Kérdések, válaszok, megoldások

theprob
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: theprob »

GigaGabi » Tegnap, 23:15 írta:Meg uj vagyok, elnezest de nem talalok hasonlot ha igen akkor kernem a linket:
Themes kinaiul jelenik meg hiaba Clear datazok 1-5mp angol utanna visszadobja kinaira
Megoldhato hogy angolon is maradjon?
Tedd fel ezt, ez legalább full angol és alapból benne van a google services.
leming
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: leming »

Hali!

A napokban érkezett meg a Redmi note 4 pro telefonom, és én még csak kinai rommal kaptam meg, már mindent probáltam de nem tudok semmi mást felrakni rá, recoveryben el se indul csak egy rajzot ad ki a telefonrol meg a töltökábelről, fastbootban sem hajlando semmit csinálni, ebben a multitoolban látom hogy csak redmi note 3 ig van twrp is meg rom is, megprobálhatom azzal, vagy van valami ötlet hogy tudnám megoldani ezt a problémát?
Köszi!
cabzedo
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: cabzedo »

Sziasztok!

Megérkezett a Redmi Note 4 készülékem, kínai rommal, amit tegnap sikerült lecserélni a global verzióra, a következő instrukciók szerint: http://en.miui.com/thread-370620-1-1.html

Az még nem zavar, hogy angol nyelven találok meg mindent, de az a gondom, hogy a System & Device -> Additional settings -> Locale részben egyedül Kínát (China) lehet választani. Van könnyebb mód rá, hogy megváltoztathassam, vagy újra kell "flashelni" mondjuk, nem "Download only" módban?
leming
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: leming »

Én is probáltam ezekkel az instrukciókkal felrakni a globalt, de nem indult el a piros csik, nem csinált semmit. Milyen windowsbol csináltad? Én win 7 alol probáltam de semmi.
cabzedo
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Első alkalommal nálam se ment tovább piros csíknál, egy hibaüzenet lett a vége. Be is tojtam, hogy akkor lett egy drága téglám... A második nekifutásra viszont rendben lefutott a folyamat. Win 10-et használok.
zarew
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: zarew »

Urak! Egy másik fórumon egy gascili nicknevű segítőkész kolléga segített ki. Tök hülye vagyok a dologhoz, de a segítségével magyar nyelvű kellemes rom om van! Hatalmas köszönet neki!
Először egy recoveryt kell felrakni, és utána mehet a rom https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862664253
GigaGabi
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: GigaGabi »

Leirnad akkor pontosan hogyan is csinaltad lepesrol lepesre...
vagy
kb/viewarticle.php?a=20
ez a leiras alapjan kell es a letoltott zipet kell kivalasztani
cabzedo
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Igen egy step by step leírás nagyon jó lenne, mert ahogy olvastam a diskurzust a mobilarénás fórumon, nagyon kacifántosnak tűnik. Pl. nekem nincsen micro usb átalakítóm, hogy az egeret rá tudjam dugni a mobilra, mert kézzel nem lehetséges feloldani a "lakatot", stb.
gascili
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note

Hozzászólás Szerző: gascili »

[linkgomb=TWRP]https://www.androidfilehost.com/?fid=24694152805484974[/linkgomb]
Ez a TWRP a xiaomi.eu-ról van, talán egy próbát megér. Hátha életre kelti az érintőt.
1500 letöltésnél tart, csak nem kaksi.
zarew
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Hozzászólás Szerző: zarew »

Na legyen itt gascili kolléga leírása:
Töltsd le ezt: ADB_driver
Csomagold ki egy mappába mondjuk az asztalon.
A telón legyen bekapcsolva az USB hibakeresés. Tőltsd le a recoveryt : Ezt
és másold be az ADB mappájába.
Ezután a bekapcsolt telót kösd össze a pécével.
File kezelővel nyisd meg az ADB mappát. Fontos, hogy az ADB mappa megnyitása után közvetlenül a fejlécéből indítsuk a parancssort. (cmd )
Nyiss parancssort és gépeld be: adb devices
Ekkor a telón felugrik egy üzenet, hogy kb engedélyezed-e az adb kapcsolatot? Engedélyezd. Ezután ADB-n keresztül lehet telepíteni a recoveryt a következő képpen: A parancssorba bepötyögöd (bemásolod) a következő parancsokat:
1 : adb reboot bootloader A teló újraindul bootloader módban ( a képernyőn megjelenik egy kis sapkás figura)
2 : fastboot flash recovery cofface_nikel_recovery.img A parancssor mindíg kiírja, hogy sikerült e.
3 : fastboot boot cofface_nikel_recovery.img Végrehajtódik és a teló újraindul recovery módban.
Ha belépett alul húzd el a csúszkát ezzel véglegesíted a telepítést - vagy mi.
Ha nem működik az érintő kijelző, OTG átalakítót kell a telóba dugni, abba USB-s egeret, pici piros pont lesz a kurzor!
Ezután már recoveryből telepítheted az EU romot.
Rom telepítés előtt kell a data partíciót formázni, hogy írható legyen.
Kép
Ezt a ROM -ot : ROM

Ha beléptél a recoverybe, telefon kikapcsolva, hangerő fel és bekapcs. Persze lehet rögtön a recovery telepítése után is.Ha már az SD kártyán van a ROM . (nem kell kicsomagolni,úgy ahogy lejön megy a kártyára )
Csak tiszta telepítéssel,mindent törölve,formázva a telón!
Másold a ROM-ot az SD kártyára, indítsd újra recoveryben.
1. Recovery--> Mount --> System-hez pipa
2. Alul "Select Storage"--> Internal storage kiválasztása.
3. Utána Wipe menü --> Format data
4. Utána alatta a csuszka --> Swipe to Factory Reset
5. Eztán Főmenü "Install" --> kikeresed az /external_sd könyvtárban a romot és install.
6. A végén vagy újraindul, vagy a főmenüből Reboot--> System
Ja ha rootot akarsz akkor azt is másold az sd kártyára és újraindítás előtt installáld azt is
Ha később telepíted, akkor:
Recovery--> Wipe --> Advanced Pipa a cache és a dalvik cache elé --> csuszka elhúz.
utána install menü és mehet a telepítés.
Esetleg utána is mehet egy cash ás dalvik törlés --> reboot
Hajrá!

Hatalmas köszönet gascilinek ^:)^ ^:)^ ^:)^
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 4”