Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések
-
Newlott
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Re: Redmi 3/Pro első lépések
Sikerült feltennem köszönöm a helpet!!!
fastboot ban indítottam a telót, ekkor már gépre volt dugva vártam vele kicsit utána cmd -> fastboot oem edl / megvártam míg települ egy bizonyos driver, amit minden fastboot oem edl után kiírt a gép, legalábbis nálam és csak utána indítottam el ezzel: MiFlash 2016.04.01.0 64 bit beillesztettem mindent ahogy kell, refresh-kor com10-et írt ki és nem valami sok számos betűs etvászt, ami nekem a problémám volt ugye, és így sikerült felraknom a MIUI 7.5.9.0 Stable-t, nem magyar de majd utánanézek annak is, még1x BIG thx! 
-
zsola
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite
Sziasztok.
Megtudna valaki mondani, hogy a "global_images_V7.5.2.0.LAIMIDE" rom tartalmaz-e magyar nyelvet?
Meg ha nem tetszene ezzel lehet BL nyitni?
Előre is köszönöm.
Megtudna valaki mondani, hogy a "global_images_V7.5.2.0.LAIMIDE" rom tartalmaz-e magyar nyelvet?
Meg ha nem tetszene ezzel lehet BL nyitni?
Előre is köszönöm.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Nem. Stabil nem tartalmaz.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
zsola
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite
-
d3t0x93
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, eddig miui 7 volt fenn, felraktam a globalt, minden rendben. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell beállítani, hogy amikor kiütöm az összes programot, legyen amit megtart (konkrétan a MiFit alkalmazás miatt lenne érdekes)? Egyszerűen nem találom, hogy mit és hogyan kellene bekattintgatnom, hogy ne zárja be amit nem akarok.
A választ előre is köszönöm!
Segítséget szeretnék kérni, eddig miui 7 volt fenn, felraktam a globalt, minden rendben. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell beállítani, hogy amikor kiütöm az összes programot, legyen amit megtart (konkrétan a MiFit alkalmazás miatt lenne érdekes)? Egyszerűen nem találom, hogy mit és hogyan kellene bekattintgatnom, hogy ne zárja be amit nem akarok.
A választ előre is köszönöm!
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
Mikor meg van nyitva az alkalmazás az első gombot megnyomod és lefelé huzod azt az alkalmazást amit megakarsz tartani és a kis lakatra kattintasz.
-
d3t0x93
- MIUI látogató

- 10
Á, nagyon köszönöm! (:
Nem tudom, hogy ez mennyire új dolog, de valahogy sose találkoztam még ezzel, ami kellett az mindig megtartotta magát.
Nem tudom, hogy ez mennyire új dolog, de valahogy sose találkoztam még ezzel, ami kellett az mindig megtartotta magát.
-
BirLas
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Sziasztok!
Vettem egy Redmi 3-at, amin jelenleg a MIUI Global 7.3 (7.3.2.0.0 ) van fent. A problémám az, hogy bejelentkezek a play áruházba, ami alapból rajta van. Feltelepítem magamnak a programokat (Youtube, Viber, Hangouts), majd kis idő múlva a play áruház nem indul el, arra hivatkozva hogy jelentkezzek be újra. Próbáltam leszedni a legfrissebb play-t vagy a play szolgáltatásokat, egyik sem segített. Mi lehet a legegyszerűbb megoldás arra, hogy ezt a hibát kiküszöböljem? Rakjak rá egy másik ROM-ot? Melyiket ajánljátok, ha semmi extrára nincs szükség csak egy használható telefonra?
Köszönöm!
BirLas
Vettem egy Redmi 3-at, amin jelenleg a MIUI Global 7.3 (7.3.2.0.0 ) van fent. A problémám az, hogy bejelentkezek a play áruházba, ami alapból rajta van. Feltelepítem magamnak a programokat (Youtube, Viber, Hangouts), majd kis idő múlva a play áruház nem indul el, arra hivatkozva hogy jelentkezzek be újra. Próbáltam leszedni a legfrissebb play-t vagy a play szolgáltatásokat, egyik sem segített. Mi lehet a legegyszerűbb megoldás arra, hogy ezt a hibát kiküszöböljem? Rakjak rá egy másik ROM-ot? Melyiket ajánljátok, ha semmi extrára nincs szükség csak egy használható telefonra?
Köszönöm!
BirLas
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
Első hozzászólás. Miui 8 Global developer. Egyszerűen telepíthető, magyar, frissül OTA-n, nem kell bűvészkedni...
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
-
BirLas
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3 Pro