Engem csak az zavar, hogy maga a közösség ki lett hagyva ebből az egész buliból. Érdekelhetett volna ami véleményünk is, hogy esetleg megérné e nekünk valamilyen támogatási megoldás. Ahogy előttem is említve volt, megoldásnak éreztem volna, hogy x összegért letölthetem a magyar romot. Ha ez a megoldás senkinek nem gyere be kategóriás lett volna, akkor megértem a lépést egyből.
Az enyém volt az egyik első note 2 itthon, így nálam nem hiszem, hogy valaki jobban várta a magyar rom kiadását mint én. Érdekelt volna bármilyen megoldás ezért cserébe, ami nem az idő múlása. Tudom, hogy az a baj, hogy megszoktuk a jót. De pont emiatt bíztunk vakon a xiaomi cuccokban mert tudtuk, hogy rátok számíthatunk. A motorola milestone óta tisztelem a munkátokat, maxi respekt meg minden... de ezt így nem fogom fel annyira, amennyire kéne. Szomorúvá tesz az egész, hogy nem volt lehetőségem arra, hogy legalább támogatás árán legyen magyar rom a készülékemen. Úgy lettem áldozat, hogy rosszkor kellett lecserélnem a telefonomat, nem pedig 3-4 hónappal később. De azért most leszek olyan szemét, hogy megnyitom a paypal-t és jól belerondítok a támogatási statisztikába.