Kérdések, válaszok, megoldások
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Jaja, ha jól emlékszem nekem is így volt anno. Bár akkor a Google nem volt még ennyire agresszív.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
suppet
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Sziasztok!
Gondom lenne a 2 napos készülékemmel.
Este még semmi gondom nem volt vele, de reggelre elfelejtette a szolgáltatót, nem csatlakozik, bár a sim kártyát elfogadja.
Próbáltam más sim-el is, de ugyanugy mükszik, kéri a pin-kódot, de utánna semmi, se kimenő-bemenő hívás, adatforgalom 0.
Töbször probáltam rendszervisszaállítást, de az sem segített.
Várom az ötleteket.
Köszönöm
Gondom lenne a 2 napos készülékemmel.
Este még semmi gondom nem volt vele, de reggelre elfelejtette a szolgáltatót, nem csatlakozik, bár a sim kártyát elfogadja.
Próbáltam más sim-el is, de ugyanugy mükszik, kéri a pin-kódot, de utánna semmi, se kimenő-bemenő hívás, adatforgalom 0.
Töbször probáltam rendszervisszaállítást, de az sem segített.
Várom az ötleteket.
Köszönöm
-
2zsolt
- MIUI látogató

- 9
Szia!
Nem nagyon hiszem, hogy én akinek még nincs ilyen készüléke, tudok segíteni, de szerintem egy kicsit bővebben kelle
írni a hibáról. Bebootol-e rendesen, wifi, kékfog működik-e, mókoltál-e valamit rajta, a sim más eszközzel működik-e, milyen rom van rajta?
Lehet, hogy "beakadt" valamelyik app. És igen most esne jól ha teljesen lehetne áramtalanítani ( akku ki). Állítólag ezeknek az egybeöntött telefonoknak valahol van egy hardveres reset gomjuk, de hogy ezen ilyen van-e azt még nem tudom.
Egyébként honnan szerezted be?Csak az esetleges gari miatt kérdezem.
Remélem sikerül megjavítanod!
Üdv.
Nem nagyon hiszem, hogy én akinek még nincs ilyen készüléke, tudok segíteni, de szerintem egy kicsit bővebben kelle
írni a hibáról. Bebootol-e rendesen, wifi, kékfog működik-e, mókoltál-e valamit rajta, a sim más eszközzel működik-e, milyen rom van rajta?
Lehet, hogy "beakadt" valamelyik app. És igen most esne jól ha teljesen lehetne áramtalanítani ( akku ki). Állítólag ezeknek az egybeöntött telefonoknak valahol van egy hardveres reset gomjuk, de hogy ezen ilyen van-e azt még nem tudom.
Üdv.
-
2zsolt
- MIUI látogató

- 9
Itt egy egész jó leírás az eu multilang rom telepítéséhez: http://en.miui.com/thread-332713-1-1.html
Hátha valakinek segít.
Hátha valakinek segít.
-
suppet
- MIUI látogató

- 9
2zsolt » Ma, 16:08 írta:Szia!
Üdv.
Szia!
Köszi a választ. Igen a gép bebootol, a wifi müködik, a sim más teloval vígan használható.
Csak az első beüzemelés ment rajta, pár progival, amik a másik telomon is futottak.
Annyit már sikerült kiderítenem, hogy nem gyári a miui sajnos, webshopos verzio.
MIUI verzio: MIUI Global 7.5 Stabil 7.5.4.0.0(MALMIDE)
Egyenlőre itt tartok....
-
2zsolt
- MIUI látogató

