Amúgy csak icipici rosszindulattal: az utolsó 5 oldalon kb nagyonsokszor le volt írva...
Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások
- pilu1978
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Re: Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások
5.12.17 az. Keresel egyet (miuihu/multi/gyári tökmindegy csak cancro legyen), és a gyári recoveryvel addig telepíted újra és újra (max 2x kell) amíg a diskinfo app azt nem mondja, hogy a system partíció 1,2gb. Utánna twrp-vel bármilyen rom mehet, vagy a gyárival mehet global rom is az en.miui.com-ról (van madzsar benne, olyan kilencvensok százalékos fordítással).
Amúgy csak icipici rosszindulattal: az utolsó 5 oldalon kb nagyonsokszor le volt írva...
- Liliomfi68
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
köszi a segitséget, csak nem jött össze, olvastam még egy bootloader nyitásról is, de elébb végig olvasok mostmár mindent és azután kérdezek ;)
Redmi Note 5 Pro. MIUI 10 Global 8.7.12 Béta
- pilu1978
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Valami nem fajin...
Most akkor milyen telefonról van szó? A mi4 (cancro, csak egy "mi" és egy 4-es) NEM zárt loaderes, szemben a többi mi4-el (mi4i, mi4c, mi4s), amin kell loadert nyitni.
Szóval miui magyarország multitool kell (vagy az ősi cancro recovery telepítő), azzal gyári mirecovery.
5.12.17 CANCRO rom felrak updaterrel/recoveryvel.
Diskinfo app: ha a system ~600 mega, akkor az előző lépés újra, ha ~1.2gb, akkor a gyári recoveryvel mehet fel GYÁRI global rom (sok guglival, jó magyarral, kínai szutykok nélkül), minden egyéb rom twrp recoveryvel.
MINDEN EGYÉB MI4 (i, c, s) EGYÉB HELYEN KERESENDŐ!!!
Bootloadert ne nyiss, mert nincs zárva...
Szerk.: ha ez így nem megy, akkor egy fastboot romot kell felrakni mert valami el van szekszuálva, de nagyon.
Most akkor milyen telefonról van szó? A mi4 (cancro, csak egy "mi" és egy 4-es) NEM zárt loaderes, szemben a többi mi4-el (mi4i, mi4c, mi4s), amin kell loadert nyitni.
Szóval miui magyarország multitool kell (vagy az ősi cancro recovery telepítő), azzal gyári mirecovery.
5.12.17 CANCRO rom felrak updaterrel/recoveryvel.
Diskinfo app: ha a system ~600 mega, akkor az előző lépés újra, ha ~1.2gb, akkor a gyári recoveryvel mehet fel GYÁRI global rom (sok guglival, jó magyarral, kínai szutykok nélkül), minden egyéb rom twrp recoveryvel.
MINDEN EGYÉB MI4 (i, c, s) EGYÉB HELYEN KERESENDŐ!!!
Bootloadert ne nyiss, mert nincs zárva...
Szerk.: ha ez így nem megy, akkor egy fastboot romot kell felrakni mert valami el van szekszuálva, de nagyon.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Mi4 bootloader sem nyitható, sem zárható.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Zoliu
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Sziasztok!
Új vagyok még itt, sokáig Samsung készülékeken használtam MIUI-t, S2-őn, S4-en.
Pár hónapja van MI4-em, és sajna gondom is vele.
Próbáltam mindenféle romot rajta (gyárilag 4.4 volt rajta, ezen kívül global 6.7.29, global 7.5.1.0, huglobal 6.8.4_6.0.1_3 stabil is, fejlesztői is), de sajnos a tünet ugyanaz.
Random módon újraindulgat.
Mindig csak standby-ba, akkor sose ha valamit csinálok rajta.
Volt, hogy reggel így "fogadott", mondjuk az ébresztés az működött rajta rendesen csak utánna a press PIN fogadott nem a megszokott kezdőképernyőm.
Jelenleg nincs több ötletem, bármilyen tapasztalatot ötletet szivesen fogadok.
Új vagyok még itt, sokáig Samsung készülékeken használtam MIUI-t, S2-őn, S4-en.
Pár hónapja van MI4-em, és sajna gondom is vele.
Próbáltam mindenféle romot rajta (gyárilag 4.4 volt rajta, ezen kívül global 6.7.29, global 7.5.1.0, huglobal 6.8.4_6.0.1_3 stabil is, fejlesztői is), de sajnos a tünet ugyanaz.
Random módon újraindulgat.
Mindig csak standby-ba, akkor sose ha valamit csinálok rajta.
Volt, hogy reggel így "fogadott", mondjuk az ébresztés az működött rajta rendesen csak utánna a press PIN fogadott nem a megszokott kezdőképernyőm.
