Kérdések, válaszok, megoldások

szamototo
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: szamototo »

Sziasztok!
Nemrég vettem egy Redmi3 at, nekem teljesen bejött a galaxy s ek után. Nagyon hosszú a fórum és nincs időm átnézni, megkeresni a bluetooth problémámra a választ. Lenne kedves valaki segíteni mit tegyek. Bármilyen fülessel az én hangom hallhatatlan ( :-) ) . Viszont a kocsi bluetooth kihangosítójával jó. Mit tegyek? Milyen kihangosítót vegyek vagy lehet e a készülékkel valamit tenni, hogy jó legyen? 7.1.1.0. van rajta amivel az eustock adta.
Előre is köszönöm!!
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

Farkas » 35 perccel ezelőtt írta:Sziasztok,

Egyik ismerősöm mikor Kínában volt pár hete vett egy Redmi 3 Pro telefont. Termszészetesn kínai ROM van rajta. Tudnátok segíteni abban, hogyan kell feltenni rá egy eu-s, multi lang ROM-ot? Nem muszáj, hogy legyen benne magyar nyelv is, már az is jó, ha rendesen tud angolul és van benne google play stb.
Aláírásomban a válasz.
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
laelia
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: laelia »

Helló. Redmi 3 telót használok. A minap próbáltam létrehozni rejtett mappát, ami sikerült is. Vissza is tudtam állítani, de nem az összes képet. Azokat a képeket, amiket a fájlkezelő menüjéből tettem a rejtett mappába, azokat a feloldó jelszó megadása után látom is, vissza tudom tenni a normál képek közé. De amiket úgy tettem bele, hogy a galériában megnyitottam, rányomtam, h "titkos mappába helyezés", azokat a képeket sehol sem találom, mintha letörlődtek volna. Pedig a galériában is be van pipálva, hogy "rejtett képek megjelenítése". Géppel is összedugtam, total commanderrel is próbáltam, sehogy sem tudom megjeleníteni ezeket a képeket.
Ha van vkinek 5lete, hogy mit tudok tenni az ügy érdekében, légyszi írjon. Köszi, laelia
Bagoly29
MIUI imádó
MIUI imádó
10

Hozzászólás Szerző: Bagoly29 »

Esetleg ha pc-re rákötöd a telót média eszközként kiválasztod akkor pc total commanderrel rejtett file-ok megjelenítése nem segít?
zsola
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite

Hozzászólás Szerző: zsola »

@Laelia! Hogy sikerült visszaállítani? Én file kezelobe csináltam egy mappát, abba tettem egy képet és titkositottam jelszóval ahogy kérte. Ezután a file kezelobol eltűnt a mappa. Hiába nyomok fent jobbra rá a három ... és kiválasztom, h rejtett file megjelenítése, nem jelenik még. Hogyan tudtad a mappát / file láthatóvá tenni,visszaállítani? Kőszí.
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

Zsola, milyen romod van, nem lehet, hogy az a hibás? Webshopos romok szoktak ilyen érdekes dolgokat csinálni.
Vagy az univerzális megoldás: Állítsd angolra a nyelvet, és próbáld meg úgy :)
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
zsola
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10

Stabil multi v7.5.Pont ezért tettem rá , h ne legyenek ilyen gondjaim :)
laelia
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: laelia »

Bagoly29, próbáltam, sajna az a néhány kép sehol sincs, a TC-vel sem találtam.
Zsola, úgy, hogy a fájlkezelőben a képernyőt "túl kell húzni" lefelé, akkor felül megjelenik a rejtett mappa. Meg is lehet nyitni, onnan vissza is lehet állítani a képeket. De sajnos csak azokat, amit a fájlkezelőn keresztül tettem be. Amit közvetlen a galériából, azok sehol sincsenek sajnos:-( Itt egy videó, ezt itt találtam, az oldalon, elég jól megmutatja, hogy hogy működik.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

laelia » Ma, 12:11 írta:Helló. Redmi 3 telót használok. A minap próbáltam létrehozni rejtett mappát, ami sikerült is. Vissza is tudtam állítani, de nem az összes képet. Azokat a képeket, amiket a fájlkezelő menüjéből tettem a rejtett mappába, azokat a feloldó jelszó megadása után látom is, vissza tudom tenni a normál képek közé. De amiket úgy tettem bele, hogy a galériában megnyitottam, rányomtam, h "titkos mappába helyezés", azokat a képeket sehol sem találom, mintha letörlődtek volna. Pedig a galériában is be van pipálva, hogy "rejtett képek megjelenítése". Géppel is összedugtam, total commanderrel is próbáltam, sehogy sem tudom megjeleníteni ezeket a képeket.
Ha van vkinek 5lete, hogy mit tudok tenni az ügy érdekében, légyszi írjon. Köszi, laelia
Galéria - Albumok
Húzd le az ujjaddal és kéri a jelszót/mintát/pint a rejtett galéria albumhoz.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
zsola
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10

Kőszí. Nekem a file kezelő gyokerkonyvtaraban sikerült lehuzni és akkor kérte a jelszót. A galériaban nem!
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”