Redmi 3 Pro

Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Re: Redmi 3 Pro

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

Kicsit olvass utána kérlek a menetnek, jelenleg nincs Global, kínai stabil és fejlesztői van.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 Pro eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
novakalex
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: novakalex »

Tudom, hogy csak az van. 16-án lesz global.
rDAVE
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: rDAVE »

Hali, nemrég vettem egy ilyen telefont, viszont van egy fura hiba, amit nem értek. Némelyik játék alatt bekrepálnak az érintőgombok és a kijelző is vagy lassan vagy egyáltalán nem reagál. A telefon nem fagy le, se a játék. A fizikai gombokra is reagál. Ha valahogy kiszenvedem magam a játékból, akkor ismét normális, de ha visszaváltok rá, akkor ugyanaz. A webshopos tákolt miui 7.2 és a gyári miui 8 béta is csinálja. Google play és a gyári Games appól is szedtem már le, mindkettőnél akadtak ilyen játékok. Miért van ez? Valamit lehet neki csinálni?
hevgab
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: hevgab »

Sziasztok!

Elég bosszantó problémám adódott: nem tudom átállítani az egyszer már beállított zárolási képernyő jellegét.
Próbáltam már az ujjlenyomat megadását, nem tudtam átállítani. Ezután következett a gyári adatok visszaállítása... utána megadtam azt, hogy csak kódot kérjen. Ugyan ez a helyzet, nem tudom átállítani. A következő történik ilyenkor, ha a már meglévő dolgot akarom átállítani:

Belépek a "Lock screen & fingerprint" menübe, ott kiválasztom a "Jelszó és ujjlenyomat" menüt, de amint oda belépek, ott teljesen fehér a képernyő, és kidob a "Beállítások" menübe. Mit csináljak? Nagyon új a készülék... vigyem vissza, vagy valahol máshol kell beállítani a dolgokat? Ez egyáltalán minden készüléknél így működik, vagy én fogtam ki hibásat?

Várom segítségeteket!

Üdv
hevgab
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Az előzőekhez egy kis érdekesség: ha kikapcsolom a wifit meg az adatok fogadását, akkor a "Jelszó és ujjlenyomat" menüben már kéri a jelenlegi zárolási képernyőhöz adott kódot (ha pin, akkor azt, ha minta, akkor azt), de mindezt háromszor kell beírnom/lerajzolnom, de ezek után nem történik semmi, csak kidob a főképernyőre megint... tehát valami szoftveres probléma lehet, de mi?????? Ha kikapcsolok dolgokat, akkor valamit csinál, de azt sem jól...
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

Milyen rom van fent?

Állítsd át angolra a nyelvet addig, amíg beállítod, amit szeretnél.

Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
hevgab
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Magyar nyelv, a legújabb, elindítva a szoftverfrissítést nem írta, hogy lenne újabb.

Angolra átállítottam, ott semmilyen probléma nem volt az átállítással. Ez akkor most mit jelent? Hogyan fog helyesen működni magyarul a telefonom? Egy későbbi frissítés fogja megoladni? Minden magyar menüs ilyen, vagy csak az enyém?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hevgab 2016.07.28. 08:42-kor.
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

"Magyar nyelv, a legújabb, elindítva a szoftverfrissítést nem írta, hogy lenne újabb."
Azt ugye tudod, hogy ez semmit nem jelent?

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
iPhone 12 Pro
hevgab
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Akkor hogy kell a legújabbat felrakni? Eddig nem volt ilyen bütykölős telefonom... tudnál adni egy részletes bemutató linket, vagy leírást, hogy ne vesszen el a garancia?
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

Aláírásomban a válasz, de amúgy most mi van fent?
Egyébként kicsi bug, valszeg javítva lesz.

Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”