Jelenleg nincs több ötletem, bármilyen tapasztalatot ötletet szivesen fogadok.
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
Szia !
Nekem azt mondták , hogy először telepítsem fel a 7.2.11.0 ROM-ot és utánna a 7.3.2.0 ROM-ot és esetleg megszünnhet a véletlenszerű újraindulás.
Eme fórum 49-dik oldalán segítettek nekem is , ha onnan olvasgatnál esetleg több infót kapnál.
De ezt is olvasd el, ha minden kötél szakad:
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=2103
Nekem azt mondták , hogy először telepítsem fel a 7.2.11.0 ROM-ot és utánna a 7.3.2.0 ROM-ot és esetleg megszünnhet a véletlenszerű újraindulás.
Eme fórum 49-dik oldalán segítettek nekem is , ha onnan olvasgatnál esetleg több infót kapnál.
De ezt is olvasd el, ha minden kötél szakad:
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=2103
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
Zoliu
- MIUI látogató

- 10
Szia!
Köszönöm az infót, elkezdtem olvasni.
Nagyon sok új infót találtam.
Pl. a 2 partició, nekem is olyan volt gyárilag, dehát hülyeúr (azaz én) először nem olvas meg kérdez, hanem csinálja
Szóval felraktam a TWRP-t meg elkezdtem a mindenféle romokat telepíteni, de az összevonás kimaradt.
Volt egy olyan pillanat amikor azt mondta, hogy biztos akarok reboot-ot?
Merthogy nincs működő op.rendszerem, és tényleg nem volt, mindegy megoldottam, meg ezek szerint valamikor megoldódott a partició egyesítés is, nem tudatosan csináltam, nyilván a miui volt az okos nem én.
Tegnap feltettem egy global 6.7.29-et, az lefrissítette magát, jelenleg
Android verzió: 6.0.1 MMB29M
MIUI verzió: MIUI 8 GLOBAL, 6.8.11 Beta.
Hogy lekopogjam tegnap délután óta még nem volt reboot, viszont letörölte a TWRP-met megint MiRecovery van, de csak 1 particióval.
Van még mit tanulnom a témában
Azért cseréltem le a Samsung telókat, mert úgy gondoltam, hogy a saját hardverén egyszerűbb lesz a MIUI, jelenleg ebben még nem vagyok biztos, de majd alakul
Köszönöm az infót, elkezdtem olvasni.
Nagyon sok új infót találtam.
Pl. a 2 partició, nekem is olyan volt gyárilag, dehát hülyeúr (azaz én) először nem olvas meg kérdez, hanem csinálja
Szóval felraktam a TWRP-t meg elkezdtem a mindenféle romokat telepíteni, de az összevonás kimaradt.
Volt egy olyan pillanat amikor azt mondta, hogy biztos akarok reboot-ot?
Merthogy nincs működő op.rendszerem, és tényleg nem volt, mindegy megoldottam, meg ezek szerint valamikor megoldódott a partició egyesítés is, nem tudatosan csináltam, nyilván a miui volt az okos nem én.
Tegnap feltettem egy global 6.7.29-et, az lefrissítette magát, jelenleg
Android verzió: 6.0.1 MMB29M
MIUI verzió: MIUI 8 GLOBAL, 6.8.11 Beta.
Hogy lekopogjam tegnap délután óta még nem volt reboot, viszont letörölte a TWRP-met megint MiRecovery van, de csak 1 particióval.
Van még mit tanulnom a témában
Azért cseréltem le a Samsung telókat, mert úgy gondoltam, hogy a saját hardverén egyszerűbb lesz a MIUI, jelenleg ebben még nem vagyok biztos, de majd alakul
- TomiOhl
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
Csak a particionálás miatt volt kavarodás, mostmár egyszerű lesz, elhiheted. 
Nálam nem indulnak újra ezek az új Globalok, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy 6.3.3 óta semmi.
Nálam nem indulnak újra ezek az új Globalok, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy 6.3.3 óta semmi.
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
Használhatod esetleg a Multitool-t is.Biztos a segítségedre lesz.
Ha továbbra is van újraindulás és esetleg nem zavar,hogy a SIM nem kéri a PIN kódot,akkor ki is kapcsolhatod ezt a biztonsági funkciót és akkor észre se veszed ,hogy újraindult.
Ha továbbra is van újraindulás és esetleg nem zavar,hogy a SIM nem kéri a PIN kódot,akkor ki is kapcsolhatod ezt a biztonsági funkciót és akkor észre se veszed ,hogy újraindult.
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
-
Zoliu
- MIUI látogató

- 10
Remélem igazad lesz, egyenlőre jól működik.TomiOhl » Ma, 15:34 írta:Csak a particionálás miatt volt kavarodás, mostmár egyszerű lesz, elhiheted.