Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
thenameless88
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Re: Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény

Hozzászólás Szerző: thenameless88 »

Üdv Urak!
Engem csak az zavar, hogy maga a közösség ki lett hagyva ebből az egész buliból. Érdekelhetett volna ami véleményünk is, hogy esetleg megérné e nekünk valamilyen támogatási megoldás. Ahogy előttem is említve volt, megoldásnak éreztem volna, hogy x összegért letölthetem a magyar romot. Ha ez a megoldás senkinek nem gyere be kategóriás lett volna, akkor megértem a lépést egyből.
Az enyém volt az egyik első note 2 itthon, így nálam nem hiszem, hogy valaki jobban várta a magyar rom kiadását mint én. Érdekelt volna bármilyen megoldás ezért cserébe, ami nem az idő múlása. Tudom, hogy az a baj, hogy megszoktuk a jót. De pont emiatt bíztunk vakon a xiaomi cuccokban mert tudtuk, hogy rátok számíthatunk. A motorola milestone óta tisztelem a munkátokat, maxi respekt meg minden... de ezt így nem fogom fel annyira, amennyire kéne. Szomorúvá tesz az egész, hogy nem volt lehetőségem arra, hogy legalább támogatás árán legyen magyar rom a készülékemen. Úgy lettem áldozat, hogy rosszkor kellett lecserélnem a telefonomat, nem pedig 3-4 hónappal később. De azért most leszek olyan szemét, hogy megnyitom a paypal-t és jól belerondítok a támogatási statisztikába. :D
Francii
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: Francii »

"Ha ez igaz, akkor mondhatjuk hogy a forgalmazók megvették őket kilóra..."

Ez az én véleményem is. Szerintem a mai magyarországi viszonyokat tekintve az olyan felhasználók, akik nyitottak a távol-keleti cuccokra, azok bizonyítottan előnyben részesítik az egyenesen Kínából történő vásárlásokat. Egy ilyen lépés biztosan nem fogja őket (köztük engem) arra sarkallni, hogy itthoni, vagy szomszédos országbeli webshopból, áruházból vásároljon. Sokkal inkább célravezető lett volna valamilyen szinten fizetőssé tenni a ROM letöltést, mert természetesen az ő munkájukat is ellentételezni kell! Csak az én gondolatmenetemnél maradva: boldogan fizettem volna X összeget a ROM letöltéséért (mint ahogy boldogan kifizettem a Kínából téglaként érkezett telefonom életre keltését is), mint hogy akaratom ellenére olyan vásárlásra "kényszerítsenek", amihez semmi kedvem! Inkább várok x hónapot és elviekben megkapom ingyen. Noha most hajlandó lettem volna fizetni is érte! Véleményem szerint azok vannak többségben, akik ezt az utat választották volna. Azon pedig nem kell csodálkozni, hogy az önkéntes támogatás nem működik. Ilyen a mentalitásunk... :((
Klara
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Hozzászólás Szerző: Klara »

En megertem mind a ket oldalt.
E kellene fogadni az usereknek, hogy ezeket a ROM-okat Vagyula es csapata csinalja, igy ok dontik el mikor adjak kozre es kinek. Annak is orulni kell, hogy eddig free volt. Igaz az a jelenlegi privat import Note 2 tulajdonosokat nem hiszem, hogy ez vigasztalja es valoban jo lett volna mar az elejen kozolni, hogy evvel a keszulekkel uj ROM kiadasi rendszer veszi kezdetet.
Ettol meg ha lehet, tegyetek megfontolas targyava, hogy aki vagyik ra, az x osszegu paypal adomany utan ferhessen hozza elobb a ROMhoz. Ez talan mindenkinek elfogahato kompromisszum lenne (amennyiben a mas megallapodasaitokkal nem utkozik). Akinek pedig nem jo igy, az meg 2 honapig haszalja a sajatjat a multiban levo nyelvek valamelyiken.
szimat
MIUI Tag
MIUI Tag
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Hozzászólás Szerző: szimat »

Két hónap nem para. Szinte semmi.
pistifonok
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Redmi 1S

Hozzászólás Szerző: pistifonok »

Sziasztok!

