Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Re: Redmi 3/Pro első lépések
@suttyó,
Jól értelmezed, Miflash-sel china dev=>bl nyitás=>twrp=>multi rom, ha erre gondoltál.
Jól értelmezed, Miflash-sel china dev=>bl nyitás=>twrp=>multi rom, ha erre gondoltál.
iPhone 12 Pro
-
suttyó
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
-
suttyó
- MIUI érdeklődő

- 11
Párszor átolvastam,hidd el.Nincsenek szövegértési problémáim,Trebronátol már jött is a válasz.Bagoly29 » Ma, 20:46 írta:Ha elolvasod a leírást azon le van írva teljesen a menete.
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Nekem ott is...trebrona » Tegnap, 11:37 írta:Angol nyelv SIM aktiváláskor kell, nem a megerősítő SMS-nél.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
-
tynave
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok,
Pénteken vettem én is egy Redmi 3 PRO-t eustock-ról.
Megkértem szombaton a nyitási engedélyt, ma reggel meg is érkezett róla az SMS.
Szóval valamikor a közeljövőben átvarázsolnám a ROM-ot rajta, mivel szép meg jó meg magyar meg minden, de nem frissíthető.
Szuper a leírás Toportyan, párszor átolvastam, szerintem már menni fog, egyedül a végén az a Bootloopos dolog zavaros kicsit:
"Ha elindul Recovery módba csak az updateren keresztül jelentkezz be, mert a hangerő fel+bekapcs nekem minden esetben bootloophoz vezetett.
Bootloop elkerülése: Miután minden megvan (TWRP, ROM, Vagyula féle lánchidas óra), futtasd le még egyszer az unlock folyamatot. "
Szóval ha felteszem a xiaomi.eu-s romot, akkor onnantól már csak az Updater-ből lehet belépni a Recovery-be, a gombkombóval nem?
Valamint a Multitool akkor Redmi 3 PRO-val is kompatibilis gondolom.. a másik topicból, ahova átirányít, hogy letölthessem, nekem nem derült ki olyan egyértelműen.. de gondolom csak túlizgulom a dolgot, hisz ha beletetted a leírásba, mennie kell.
A Multitool használata mennyire noob-friendly? Rá kell kötni a telót valamilyen módban előre a gépre, vagy csak kiválasztom milyen műveletet akarok, és majd a számba rágja a teendőket?
Végül, de nem utolsósorban: a xiaomi.eu-s Weekly Release topciban..kiválasztom a legfrissebbet, és ott van Weekly meg Stable..mi a különbség? Használhatom a Weekly-t, igaz?
Pénteken vettem én is egy Redmi 3 PRO-t eustock-ról.
Megkértem szombaton a nyitási engedélyt, ma reggel meg is érkezett róla az SMS.
Szóval valamikor a közeljövőben átvarázsolnám a ROM-ot rajta, mivel szép meg jó meg magyar meg minden, de nem frissíthető.
Szuper a leírás Toportyan, párszor átolvastam, szerintem már menni fog, egyedül a végén az a Bootloopos dolog zavaros kicsit:
"Ha elindul Recovery módba csak az updateren keresztül jelentkezz be, mert a hangerő fel+bekapcs nekem minden esetben bootloophoz vezetett.
Bootloop elkerülése: Miután minden megvan (TWRP, ROM, Vagyula féle lánchidas óra), futtasd le még egyszer az unlock folyamatot. "
Szóval ha felteszem a xiaomi.eu-s romot, akkor onnantól már csak az Updater-ből lehet belépni a Recovery-be, a gombkombóval nem?
Valamint a Multitool akkor Redmi 3 PRO-val is kompatibilis gondolom.. a másik topicból, ahova átirányít, hogy letölthessem, nekem nem derült ki olyan egyértelműen.. de gondolom csak túlizgulom a dolgot, hisz ha beletetted a leírásba, mennie kell.
A Multitool használata mennyire noob-friendly? Rá kell kötni a telót valamilyen módban előre a gépre, vagy csak kiválasztom milyen műveletet akarok, és majd a számba rágja a teendőket?
Végül, de nem utolsósorban: a xiaomi.eu-s Weekly Release topciban..kiválasztom a legfrissebbet, és ott van Weekly meg Stable..mi a különbség? Használhatom a Weekly-t, igaz?
-
Ursusactros
- MIUI látogató

- 10
Szia!
Hát én már annál a résznél elakadtam hogy melyet kell letöltenem redmi 3 hoz, köles rizs meg e féléket ír fordítás után egyszerűen nem tudom beazonosítani , redmi 3 mat nem a másik oldalon találtam de csak három kínait most akkor melyiket a három közül?
Ehhez kellene mindjárt első körben némi plusz infó.
Köszönöm
Hát én már annál a résznél elakadtam hogy melyet kell letöltenem redmi 3 hoz, köles rizs meg e féléket ír fordítás után egyszerűen nem tudom beazonosítani , redmi 3 mat nem a másik oldalon találtam de csak három kínait most akkor melyiket a három közül?
Ehhez kellene mindjárt első körben némi plusz infó.
Köszönöm
-
Ursusactros
- MIUI látogató

- 10
Szia!
Pontosan ezeket találtam nem 3 kettő.
De melyik kell nekem ahoz hogy használhatób magyar menüje legyen?
Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download
Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download
Köszönöm.
Pontosan ezeket találtam nem 3 kettő.
De melyik kell nekem ahoz hogy használhatób magyar menüje legyen?
Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download
Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download
Köszönöm.
-
Ursusactros
- MIUI látogató

- 10
Szia !
A redmi 3 -om updater megnyitásával egy MIUI Magyarország felület fogad a menüjében többek között
Choose update package is szerepel ezzel én nem tudnék feltenni másikat pl miuihu 8 at?
Köszönöm
A redmi 3 -om updater megnyitásával egy MIUI Magyarország felület fogad a menüjében többek között
Choose update package is szerepel ezzel én nem tudnék feltenni másikat pl miuihu 8 at?
Köszönöm
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Poco F5
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok
Az miért van, hogy az 1 poszton leírt, hibátlanul végigvitt folyamat 22 sec-nél megáll, jelezve, hogy nincs elég tárhely!!! (hol???)
valóban csak a 64 bit-es op rendszer a megfelelő, vagy a BL nyitás is elég, vagy teljesen más?...
-
Balint13
- MIUI látogató

- 10
SMS fogadással ti hogy álltok ? Sajnos nem fogad SMS-eseket a telefon ! Mit kellene beállitani ? Pro készülék, eustock-os .