- 9
Hol vásároltad?
Az előbb belinkeltem egy rom flesselési útmutatót hátha az segít. FONTOS viszont, hogy csak unlockolás után
működik a módszer,különben téglázhatod a telefont. A tiéd stabil rom, úgy gondolom nem unlockolt a bootloadered. De vannak hozzáértőbbek is, hátha ők tudnak segíteni.
Az előbb belinkeltem egy rom flesselési útmutatót hátha az segít. FONTOS viszont, hogy csak unlockolás után
működik a módszer,különben téglázhatod a telefont. A tiéd stabil rom, úgy gondolom nem unlockolt a bootloadered. De vannak hozzáértőbbek is, hátha ők tudnak segíteni.
- gombasm
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Sziasztok!
Hosszú idő után újra itt - múlt csütörtök óta kezemben a Redmi Pro, vasárnap óta már a fejlesztői eu multi rom működik rajta.
Ha valakinek valamilyen konkrét tapasztalatra van szüksége a készülékkel kapcsolatban, akkor állok rendelkezésre!
A telefon szuper, szép, jó, gyors, egyelőre teljes a megelégedettség! (3/64 GB, silver változat)
Visszavágytam a Xiaomi tulajok közé az MI3 után, kis kitérőkkel újra Xiaomi van a kezemben - mentségemre szolgáljon, hogy minden másik telefonomon is volt MIUI ;) .
Hosszú idő után újra itt - múlt csütörtök óta kezemben a Redmi Pro, vasárnap óta már a fejlesztői eu multi rom működik rajta.
Ha valakinek valamilyen konkrét tapasztalatra van szüksége a készülékkel kapcsolatban, akkor állok rendelkezésre!
A telefon szuper, szép, jó, gyors, egyelőre teljes a megelégedettség! (3/64 GB, silver változat)
Visszavágytam a Xiaomi tulajok közé az MI3 után, kis kitérőkkel újra Xiaomi van a kezemben - mentségemre szolgáljon, hogy minden másik telefonomon is volt MIUI ;) .
Redmi 5 Plus & Mi MIX 2
-
norbull
- MIUI látogató

- 9
Szia!
EU multi romban van magyar nyelv? Fényképező részét milyennek találod?
Én is pont ilyen telefont szeretnék venni 3/64.
EU multi romban van magyar nyelv? Fényképező részét milyennek találod?
Én is pont ilyen telefont szeretnék venni 3/64.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2016.09.19. 17:41-kor.
Ok: NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!!
Ok: NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!!
- gombasm
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Sokféle nyelv van benne - magyar az nincsen... Biztosan lesz hamarosan, erről a fórumgazdát kellene megkérdezni, ha jól tudom az itteni kollégák magyarítják a nemzetközi MIUI változatot - legalábbis az ő neveiket láttam már sok romban...
A fényképező részét sokat próbálgatni még nem volt időm, de nagyon jónak tűnik.
A két lencsével készült képeknek van 3D változata ill. utólagos élességállításra, háttér elmosásra is van lehetőség és a dolog működik! Ennek ára a nagyon nagy fájlméret - normál (közepes) képminőség mellett majdnem 7,5 MB lett egy képem
.
Honnan akarod venni? Gyors és vámmentes megoldást tudok javasolni, ha érdekel! (Természetesen teljesen legálisat.)
A fényképező részét sokat próbálgatni még nem volt időm, de nagyon jónak tűnik.
A két lencsével készült képeknek van 3D változata ill. utólagos élességállításra, háttér elmosásra is van lehetőség és a dolog működik! Ennek ára a nagyon nagy fájlméret - normál (közepes) képminőség mellett majdnem 7,5 MB lett egy képem
Honnan akarod venni? Gyors és vámmentes megoldást tudok javasolni, ha érdekel! (Természetesen teljesen legálisat.)
Redmi 5 Plus & Mi MIX 2
-
norbull
- MIUI látogató

- 9
Csakis a Spemall-tól venném kuponnal.
Bár a Cool 1 jobban tetszik. :s
De így hogy még mindig nincs magyar nyelv.
Biztos várni kell vagy 3 hónapot mint a MAX nál.
Bár a Cool 1 jobban tetszik. :s
De így hogy még mindig nincs magyar nyelv.
Biztos várni kell vagy 3 hónapot mint a MAX nál.