[ROM] MIUIHU V6 5.8.9
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: [ROM] MIUIHU V6 4.9.19.
Napi használatra már simán jó. Legalábbis nekem az ég egy adta világon semmi bajom vele. Ébreszt, zenél, játszik, egész nap wifi, mobilnet, fényképezés, csetelés. Google és MiCloud szinkron megy rendesen, led villog ahogy kell, rakd fel nyugodtan, de a MIUIHU verziót, a többi khmmm.... gagyi! 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
s4tch
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi3
bug nem nagyon volt benne korábban sem. a letöltés app volt hajlamos leállni, ezen kívül - ha tiszta telepítést csináltál - nem volt gond - persze azon kívül, hogy egy valagnyi funkció hiányzik. én az első nyilvános release óta használom a 6-os miuit, és csípem. persze ha mondjuk hallgatnék zenét a telefonon, akkor nagyon hiányozna a lockscreen widget, de ezen kívül szerintem megfelelő a rendszer, és gyorsabb, szebb, jobb a memóriamenedzsment, mint v5 alatt.petrot írta:Srácok, hogy áll most a MIUI 6? Az első verzió használhatatlansága miatt még maradtam a V5-nél. Érdemes újra tenni egy próbát, vagy még mindig tele van buggal?
az a jó hír, hogy xiaomi telefonokon pofonegyszerű rendszert cserélni, úgyhogy ha nem tetszik, 20 perc alatt adatokkal együtt vissza lehet pakolni a régi rendszert. a fontos adatokról mentést kell készíteni (titanium backuppal is), és nem lesz gond.
xiaomi mi3 okosságok | http://bit.ly/1AZZLrw
- petrot
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Zárképernyőn van 2 zene gomb, indítás, következő szám. A fényképezőgépben még minimális a beállítás, de ha jól láttam, portolták a V5 kamerát. Angol fórumon fent vam.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
boz93
- MIUI rajongó

- 11
Melyik verzióban van a záróképernyőn zene gomb? Mert nekem nincs a 4.9.19-en. És nekem is hiányzik 
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
-
s4tch
- MIUI rajongó

- 12
oké, de ahhoz 1. mindenképp le kell húzni az értesítési sávot, 2. ha van épp aktuális értesítésed, akkor át kell váltani az értesítési sáv kapcsolókat tartalmazó képernyőjére. nem nehéz belátni, hogy ehhez képest a lockscreen widget kényelmesebb volt.
egyébként szerintem sokkal tetszetősebb a v6, de az ilyen apróságokat igazán visszapakolhatnák bele.
egyébként szerintem sokkal tetszetősebb a v6, de az ilyen apróságokat igazán visszapakolhatnák bele.
xiaomi mi3 okosságok | http://bit.ly/1AZZLrw
-
boz93
- MIUI rajongó

- 11
Osztom az előttem szólót plusz én szeretem a pin kódos képernyő zárat és ott nem lehet értesítő sávot le húzni
-
Lacitomi
- MIUI látogató

- 11
Sziasztok, én 3 hete vettem egy MI3-at. nagyon meg vagyok vele elégedve. Aznap mikor kihozta a posta, pénteki nap volt és ki is jelezte hogy új frissítés van, le is frissített a rendszer 4.8.22-re. Viszont már ez a 2. hét és azóta is naprakésznek írja a rendszert, pedig ha jól tájékozódtam azóta már MIUI 6 is megjelent. Tehát a kérdésem, hogy mi lehet az oka, hogy nem frissít a telóm? Vagy elképzelhető hogy később ha végleges verziójú lesz a 6-os le fogja frissíteni magát? Azt is olvastam valahol, hogy a heti frissítések nem mindig stabil verziók, ez esetben hol tudom beállítani, hogy ezeket a weekly romokat is automatikusan leszedje a rendszer? Köszi előre is. És bocs ha béna a kérdés, de nekem nem egyértelmű 
-
boz93
- MIUI rajongó

- 11
Az eddigi tapasztalatok alapján ez még csak béta azért nincs ota. (szerintem)