lenne arra, hogy megvámolják. Akkor vámoltak utoljára amikor DHL-el jött. Neked meddig tartott a szállítás? Ha most megvámolnak akkor lemondok a pro-ról. Azt írják Hollandiára, hogy valami nemzetközi posta van ott.
-
vtamas87
- MIUI látogató

- 10
Háát màr rég nem az az idő van mikor a 20 dollàros nak címzett telefont àtengedik. Mindent àtvilagitanak, tudjàk h.telefon ès azt is h.nem 20 dollàr. Es ha nem eubol jon akkor vám alá veszik. Utoljàra 2 éve volt talàn így még h.nem foglalkoztak vele. Most màr mindnet vamolnak. Nekem volt olyan is mikor nem hitték el amirôl nyilatkoztam kértek igazoló linket a termék rôl. Igaz nem telefon volt.
- tiszag81
- MIUI rajongó

- 10
Medálok
E-bay-es rendeléseimnél nekem is mindig ráírják, hogy "gift"... Szokott lenni a vámolási határ felett is rendelésem... Még sose vámoltattak... (de lekopogom ;-) )
Érdekes, h neked DHL-es küldeménynél vámoltak... Itt a RMN3-fórumban sokan írják, ha azzal rendeled akkor átjön simán...
Vegyesek a tapasztalatok ezzel kapcsolatban - kollégám novemberben rendelt Minideal-ról, neki átjött simán freeship-el (3 hét) vám nélkül a Xiaomi Redmi 2-je...
És igen régebben sok tűz volt a lithiumos aksik miatt, így most már sok mindent átvilágítanak.. Persze van kivétel.
Ha Hollandián keresztül jön az árú, attól még nem lesz vámmentes - hisz a küldő és a célországot nézik. (ha behozzák Hollandiába ott érkeztetik és vámolják, akkor lesz vámmentes)
Minden esetre én bele kalkulálom az árba az áfát és a vámügyintézést - ha mégse, akkor örülök :-D
Meg amúgy is örülök, hisz itthon nem kapok ennyiért ilyen kategóriát! Plusz nem rohangál minden 2. ember ilyennel. :-D
(amúgy érdemes a warehouse-n elgondolkodni... kb 20 USD - 5400 ft-al drágább és garantált vámmentes és 7 nap a szállítás... Ennél az árkategóriánál ez belefér - hisz a vám kb 10-15e ft körül lenne... olcsóbb)

Érdekes, h neked DHL-es küldeménynél vámoltak... Itt a RMN3-fórumban sokan írják, ha azzal rendeled akkor átjön simán...
Vegyesek a tapasztalatok ezzel kapcsolatban - kollégám novemberben rendelt Minideal-ról, neki átjött simán freeship-el (3 hét) vám nélkül a Xiaomi Redmi 2-je...
És igen régebben sok tűz volt a lithiumos aksik miatt, így most már sok mindent átvilágítanak.. Persze van kivétel.
Ha Hollandián keresztül jön az árú, attól még nem lesz vámmentes - hisz a küldő és a célországot nézik. (ha behozzák Hollandiába ott érkeztetik és vámolják, akkor lesz vámmentes)
Minden esetre én bele kalkulálom az árba az áfát és a vámügyintézést - ha mégse, akkor örülök :-D
Meg amúgy is örülök, hisz itthon nem kapok ennyiért ilyen kategóriát! Plusz nem rohangál minden 2. ember ilyennel. :-D
(amúgy érdemes a warehouse-n elgondolkodni... kb 20 USD - 5400 ft-al drágább és garantált vámmentes és 7 nap a szállítás... Ennél az árkategóriánál ez belefér - hisz a vám kb 10-15e ft körül lenne... olcsóbb)
Xiaomi Mi 11
HyperOS 2.0.1.0
HyperOS 2.0.1.0
- Máté337
- MIUI Tag

- 10
-
Medálok
Nekem származási országnak is Hollandiát ír. Semmi jele annak, hogy kínából jönne. Most úton van a Magyar Postához. Pár nap alatt remélem ide ér. Kicsit érdekes, hogy tegnap írták ki, hogy célországba elküldve, és dátumnak 02.11-et ír.