MiBand 2
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: MiBand 2
Annyira azért nem normális.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Kollégám is ezt mondta, a BT LE nem lehet a legjobban kihasználva a R3-on. (mint ahogy a RN2-n se)
Tapatalkkal küldve az én SM-T819 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én SM-T819 eszközömről
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
bosi
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
És tehetek valamit, hogy ez változzon, vagy tölteni kell és passz?
Természetesen nem arra gondolok, hogy töröljem az appot és dobjam jó messzire a karkötőt. ;)
Természetesen nem arra gondolok, hogy töröljem az appot és dobjam jó messzire a karkötőt. ;)
Üdv mindenkinek
Redmi 3W
Redmi 3W
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
A Xiaomi újított egy kicsit, most már fehér dobozba pakolják. (Most jött.)
Kartondobozosok! Nektek is XMSH04HM a hátsó papíron a kód?
Kartondobozosok! Nektek is XMSH04HM a hátsó papíron a kód?
Xiaomi Mi Max 4/128
-
TommyAngelo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Magyarból 2.1.8-at látok csak itt az oldalon. És nekem az is van fent a Sony-mon és nem vettem észre semmi negatívat az aksira nézve.bosi » 2016.09.15. 20:16 írta:Sziasztok,
Remélem jó helyre írom. Nem szeretnék "offolni".
Pár napja használom a Band 2-t, nagyon hasznos 'kütyü', minden funkciója működik. Viszont a MiFit telepítése előtt a Redmi 3 simán kibírta az egy napot, néha kettőt is az én szokásaim mellett.
Az appot most telepítettem, mivel nem volt rá szükségem ez előtt. Mióta fent van a 2.1.9 amit innen töltöttem le (előtte nem volt más verzió), a Redmi 3W nem bír ki egy teljes napot sem. Egész éjszaka töltőn van, délután (kora este) már tölteni kell.
Ez így normális? Mindenkinek ez van?
-
bosi
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Úgy nézem, valóban elgépeltem, én sem látok most 2.1.9-et. ;)
Azóta frissítettem a rendszeremet a 6.9.8-as romra, töröltem az innen letöltött MiFit-et és letöltöttem a play-ből, ott 2.1.9-es van. Az akku kímélőt is bekapcsoltam. Így most teljesen rendben van a fogyasztása. De nem tudom megmondani tutira, hogy melyik lépés adta a megoldást. Az akkukímélő biztosan belejátszik.
Azóta frissítettem a rendszeremet a 6.9.8-as romra, töröltem az innen letöltött MiFit-et és letöltöttem a play-ből, ott 2.1.9-es van. Az akku kímélőt is bekapcsoltam. Így most teljesen rendben van a fogyasztása. De nem tudom megmondani tutira, hogy melyik lépés adta a megoldást. Az akkukímélő biztosan belejátszik.
Üdv mindenkinek
Redmi 3W
Redmi 3W
-
kicsirizs
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Sziasztok!
Újra telepítettem a telefonomat, de előtte elfelejtettem szét párosítani a Mi Band 2-ömet a telefonnal.
Az újratelepítés után már nem tudom párosítani az eszközt a telefonnal.
Van erre valami megoldás?
Újra telepítettem a telefonomat, de előtte elfelejtettem szét párosítani a Mi Band 2-ömet a telefonnal.
Az újratelepítés után már nem tudom párosítani az eszközt a telefonnal.
Van erre valami megoldás?
-
TommyAngelo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Én ezt találtam a neten:
"Factory Reset
1. Ha nincs csatlakoztatva a Mi Band csatlakoztassuk egy telefonhoz a MiFiten (saját programján) keresztül.
2. Most a rendszer beállításokban keressük meg a Bluetooth menüt és itt válasszuk le a MiBandet. (Ne a MiFitben csináljuk!)
3. Karperec visszaáll az alapértelmezett beállításokra.
4. Örülünk a sikeres újraindításnak.
Hard Reset
1. Tegyük fel tölteni a gyári kábelével a telefont egy számítógépre.
2. Párosítsuk újra a karperecet töltés közben.
3. Örülünk a sikeres resetnek."
