Redmi 3 Pro
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Redmi 3 Pro
Kicsit olvass utána kérlek a menetnek, jelenleg nincs Global, kínai stabil és fejlesztői van.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 Pro eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
novakalex
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
rDAVE
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Hali, nemrég vettem egy ilyen telefont, viszont van egy fura hiba, amit nem értek. Némelyik játék alatt bekrepálnak az érintőgombok és a kijelző is vagy lassan vagy egyáltalán nem reagál. A telefon nem fagy le, se a játék. A fizikai gombokra is reagál. Ha valahogy kiszenvedem magam a játékból, akkor ismét normális, de ha visszaváltok rá, akkor ugyanaz. A webshopos tákolt miui 7.2 és a gyári miui 8 béta is csinálja. Google play és a gyári Games appól is szedtem már le, mindkettőnél akadtak ilyen játékok. Miért van ez? Valamit lehet neki csinálni?
-
hevgab
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!
Elég bosszantó problémám adódott: nem tudom átállítani az egyszer már beállított zárolási képernyő jellegét.
Próbáltam már az ujjlenyomat megadását, nem tudtam átállítani. Ezután következett a gyári adatok visszaállítása... utána megadtam azt, hogy csak kódot kérjen. Ugyan ez a helyzet, nem tudom átállítani. A következő történik ilyenkor, ha a már meglévő dolgot akarom átállítani:
Belépek a "Lock screen & fingerprint" menübe, ott kiválasztom a "Jelszó és ujjlenyomat" menüt, de amint oda belépek, ott teljesen fehér a képernyő, és kidob a "Beállítások" menübe. Mit csináljak? Nagyon új a készülék... vigyem vissza, vagy valahol máshol kell beállítani a dolgokat? Ez egyáltalán minden készüléknél így működik, vagy én fogtam ki hibásat?
Várom segítségeteket!
Üdv
Elég bosszantó problémám adódott: nem tudom átállítani az egyszer már beállított zárolási képernyő jellegét.
Próbáltam már az ujjlenyomat megadását, nem tudtam átállítani. Ezután következett a gyári adatok visszaállítása... utána megadtam azt, hogy csak kódot kérjen. Ugyan ez a helyzet, nem tudom átállítani. A következő történik ilyenkor, ha a már meglévő dolgot akarom átállítani:
Belépek a "Lock screen & fingerprint" menübe, ott kiválasztom a "Jelszó és ujjlenyomat" menüt, de amint oda belépek, ott teljesen fehér a képernyő, és kidob a "Beállítások" menübe. Mit csináljak? Nagyon új a készülék... vigyem vissza, vagy valahol máshol kell beállítani a dolgokat? Ez egyáltalán minden készüléknél így működik, vagy én fogtam ki hibásat?
Várom segítségeteket!
Üdv
-
hevgab
- MIUI látogató

- 10
Az előzőekhez egy kis érdekesség: ha kikapcsolom a wifit meg az adatok fogadását, akkor a "Jelszó és ujjlenyomat" menüben már kéri a jelenlegi zárolási képernyőhöz adott kódot (ha pin, akkor azt, ha minta, akkor azt), de mindezt háromszor kell beírnom/lerajzolnom, de ezek után nem történik semmi, csak kidob a főképernyőre megint... tehát valami szoftveres probléma lehet, de mi?????? Ha kikapcsolok dolgokat, akkor valamit csinál, de azt sem jól...
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Milyen rom van fent?
Állítsd át angolra a nyelvet addig, amíg beállítod, amit szeretnél.
Állítsd át angolra a nyelvet addig, amíg beállítod, amit szeretnél.
-
hevgab
- MIUI látogató

- 10
Magyar nyelv, a legújabb, elindítva a szoftverfrissítést nem írta, hogy lenne újabb.
Angolra átállítottam, ott semmilyen probléma nem volt az átállítással. Ez akkor most mit jelent? Hogyan fog helyesen működni magyarul a telefonom? Egy későbbi frissítés fogja megoladni? Minden magyar menüs ilyen, vagy csak az enyém?
Angolra átállítottam, ott semmilyen probléma nem volt az átállítással. Ez akkor most mit jelent? Hogyan fog helyesen működni magyarul a telefonom? Egy későbbi frissítés fogja megoladni? Minden magyar menüs ilyen, vagy csak az enyém?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hevgab 2016.07.28. 08:42-kor.
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
"Magyar nyelv, a legújabb, elindítva a szoftverfrissítést nem írta, hogy lenne újabb."
Azt ugye tudod, hogy ez semmit nem jelent?
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Azt ugye tudod, hogy ez semmit nem jelent?
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
iPhone 12 Pro
-
hevgab
- MIUI látogató

- 10
Akkor hogy kell a legújabbat felrakni? Eddig nem volt ilyen bütykölős telefonom... tudnál adni egy részletes bemutató linket, vagy leírást, hogy ne vesszen el a garancia?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Aláírásomban a válasz, de amúgy most mi van fent?
Egyébként kicsi bug, valszeg javítva lesz.
Egyébként kicsi bug, valszeg javítva lesz.