Nekem ez a lépés lehet nem világos, lehet nálam is segítene, hol van a három pont?trebrona » 8 perccel ezelőtt írta:updater alkalmazás=>jobb fent három pont=>reboot to recovery
Így sem?
[PC] MIUI Magyarország MultiTool 0.9v
-
albanlabszag
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
Re: MIUI Magyarország MultiTool 0.8d
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Megelőztél. 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bagoly29 2016.08.09. 23:18-kor.
-
albanlabszag
- MIUI látogató

- 10
köszönöm a képet, így már világos.
megcsináltam, utána ugye indul a twrp és ugyanúhgy elszáll a Starting ADB sideload feature... alatt, ami ugye a chache-ek bepipálása után következő lépés
:S
megcsináltam, utána ugye indul a twrp és ugyanúhgy elszáll a Starting ADB sideload feature... alatt, ami ugye a chache-ek bepipálása után következő lépés
-
Vizharan
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3
Sziasztok!
(Előre is elnézést ha nem a megfelelő fórumba írom a kérdést, de nem tudtam eldönteni, hogy hova is írjam. Kezdő vagyok még a telefonokkal kapcsolatosan, de mielőtt neki fogtam több száz oldalnyi fórumbejegyzést átolvastam. )
Van egy Redmi Note 3 Pro telefonom, amire megigényeltem a bootloader nyitást, amit rendben meg is kaptam.
Sajnos a készüléken egy tákolt webshopos rom volt ezért nem engedte nyitni a bootloadert. Feltelepítettem a legfrissebb china dev fastboot rom-ot és ezzel már engedte is nyitni a bootloadert. Természetesen nem ezzel a rommal szerettem volna használni a telefont, ezért a multitool-al feltelepítettem TWRP-t, hogy annak segítségével feltelepítsem a MIUI8 6.8.4 global dev romot. Tiszta telepítéssel csináltam, pontosan úgy ahogy le volt írva. Miután végzett a telepítéssel rányomtam, hogy reboot system és miután bekapcsolt, csak a mi logo világít és nem megy tovább. Ez kb. 35-40 perce tart. Valaki tudna megoldást javasolna? Előre is köszönöm a segítséget.
(Előre is elnézést ha nem a megfelelő fórumba írom a kérdést, de nem tudtam eldönteni, hogy hova is írjam. Kezdő vagyok még a telefonokkal kapcsolatosan, de mielőtt neki fogtam több száz oldalnyi fórumbejegyzést átolvastam. )
Van egy Redmi Note 3 Pro telefonom, amire megigényeltem a bootloader nyitást, amit rendben meg is kaptam.
Sajnos a készüléken egy tákolt webshopos rom volt ezért nem engedte nyitni a bootloadert. Feltelepítettem a legfrissebb china dev fastboot rom-ot és ezzel már engedte is nyitni a bootloadert. Természetesen nem ezzel a rommal szerettem volna használni a telefont, ezért a multitool-al feltelepítettem TWRP-t, hogy annak segítségével feltelepítsem a MIUI8 6.8.4 global dev romot. Tiszta telepítéssel csináltam, pontosan úgy ahogy le volt írva. Miután végzett a telepítéssel rányomtam, hogy reboot system és miután bekapcsolt, csak a mi logo világít és nem megy tovább. Ez kb. 35-40 perce tart. Valaki tudna megoldást javasolna? Előre is köszönöm a segítséget.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Használd a Multitool-t
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
Vizharan
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3
Próbálom, de újabb problémával szembesültem. Sikerült visszarakni a china dev rom-ot a telefonra, de ha recovery mode-ban akarom indítani a telefont akkor az a kép jön fel amin azt mutatja, hogy a telefonba dugjam be az usb kábelt. Ez elvileg akkor történik, ha zárt a bootloader, de két módszerrel is ellenőriztem, hogy a telefonomon nyitva van. Esetleg erre tudnál valami megoldást javasolni? Köszönöm!
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Ajánlom, hogy a MULTITOOL-ban az alternatív recovery telepítést válaszd ki, és egy Cofface féle TWRP-t tegyél fel a telóra. Persze előtte töltsd le az XDA oldaláról, nevezd át recovery.img-nek és másold be a MULTITOOL gyökérkönyvtárába.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Kérhetem a telefon fórumába folytatni? Kezdeni is ott kellett volna!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
albanlabszag
- MIUI látogató

- 10
Helló,
igazából a MultiTool telepítéssel akadtam el, ezért kérdeztem meg itt is. Amúgy sajnos azóta sem megy... már az ADB driver-eket is újratettem a gépen és semmi :S
igazából a MultiTool telepítéssel akadtam el, ezért kérdeztem meg itt is. Amúgy sajnos azóta sem megy... már az ADB driver-eket is újratettem a gépen és semmi :S