Két dolog jutott eszembe még a kommentek olvasása előtt, amit azokat végigolvasva nem én vagyok az egyetlen:

Miért "titokban" lett ez a döntés meghozva, és miért vagyok "eltiltva" a romtól amiért esetleg még fizetnék is. Senki nem kívánja hogy ingyen dolgozzatok, de az emberek már csak ilyenek. Ha valamiért nem kell fizetni, akkor nem fizet....ezért veszünk kínából telefont és nem samsungot 3x annyiért, ha megkaphatjuk a hasonló vasat.... VISZONT! mindenért fizetek aminek van értelme. És kérlek titeket hogy fontoljátok meg a támogatásért/havidíjjért/ugyhivodahogyakaroddíjjért a romok elérhetővé télelét. Ha eddig 0 volt a támogatás mert hát ami össze jött az kb az, ismerve csak a szerver/domain/stb bérleti díjjakat. Nem is kell számítani 1000-es 10000-es tömegekre, de ha már néhányan élnének a lehetőséggel akkor lehet legközelebb ha kijön egy új készülék akkor nem lesztek arra kényszerülve hogy számotokra, a rajongók/felhasználók számára előnytelen megállapodásokat kössetek csak azért hogy kapjatok egy vasat tesztelni....És ne haradgudjatok de az említett támogatásért medált kicsit röhejes :)

Mindenesetre köszönöm az eddigi munkátokat és azt hiszem hogy duplázok egyet azon a támogatási összegen... :D

Üdv.
Pistifőnök
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Medálok

Hozzászólás Szerző: Boss81 »

Nos , már volt pár hozzászólásom a másik fórumban , ismételten azt tudom javasolni , vagy legyen egy éves tagság , vagy pedig a rom letöltésre külön összeg , vagy választhatóan mindkettő . Én pl akár azonnal támogatnálak titeket X összeggel a magyar romért cserébe , illetve az eddigi munkátokért , következő fizetéskor akár egy egész éves tagdijat is kifizetnék szivesen a munkátok elismerése képen ,(programozó vagyok én is csak más ágazatban) illetve hogy a továbbiakban is tudjatok dolgozni ,és ezzel fejleszteni a magyar közösséget . Nos Ti mint az oldal tulajdonosai , üzemeltetői mit szóltok hozzá ?

UI: Szerintem , mondhatom jó pár ember nevében , a számlátokon már mai nap is gyűlnének azok a támogatások .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boss81 2015.10.10. 17:39-kor.
Xiaomi Redmi Note 2 / MIUI7
drackon
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Hozzászólás Szerző: drackon »

Ha már ilyen döntés született, hogy első körben csak azok kapják meg a magyar nyelvet tartalmazó rom-ot akik itthoni hivatalos forrásból vásárolták meg a telót, a többiek akik kintről rendelték pedig csak 2 hónappal később, akkor bevezethetnétek mondjuk egy olyat, hogy pl.: 2$ ellenében bárki letöltheti aki nem akar várni. Aki kintről megrendelte a telót, és nem szeretné angolul használni még 2 hónapig, az szerintem 2$-t még igazán kibír a magyar nyelvért, ebből lenne egy kis bevételetek is. Jelenlegi helyzetben ez eléggé olyan, hogy aki megvette kishazánkban az örülhet a magyar nyelvnek, aki megvette külföldről azpedig 2 hónapig bekaphatja. :)
Redmi 1 -> Redmi Note 2 Prime
skyline
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 5A

Hozzászólás Szerző: skyline »

Sziasztok!

Támogatom az éves tagsági díj bevezetését!
Vigyorka
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Vigyorka »

...és így lett egy használható és elérhető áru termék Magyarországon elérhetetlen... :ymbringiton:
Köszönjük a munkátokat! ^:)^
A "kereskedőkkel" meg nem árt ha vigyáztok... /de erre majd rájöttök Ti is.../ :ymparty:
Boss81
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Medálok

Hozzászólás Szerző: Boss81 »

De nagy csend lett , senkinek semmi hozzáfűznivalója nincs ? (-|
Xiaomi Redmi Note 2 / MIUI7
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”