Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Köszönöm a segítséget.
Viszont megint elakadtam, az első verzióval csinálnám. Nincs rootolva a telefon, régebbi rommal már rootoltam valahogyan, de már nem emlékszem, hogy hogyan csináltam, meg nem is igazán találtam leírást.
[thumbnail]http://www.kepfeltoltes.eu/images/126Sc ... 01_09_.png[/thumbnail]
Sajnos ezeket már nem lehet úgy rootolni, mint a régieket.
Csak ha feltetted a TWRP-t, akkor a TWRP-n keresztül SuperSU.zippel.
De azzal is óvatosan, utánaolvasva, utánaérdeklődve!
Mert van amelyik telefon nem igazán indul újra SuperSU után...
Az mit jelent hogy nem olyan mint a régiek? Ez már több mint egy éve megvan, nekem. Azzal a rommal amivel kaptam ebben a menüben volt valami root opció. Most kínai fejlesztő rom van rajta, mert az eggyik leírásban ezt írták, hogy unlockoljam, de még csak most sikerült.
Na kinyitottam a redmi 1s-em bootloaderét, mondjuk nem volt jelentősége mert "zárt" állapotban is mindent fel tudtam telepíteni.
Találtam egy cikket:
UNLOCK REDMI NOTE 3 BOOTLOADER WITHOUT OFFICIAL PERMISSION http://xiaomitips.com/guide/unlock-redm ... ermission/
Ebből a fastboot oem unlock-go parancs a lényeg, ezután a fastboot oem device-info parancs már nyitottnak mutatta a bootladert.
Ne legyél ilyen, hát kíváncsi volt, vállalkozó szellemű és szorgalmas. Később ennyivel könnyebb lesz neki ha pl tétje is van, mert a zárt tényleg zártat jelent. Tapasztalatgyűjtésnek nem rossz ez
Elméletileg sikerült kinyitnom a bootloadert. Elfogadták a kérést és lefutott a csík 100%-ig, majd zöld volt, mind a három ikon.
Hol lehet ellenőrizni, hogy nyitott-e most a bootloader?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14