Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések

xabolcs
Beta tesztelő
Beta tesztelő
10
Telefonom: Egyéb

Medálok

Re: Redmi 3/Pro első lépések

Hozzászólás Szerző: xabolcs »

Ha javasolni szeretnel, ahogy Milestone2 tette, akkor ott, ahol Milestone2 tette. Par hozzaszolassal feljebb. :D

Ha beszelgetni szeretnel a heti frissitesekrol, akkor azt a heti frissites topikokban teheted!
darnaiadam
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: darnaiadam »

Köszi szépen!
hatvania
MIUI Tag
MIUI Tag
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: hatvania »

Srácok!

Letöltöttem a "Akkor Fastboot GLOBAL rom innen Redmi 3 Latest Global Developer Version Fastboot File Download" -nak megfelelően a romot, de "IDO" benne van, de "HM3"-t nem látok a nevében. Rosszat szedtem le?
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

IDO = Redmi 3 / Redmi 3 Prime

LAND = Redmi 3S / Redmi 3S Prime / Redmi 3X
hatvania
MIUI Tag
MIUI Tag
10

Köszönöm a gyors választ! :)
hatvania
MIUI Tag
MIUI Tag
10

Felment sikeresen a rom, de nem indult újra. Segítettem neki, újraindult de bejött egy kép a telo képével, alul pcsuite.mi.com felirattal.....és ennyi...:) A képen az usb csatit mutatja ahogy csatlakozik a telohoz.

ELINDULT.....
zoard
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: zoard »

Még flashelés előtt elakadtam:
Felment Mi Flash 2016.04.04.0 (egyel korábbit töltöttem le ajánlás szerint), időnként kiírta hogy drivert nem tudott felrakni, de hogy mit azt nem...
Felment Mi PC Suite 3.2.1.3111
Engedélyeztem az usb hibakeresést.
Csatlakoztattam kábelen a redmi-t.
Recovery módba kapcsolás megy.
Miflash frisítgetésre sem látja.

Amit még próbáltam:
telefon elindít.Engedélyeztem az usb hibakeresést.
Winnek nem sikerült drivereket felraknia (usb debug nélkül egyébként a win kezeli az eszközt. Háttértérat látja)
Kikapcsoltam MTP-t, bekapcsoltam PTP-t . Ekkor laptopon driverkeresés windowsban de ez is sikertelenre futott.
Kikapcsoltam mindkettőt, így is ugyanaz lett az eredmény.
USB-k végigpróbálására aztán végül azt sikerült elérni hogy unknown android device van, a properties-ében android composite device ADB interface, usb composite device, vlamint xiaomi composite mdb device mind working properly.
de sajnos ekkor is az MI Suite-ban a csatlakozáskor elkezdi látni a redmi 3-at, majd sikertelen lesz a csatlakozás.
Laptop, telefon újraindításokon túl vagyok.

telefonon ADB/ADT útján telepített alkalmazások ellenőrzése developer beállítást kikapcsoltam.
Eredmény továbbra se jó.
Thinkpad T500 laptop, w7, 64bit, angol
Bagoly29
MIUI imádó
MIUI imádó
10

Hozzászólás Szerző: Bagoly29 »

A Mi flash download illetve fastboot módban látja a telót. Ha csak recoverybe lépsz még nem látja. Ha a gyári kínai recovery bejön katt a download módra vagy a fastbootra utána várd meg míg a win felismeri majd miflash-el nézd meg hogy látja-e.
Bagoly29
MIUI imádó
MIUI imádó
10

Hozzászólás Szerző: Bagoly29 »

Akkor célszerű letörölni minden progit és kezdeni előlről a telepítéseket. Válassz még korábbi miflash verziót azzal hátha sikerül.
noomaad6
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: noomaad6 »

Helló. Pár hónapja vettem egy Redmi 3 készüléket. Alapból valamilyen gagyi ROM volt rajta mert félig volt magyar és rengeteg kínai szemét volt rajta. Az itteni leírások alapján lépésről lépésre a bootloader feloldása nélkül flash all opcióval felraktam a legújabb ROM-ot. Az lenne a problémám,hogy az akkumulátor ideje gyengébb min eddig volt és az Android Rendszer és Google play szolgáltatások fogyasztanak a legtöbbet. Az akku legalább 60%-át. Próbálkoztam gyári visszaállítással de fél óra használat után úgy látom,hogy ismét ugyan azok az alkalmazások fogyasztanak sokat. Ráadásul a gyári visszaállítás során a belső tárolón lévő fényképek,zenék megmaradtak csak az alkalmazások és annak adatai törlődtek. Valakinek lenne valami tippje,hogy mit kellene tennem vagy esetleg mi a probléma? Várjak a heti frissítésre és rakjam újra akkor az egész rendszert? Az eddigi 7-8-9 óra kijelzőidő helyett most alig bírja 5 óráig. A válaszokat előre is köszönöm! :)
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”