Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Újra működik a pulzusmérés!
Viszont hogy mi történt, illetve 2,5 napig mi volt vele, arról fogalmam sincs.
Remélem csak "átmeneti elmezavar" volt és nem lesz most már vele probléma!
Délután még működött a pulzusmérés, aztán feltöltöttem a band-et, és most semmi... egyszer már csinálta, akkor feltettem az itt ajánlott frissítést, és működött is. Ötlete valakinek?
Olyan van nálam most, hogy app-on belül felajánlja a 2.2.6-os frissítést, amit le is tölt, majd a telepítésnél kidobja, hogy nem lett telepítve. Ilyenkor csináljam manuálisan inkább? Ha igen, akkor honnan érdemes letölteni, hogy magyar is maradjon?
- Előttem szólóhoz annyi, hogy meg kellene próbálni a firmware-t frissíteni valahogy. Nekem is a MiFit által frissítettel javult meg. -
Üdv!
Xiaomi Redmi Note 7 (4/64) - Rom: MIUI V10 Global Stabil - Kernel: Eredeti - Recovery: Eredeti + Amazfit Bip
sziasztok. előre is bocsánat, valószínűleg rossz helyen teszem fel a kérdést, de elakadtam az mi band 2 beállításainál. az itteni mi fitt van fent mi4c telón. mellé felraktam az mi band tools. ez utóbbi viszont azzal az üzenettel leáll, hogy az android vagy valami memória menedzser kilövi. biztosan kézenfekvő helyen kellene valamit valahová állítanom, de nem találtam meg.
előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok.
Olyan segítség kellene régebben láttam hogy valaki rakott ki képet egy mi fit widget, lépésszámlálós ha jól emlékszem.
hogy tudok ilyet letölteni? 1 órája keresem de semmi.
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14