Ha valamelyik mukodik, plz ird meg!
"Factory Reset
1. Ha nincs csatlakoztatva a Mi Band csatlakoztassuk egy telefonhoz a MiFiten (saját programján) keresztül.
2. Most a rendszer beállításokban keressük meg a Bluetooth menüt és itt válasszuk le a MiBandet. (Ne a MiFitben csináljuk!)
3. Karperec visszaáll az alapértelmezett beállításokra.
4. Örülünk a sikeres újraindításnak.
Hard Reset
1. Tegyük fel tölteni a gyári kábelével a telefont egy számítógépre.
2. Párosítsuk újra a karperecet töltés közben.
3. Örülünk a sikeres resetnek."
Ha valamelyik mukodik, plz ird meg!
-
kicsirizs
- MIUI látogató

- 11
-
kicsirizs
- MIUI látogató

- 11
Relax » 2016.07.26. 21:54 írta:Sziasztok,
Közel 2 hete használom, elégedettséggel. Az értesítések pontosan érkeznek, de legyen pár méteren belül a telefon. Az ébresztés is jól működik és nekem kellemesebb mint a hang, határozott a rezgése, a kikapcsolásához nem kell a telefon sem, elég a gombra tenni az újat (valahol olvastam, hogy a telefonon kell megnyomni vmit, de nem).
Ha autót vezetek, nekem nem számol, szerintem érzékeli a kéz helyzetét, mert bevásárlókocsi tolásnál sem mér a lépésszámláló (vízszintes helyzet).
Használom a Mi Band Tools-t is, amivel jelenleg óránként mérem a pulzust teszt céljából. Emiatt gyorsabban merül az akku, de így is csak tegnap kellett először tölteni. Viszont ha nem vagyok telefon közelben (kb. 5m-en belül), a pulzusmérés eredménye nem jelenik meg, azt nem tárolja, de ezt írja is a program.
Egy dolog nem működik csak, a Smart lock/ Screen unlock funkció Samsung S4-en (5.0.1), nem lehet párosítani ezzel az eszközzel, mert bár látja, de nem kapcsolódóként. Szerintem a Bluetooth LE kapcsolat miatt lehet ez, emiatt fogyaszt keveset. Próbáltam Discoverable módokban is, de nem változott semmi. Ez van, talán egy firmware frissítés majd segít.
Volt egy kérdés a távolság méréssel kapcsolatban, szerintem a testmagasságból generálja, de a telefonom lépésszámlálója is így működik. Összehasonlítva azzal, egy kissé inkább alulszámol a Band 2.
A pulzusmérés egyébként jól működik, nálam minden mérés adatot ad. Az elalvás és ébredés időpontjai is pontosak. A mélyalvás algoritmusáról nem sokat tudni (talán mozdulatlanságot figyeli), de változnak a napi az adatok. A szíj nekem kényelmes, erősen rögzül, magától csak nagy behatásra oldódhat ki.
A Mi Fit program számai és betűi nagyon kicsik nekem, a Profil adatoknál szereplő számméret jobb lenne, de ez a dizájn. A Samsung S Health-el nem szinkronizál, a Google fitt-el viszont igen, bár az a program szerintem nem nagyon sikerült a fiúknak. Pl. van amikor a sétát kerékpározásnak veszi. Az időintervallumokat viszont jól mutatja és a GPS követés miatt még a megtett út is látható térképen.
Szóval ismerkedünk még és remélem javul majd a Mi Fit kivitele is.
Szia!
Olvasva a leírásodat telepítettél újra MiFit-et. Nekem a problémám az, hogy újra húztam a telefont, de előtte nem párosítottam szét az eszközt a telefonnal. Majd újra feltettem a soft-ot de már nem tudom összecsatlakoztatni a telefont a Mi Band 2-vel. Tudsz esetleg erre valamit tanácsolni. Már próbáltam másik eszközhöz párosítani és újra az eredetihez, de azt sem engette.