Kérdések, válaszok, megoldások
-
Kuplung1973
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
a telefonra telepített alkalmazásaim döntő többsége pc-ről letöltve és sd-ről telepítve történt. Most a lucky patcher sem tudja önmagát frissíteni, ugyan ezzel a hibával. Természetesen a menüből elérhető dolgok engedélyezve vannak. Mondom, minden működött, de pár hete nem tettem fel semmit és nem is mókoltam semmit.
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
Medálok
Ha van olyan beállítás, hogy alapértelmezetten melyik tárhelyre telepítsen alkalmazásokat, akkor azt automatikusra kell állítani...
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
-
Kuplung1973
- MIUI látogató

- 10
alapértelmezett a készülék memória. vmi megkettyent android secu fronton, azt gyanítom...
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
Medálok
Három lehetőség volt, és vagy automatára kellett tenni vagy az android dönti el valami ilyesmi. Ha a készülék, vagy az sd volt kiválasztva, nekem se ment. A váltás után reboot kell.
-
Kuplung1973
- MIUI látogató

- 10
ezt egyszer beállítottam, mikor telipakoltam a telót a kívánt programokkal. Eddig működött, külső alkalmazás ill beállítás nyomkodás nem történt, csak egyszerűen nem enged már csak appstore-ból telepíteni. Korábban telepített progik reinstallja sem megy, mindnél ez a hiba.
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Sziasztok, beszerzés kapcsán a spemall, EU express szállítás még mindig nem akad fenn a vámon, ugye?
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 Pro eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 Pro eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Van egy mély tisztítás opció, azt próbáld meg. A Biztonság-Menü-Parancsikonok kezelése menüben tedd ki a parancsikonját és futtasd végig. Ha nem segít, recoveryből - ha TWRP van - egy Wipe Cache, Dalvik cache opciót kellene futtatni.
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
Kuplung1973
- MIUI látogató

- 10
Lucky patcherből csináltam dalvik törlést, utána szintén a progiból tudtam telepítést indítani. TWRP-t szeretnék most feltenni, persze BL még nincs nyitva. meglátjuk... Gyalulni kell a ROM-ot...
-
Farkas
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Sziasztok,
Egyik ismerősöm mikor Kínában volt pár hete vett egy Redmi 3 Pro telefont. Termszészetesn kínai ROM van rajta. Tudnátok segíteni abban, hogyan kell feltenni rá egy eu-s, multi lang ROM-ot? Nem muszáj, hogy legyen benne magyar nyelv is, már az is jó, ha rendesen tud angolul és van benne google play stb.
Egyik ismerősöm mikor Kínában volt pár hete vett egy Redmi 3 Pro telefont. Termszészetesn kínai ROM van rajta. Tudnátok segíteni abban, hogyan kell feltenni rá egy eu-s, multi lang ROM-ot? Nem muszáj, hogy legyen benne magyar nyelv is, már az is jó, ha rendesen tud angolul és van benne google play stb.